2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bide cin takvimi dogru cikanlar yazarsa cok memnum olurum
Canim benim çin takvimi rus takvimi nub teorisi hepsi kız diyordu ama bebisim erkek yani öyle teorilere falan inanma genelde de tutmadi burdaki arkadaşlarin:)) bir kızın var madem insallah bu sefer oğlun olur. Allah önce hayırlı sağlıklı evlat eylesin. Belirtiler kusmalar ağrılar kişiden kişiye değişir. Kaç haftalik hamilesin 13 -14. Haftalarda doktor tahminde bulunmaya baslar zaten

Canim benim çin takvimi rus takvimi nub teorisi hepsi kız diyordu ama bebisim erkek yani öyle teorilere falan inanma genelde de tutmadi burdaki arkadaşlarin:)) bir kızın var madem insallah bu sefer oğlun olur. Allah önce hayırlı sağlıklı evlat eylesin. Belirtiler kusmalar ağrılar kişiden kişiye değişir. Kaç haftalik hamilesin 13 -14. Haftalarda doktor tahminde bulunmaya baslar zaten
henuz 7haftalik canim.insallah cok istiyorum.evet belirtiler yaniltici..bakalim 5.6haftaya belli olur artik.gogus agrisi sizd3de varmiydi?

gunaydin kizlarr.hepinize hayirli dogumlar diıerm) merak ettigim erkek bebis anneleri ilk 3ay ne gibi.belirtileriniz oldy? gogus agrisi kasik agrisi bulanti uyku hali.yazarsaniz sevinirim

Belirtilere göre belirlenmiyor bence. Bende hiç mide bulantısı olmadı, başka erkek annelerinde çok fazla olanlar var. Göğüs ağrısı hepimizde vardı zaten, belli haftadan sonra kesildi. Uyku hali hem kız hem erkek annelerinde görüldü. Canı tatlı isteyenler vardı kız çıkan da var erkek de. Cinsiyete göre değişen belirleyici bir şey yok ilk üç ayda bence.

9. Haftaya kadar aşırı vardı dokunamiyordum sonra biraz hafifledi ama tamamen geçmedi hiç. Simdi 19. Haftadayim artik çok yanmaya kasinmaya basladi çatlamamasi için krem kullaniyorum kirgincicekler kirgincicekler

Bizimle aynı olan anneler cinsiyetinşzş öğrendiniz mi. Biz hala öğrenemedik, merak içindeyim.insan ne çok merak ediyor yaa. Bişeyler görüp dayanamayıp almaya bile başladım valla. Hemde cinsiyet belli değil ki:-) Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Bizimle aynı olan anneler cinsiyetinşzş öğrendiniz mi. Biz hala öğrenemedik, merak içindeyim.insan ne çok merak ediyor yaa. Bişeyler görüp dayanamayıp almaya bile başladım valla. Hemde cinsiyet belli değil ki:-) Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

valla benim kız ama ayrıntılıya kadar emin olamayacağım. halbuki doktorum bu saatten sonra pipisi çıkarda erkek olursa peygamber niyetine taparız dedi :D

Arkadaşlar bu çin işi rus işi takvimlere inanmayın bence. Çünkü çok spontane gelişen bişi bu. Milyonlarcca spermden en hızlı yada en hedefi tutturanın cinsiyeti oluyor. Kızmayın lütfen ama bana batıl inanç gibi geliyor. Zaten iki seçenek var ikisinden biri tutacak ki bu durumda 1000 de 999 oranında bugüne kadar tutmuş olmalı ama yarısı tuttu yarısı tutmadı diyor. E gene %50

Kızlar ben de bisey sorcam size.Erkek bebeklerde gögus uclarinin karardigi,kizlarda pembelestigi soyleniyor. Oglumda kararmisti ama hangi ay hatirlamiyorum. Bu kiz bunda da pembelesti. :olamaz: Ama ileriki aylarda mi degisim oluyor bilmiyorum.Ne dersiniz sizce bu koca-kari inanci dogru mu :KK45:

Kızlar ben de bisey sorcam size.Erkek bebeklerde gögus uclarinin karardigi,kizlarda pembelestigi soyleniyor. Oglumda kararmisti ama hangi ay hatirlamiyorum. Bu kiz bunda da pembelesti. :olamaz: Ama ileriki aylarda mi degisim oluyor bilmiyorum.Ne dersiniz sizce bu koca-kari inanci dogru mu :KK45:

Ben bunların hiç birine inanmıyorum canım. Sadece kızlarda sivilcelenme olayının biyolojik bir açıklaması olduğu için mantıklı geliyor.

Back
X