2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Demk aldirsam daha iyi canm cunku bu sene tam bi iskence cektrdi bu bademcik iltihapi uc hafta once de oldum antibyotik ictim gecmedi gene basladi inşallah yavruma bi zarari olmaz ya
cnm sen bı romatızma testı yaptır bademcıklere vurur sureklı iltihap yapar vucudunda bu ıltıhap neden kurumuyor bı arastırılsın 6 kere enfeksıyon normal degıl cunku
eklem romatizmasında bademcik cok sişer

Benim degerim 1/99000 ama bu orandan dolayı endişelenmeyin cünkü bu kişisel bir test yani söyle söyleyeyim sizin yaşınızda sizinle aynı kiloda vb kişisel özellikte olan hamile kadınlarda yapılan araştırma sonucu...bir tahmin yani %60 dogruluk oranı ve sizin sonucunuz 1/249 çıkmış bu oran cok normal bir sonuc ve düşük risk demek ...sınır degeri 1/101 dir bu degerin altındaki sonuclar yüksek risklidir ....yani endişeneceginiz hiçbirşey yok ! Pozitif olun ben hemşireyim acık birsekilde anlatmaya calıştım
Cok sagol cevabin icin insallah bisey cikmaz sonradan da. fotografi yuklemeye calistim ama olmuyor bir turlu.

Bnm ağzımı bıçak açmaz oldu yemeklere karşı aman aman bir iştahım yok öyle 3 öğünümü normal yiyorum o kadar işime de geliyor kilo konusunda tabi :)

cnm sen bı romatızma testı yaptır bademcıklere vurur sureklı iltihap yapar vucudunda bu ıltıhap neden kurumuyor bı arastırılsın 6 kere enfeksıyon normal degıl cunku
eklem romatizmasında bademcik cok sişer
O test icin hangi bolume gidicem canm evet dedigin gibi iltihap hic kurumuyo cok canimi yakiyo artk dayanamıyorum ya hatta ameliyata bile raziyim

Merhaba kızlar bugün ilk iş günüüü. Yani en azından ben devlet memuru için. 10 gün çok iyi geldi bana da. Yarın doktora gidicem inşallah cinsiyeti öğrenebilirim inşallah. Herkez afaroz ediyor daha öğrenmedinizmi diye:)
Benimde belim ve sırtım ağrımaya başladı. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Sanırım aklı yeni geldi.
Ben daha hissetmedim yaaa. Yanibazen çok nadiren yani içerden bişey vuruyormuş gibi oluyor ama bu benim canımı yakıyor o değil heralde dimi. Yani misket atmak için parmak hareketi yapılıraya içerden biri öyle yapıyor. :110: Ruyalarımda bile hissetmiyorum beeee:KK34::KK34::mad:

1 miiiiii cok guzel keske ben de oyle olsam. Ama iste bunye meselesi.
Yarın 18.haftaya giriyorum. Ilkinde ilk 20 hafta almamiştım bunda cok bile geldi:KK70:

Sağlıkli besleniyorum onun çok etkisi var. Ilk gebelikte şeker yüklemesi yaptırmadım yine yaptırmayacağm o kadar saglıklı yani;)

IMG_6068.webp
Göbek değil bebeekk :emir_bebek::KK48::KK70:+2 kilo

Back
X