2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebek hareketlerini de sordum doktora 2.yse bu haftalarda hissedilebilir dedi. Heryerde hissediyorum acaba o mu dedim zaten cok hareketli hissedebilirsin heryerde dedi :KK48: çünkü ben bazen kasigimda bazen gobegimin hizasinda bazen altinda hissediyordum
Yani gaz sandiginiz hareketler bebisiniz olabilir kızlar :halay:

Kizlar cıktım doktordan cok sukur hersey iyi.
1 prenses daha ekleyelim listeye :KK49:
11.haftada doktor bir cikinti var dediginden beri kendimi erkege adapte etmistim inanamadim. % kac dedim ona gore alisverise baslicam oyle deyince bir hareketlendi.doktor da alisverisi duyunca yapti %90 kız annesi dedi :KK48:
Benim kasikta ve belde agrilarim cok fazla hatta bayramda kramplar girdi cok kotu oldum.onu da sordum 17.haftadan sonra dogum kasılmalarinin basladigini bunun 2.lerde hissedildigini ozellikle ilki sezeryan olanlarin daha cok yasadigini belirtti.

Hayırlı olsun prensesiniz..benimde 2 bebişim ve ilki sezeryan sezeryan yerimin o kısımlarda agrılar cok oluyor benimde..Yarın komtrolüm var inş normaldir hersry

Kizlar cıktım doktordan cok sukur hersey iyi.
1 prenses daha ekleyelim listeye :KK49:
11.haftada doktor bir cikinti var dediginden beri kendimi erkege adapte etmistim inanamadim. % kac dedim ona gore alisverise baslicam oyle deyince bir hareketlendi.doktor da alisverisi duyunca yapti %90 kız annesi dedi :KK48:
Benim kasikta ve belde agrilarim cok fazla hatta bayramda kramplar girdi cok kotu oldum.onu da sordum 17.haftadan sonra dogum kasılmalarinin basladigini bunun 2.lerde hissedildigini ozellikle ilki sezeryan olanlarin daha cok yasadigini belirtti.

cok sevindim hayirli olsun :) kiz alisverisi cokkk eglenceli :)))) saglikla kucaginiza alin insallah.

İyi akşamlar hanımlar
Herkes iyidir inşallah gobusler cikmis maşallah çok güzeller☺
Bugün uzun zamandan sonra ben de ise başladım okuluma..Oğlumun kresi kapandı yeni kreş bakıyoruz çok gerginim herseye ağlamak veya kızmak geliyor içimden hormonlar tavan yapti
Benim göbeğimin gogsumle birleştiği yer de çok ağrıyor kızlar özellikle oturunca sizde de oluyor mu.Ben de hissedemedim daha minigimi 2.gebeliğim olmasına rağmen inşallah hersey yolundadir

İyi akşamlar hanımlar
Bugün uzun zamandan sonra ben de ise başladım okuluma..Oğlumun kresi kapandı yeni kreş bakıyoruz çok gerginim herseye ağlamak veya kızmak geliyor içimden hormonlar tavan yapti
Benim göbeğimin gogsumle birleştiği yer de çok ağrıyor kızlar özellikle oturunca sizde de oluyor mu.Ben de hissedemedim daha minigimi 2.gebeliğim olmasına rağmen inşallah hersey yolundadir

Benimde agrıyor orası bazen..gerci benim agrımayan yerim ypk hergün biyerim agrıyo iyice korlar oldum yarın kontrolüm var inş hersry tolundadır

Kızlar cinsiyet öğrenenler tebrik ederim sanki kızlar ayağa geçti cinsiyet konusunda
Bu arada ben de matematik öğretmeniyim
Bilen bilir güncellenen müfredatta kuşadasına giden formatörlerdenim bütün gün 3 farklı yerde toplantı vardı canım çıktı bir ara gözüm karardı midem bulandı az kaldın yığılıyordum yorgunluktan unutamıyorum çok kötüydüm neyse Eki Görüntüle 2040562
Kilo olarak ben de +4 üm ama napiim canımız bebişlerimizin canı sağolsun bünye meselesi biraz da
Göbişlere bayıldım o yüzden bibiz de eklenelim dedik
Benim randevu yarın a kaldı bu Arada
Aman dikkat et kendine... seminerin ilk günü sıcak bi yandan kalabalık bi yandan bende bunaldim. Bird e zğmremle sabahçı öğlenci sorunu yaşadık yeni atandı. Ben 10 yıldır o okuldayım. Neden siz seçeceksiniz haksızlık bu diyor. Gerildim baya... Ama okullarda sonradan gelen diğerine uyar öyle değil midir ya...

Aman dikkat et kendine... seminerin ilk günü sıcak bi yandan kalabalık bi yandan bende bunaldim. Bird e zğmremle sabahçı öğlenci sorunu yaşadık yeni atandı. Ben 10 yıldır o okuldayım. Neden siz seçeceksiniz haksızlık bu diyor. Gerildim baya... Ama okullarda sonradan gelen diğerine uyar öyle değil midir ya...
Evet öyle oluyor ben okuluma ilk geldigimde 1e donen ogretmenler arasinif almislardi yeniyim diye ben uydum artık onlara.keşke siz hiç muhatap olmasaydıniz müdürünüz deseydi ben böyle uygun gördüm diye hem hamilesiniz diye de size uygun zaman verilmesi daha mantikli.

Bende göbek bu... yarın randevum var umarım cinsiyeti görürüz...

Eklentiler

• 20170905_222433.webp
    20170905_222433.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 120
Evet öyle oluyor ben okuluma ilk geldigimde 1e donen ogretmenler arasinif almislardi yeniyim diye ben uydum artık onlara.keşke siz hiç muhatap olmasaydıniz müdürünüz deseydi ben böyle uygun gördüm diye hem hamilesiniz diye de size uygun zaman verilmesi daha mantikli.
Yaaa bilemedim ki geldi sordu.. Bende hocam ben da vahim seneye oğlum 1. Sınıf onunla aynı dönem olur öğlenci olarak dönerim dedim. . Kıyameti kopardı... şaştım kaldımmm.. sen niye seçeceksin ya diyor.

O test icin hangi bolume gidicem canm evet dedigin gibi iltihap hic kurumuyo cok canimi yakiyo artk dayanamıyorum ya hatta ameliyata bile raziyim
Geçmiş olsun canım bulunduğun yerde üniversite hastanesi varsa ramolatoloji bolumu bakıyor romatizmaya

Yaaa bilemedim ki geldi sordu.. Bende hocam ben da vahim seneye oğlum 1. Sınıf onunla aynı dönem olur öğlenci olarak dönerim dedim. . Kıyameti kopardı... şaştım kaldımmm.. sen niye seçeceksin ya diyor.
Bence dediğim gibi idareciniz anlayışlı biriyse onunla konuşun o izah etsin siz gerilmeyin

İyi akşamlar hanımlar

Canım tam olarak bende de oluyor anlattığın şey. Hormonlar yüzünden göğüslerin büyüyüp sarkmasına ve kilo alımına bağlıyorum. Çünkü bir donem kilo almıştım o zaman da aynısı olmuştu hamile değilken. Uzanırken bir şey yok. Ayakta ya da otururken sıkıştırıp ağrıtıyor. Sinir bir şey :(

Back
X