2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle katiliyorum. bana kucagina alma alisacak dediler ya, inanabiliyormusunuz :) kucagima almicaktim niye yaptim vitrine koymak icin mi?
emzir, emzik ver/verme, mama ver/verme, biberon, bu cocuk ac usuyo hedede hododo :) bi dunya sey... isim ilginci a kisisinin yap dedigini b kisisi yapma diyecek... Ilk bebisini bekleyenlere bol sabir diliyorum :)
Birgün kv lerle eşimin teyzesine gittik. Kalkmamıza az kalmıştı. Arabada emzireyim dedim. Oğlum acıktı huysuzlandı eşimin teyzesi doyur çocuğu ne bekliyorsun dedi. Emzirmeye başladım. Kv geldi içeri az sonra kalkacaktık uyutucaksın eve varınca uyanacak ne diye şimdi emziriyon dedi. Kardeşin neden aç bırakıyosun diye söylendi ne yapayım dedim :-)

Canim arac koltugu cok onemli bisey. Hastane cikisinda bile bebegi onda cikartmaniz gerekiyor. Bence onu dusun. Zaten bunun asil adi ana kucagi yani araba koltugu v ana kucagi ayni sey. Bebisin boynu icin falan cok onemli
Canım 9 kiloya kadar anakucağı kullanırsın. Yaklaşık 6 aylıkken otokoltuğuna geçersin

Birgün kv lerle eşimin teyzesine gittik. Kalkmamıza az kalmıştı. Arabada emzireyim dedim. Oğlum acıktı huysuzlandı eşimin teyzesi doyur çocuğu ne bekliyorsun dedi. Emzirmeye başladım. Kv geldi içeri az sonra kalkacaktık uyutucaksın eve varınca uyanacak ne diye şimdi emziriyon dedi. Kardeşin neden aç bırakıyosun diye söylendi ne yapayım dedim :-)

:-) :-) :-) komedi gibi :-) :-) benim kv Allahi var hicbir seye karismaz. fikir beyan eder, o kadar. yaparsam yaparim yoksa ustelemez. doguma yine o gelicek insallah. zaten kizimda herkesten cok babaannesini seviyor. bizim icin daha buyuk kolaylik olucak insallah :-)

evet baktım baya pahalı bende diyorum bunlar niye fiyat fiyat testler vs hiç aklıma gelmedi
bebek arabalarının da fiyatları baya değişik sebeplerini bilemedim bakarken :)
araç koltuğunu iyisi olsun bende öyle düşünmüştüm
zaten 3 yaşa vs kadar kullanıyormus değil mi
Oğlum 4,5 yaşında hala kullanıyoruz

@gsm_lee
aldigin modele gore degisir cnm kac yasa kadar klanacagin. biz ilk aba kucagini kullandik, sonra 9-18kg maxi cosi aldik ama kizim biraz iri oldugu icin uzun kullanamadik, kucuk geldi kizima. simdi cybex solution aldik 15-36kg, bakalim Allah omur versin ne kadar giderse koltuk :-) yasal olarak 12 yasina kadar otokoltuk kullanmak zorundasiniz.

kızlar bu arada ben fena üşüttüm ateş bademcik bas agrısı halsizlik butun kemiklerim agrıyo ölüyorum resmen butun gece oturdum bugün de sınav görevim vardı mecburen erkenden işe geldim ama ayakta duramıyorum bi parol aldım dayanamadım :KK43:
Günaydınlarrr
Geçmiş olsun. Bol bol ç vitamini depola

Ben dun yine e bebekteydim. Oto koltugu icime dert etti :) oradaki gorevli bana baska bir marka onerdi recaro zero diye. F1 yaris araclarinin koltugunu yapan firmaymis. 360 derece donebiliyor adac testlerini gecmis.yanmaya dayanikli kumasmis. Bakalim bugunde onu arastiracagim :)

Kızlar kızlar kızlar günaydın :)) bakın kız kelimesini ne kadar cok kullandım değil mi evet evet bir kızım olucak cok mutluyum listeye ekleyebilirsiniz artık 17 haftalık belli oldu siteye giremedim şimdi fırsat oldu :)))
Günaydın canım gözünaydın sağlıkla gelsin kızın :)

Kızlar kızlar kızlar günaydın :)) bakın kız kelimesini ne kadar cok kullandım değil mi evet evet bir kızım olucak cok mutluyum listeye ekleyebilirsiniz artık 17 haftalık belli oldu siteye giremedim şimdi fırsat oldu :)))

Hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin

Günaydın kızlar bende akşamları mide yanması başladı sizler nasılsınız:KK54:

Günaydın daha baslamadı bekliyorum başlayacağı günleri

Günaydın kızlar
Mutlu ve huzurlu bi haftasonu olması dileğimle :KK200:
Günaydın tüm dileklerimiz kabul olsun inşallah

Günaydınlar:KK76:

gunaydin kizlarr.hepinize hayirli dogumlar diıerm) merak ettigim erkek bebis anneleri ilk 3ay ne gibi.belirtileriniz oldy? gogus agrisi kasik agrisi bulanti uyku hali.yazarsaniz sevinirim

dün aksam iş cıkısı acile gittim bi serum taktılar grip olmussun dediler aferin kapsul ve parol verdi günde üç kez ama herkez afrini kullanma diyo evdeki kafam karıstı bu gun de biraz önce kendi dr umu aradım ilaçları söylemek için o da ameliyattaymiş cıkınca asıstanı haber vericek kullan yada kullanma diye ateşim de var offf bi rahatlayamadım siz hiç kullandınızmı aferın hamileyken :(

Back
X