2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Plesentasi asagida olan arkadaslara bi sorum var. Fiziksel olarak herhangi bisey hissediyomusunuz? Benim sanki 2-3 gundur hem alt karina hem de ozel bolgeye bi baski var gibi ama gaz da olabilir diyorum. Doktor 12. Haftadayken asagida dedi bana ama cikabilir dedi. Acaba daha da indi baski mi yapiyor yoksa benim kurumtum mu? Persembe randevum var sorucam ama size de bi sormak istedim.

Canım kabızlık sorunu yaşıyomusun ? Aynı problemi yaşadım baskıyı yani doktorum ilaç verdi düzeldi ve çok rahatladım

Kizlar ben de bugun esimle cok kotu tartistim hatta bagirdim cok agladim falan. Sonra da acile gittim bebegime baktirdim sinirsel kasilma falan olur diye korktum. Sonra eve geldik tartisma devam etti, simdi de korkuyorum kotu bisey olur diye. Ama cok sinirlendim hakim olamadim kendime. Kanama falan olur diye her dakika kontrol ediyorum.

Canim hamilelikten sonra bende cok kavga ettim bagirdim cagirdim :) hormonlrdan dolayi duygusal durum degismeleri varya daha cabuk sinirleniyoruz. Hatta her seferinde diyorum bu sekilde cocuk kalirmi diye ama cok sukur bir sey olmadi bebege sinirlendikten sonra hafif kasiliyormus gibi oluyorum bende. Sakin olmaya calismak lazim

Ben de oyle rastgele girdigim bi yerde gormustum guzel geldi bana da.ben pusetsiz almayi dusunuyorum pusetimiz var cunku.10.5 kg yaziyordu nette agirligi cok da agir sayilmaz.arastiricam tekrar bi.cok ciddi para vermeyi dusunmuyorum zaten.bi de bastonumuz var oglumdan biraz buyunce ona gececegimiz icin
Ben de sasirdim canim adam diğerlerini hic göstermedi bile direkt bu markayi söyledi daha iyi diye arastirip bakmak istedigimiz markalarin sistemlerinin genelde çelik olmadığını güvenliğinin de abartildigini söyledi. Bakalim ya büyük ihtimal aliriz heralde hic olumsuz bisey gormedim internette de arastirdim

Canim hamilelikten sonra bende cok kavga ettim bagirdim cagirdim :) hormonlrdan dolayi duygusal durum degismeleri varya daha cabuk sinirleniyoruz. Hatta her seferinde diyorum bu sekilde cocuk kalirmi diye ama cok sukur bir sey olmadi bebege sinirlendikten sonra hafif kasiliyormus gibi oluyorum bende. Sakin olmaya calismak lazim
Evet sanirim hormonlardan cunku bazen eskiyle karsilastirinca inanilmaz sinirleniyorum. Yine de kendimizi kontrol etmek lazim :(

Günaydın kızlarrr..Hamile kıyafeti nereden alabilirim..çokta almak istemiyorum sonuçta bidaha ne zaman kullanıcam:) lcw wakiki dışında öneri varmı?

Tünaydın canlar :)

Ben üşütüyorum herhalde orama burama ağrı giriyor valla yarın kontrole gitcem sorarım bişey yoktur da işte kuruntu :)!

Canım kahveci34 kahveci34 bende de plesanta aşagıda demişti 10gün sonra yine gittim yukarı çıkmış dedi
Ama bebek aşağıda çok bariz ve dediğin gibi agrılarım oluyor oralarda
Hatta dokunduğumda üstten sıcacık
Biz cinsiyet muhabbetine sormayı unuttuk doktor da birşey demedi ama benim bebiş baya asagıda haftaya yine doktordayım not aldım bu defa soracam

Merhaba, bende bebeğimi bekliyorum:anneadayı:

Kısmetse şubat sonu gibi gelecek :anne:

Maşallah ne çok hamile varmış şubatta doğuracak:KK49:

Canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağı a almayı nasip etsin inşallah
Yalnız hamileler tek şubatta değil her ayda bu yıl nüfus patlaması olacak benim çevrem hep hamile hamile olmayanı dövüyorlar diyorum :anneadayı:

O zaman o da çöp oldu :işsiz: herkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?

Oğlumu hatırlamıyorum ama şimdi ki gebeliğimde ki doktor kesin koz diyor , karın çevrem belimin yanları epey genişledi epeyyy
Yaz tatilinden sonra eve geldim şu eteği giyebilmiyim alttan iliklerim dedim 10cm sen fazla boşluk kaldı düğmeler arasında :işsiz:

Kızlar ben ayrıntılı ultrason randevusu almadım.geç mi kaldım? Bu arada İstanbul'da yaşayanlar nerede yaptırıyor Ve fiyatı nedir acaba?
Ben de henüz almadım önce devlette şansımı deneyeceğim kadın Doğum hastanesinde haftaya eğer orda umut yoksa kendi hastanemde 250liraymış ama danışma 17.haftada randevu alın çok sıra oluyor demiş bakalım hayırlısı 250liraymış samsun Medicana

Kızlar ben ayrıntılı ultrason randevusu almadım.geç mi kaldım? Bu arada İstanbul'da yaşayanlar nerede yaptırıyor Ve fiyatı nedir acaba?
Mrb canm ben istanbuldayim saraçanede bi yer buldum ucuk bi yer ama doktor cok iyi ve fiyat cok uygun 40 tl ye yaptrdim sabah saat 6 da esim gidip kapiya ism soyad yaziyo ve gun icinde istedigin saat gidersin yaptrirsin cok iyi bi yer

Ben de henüz almadım önce devlette şansımı deneyeceğim kadın Doğum hastanesinde haftaya eğer orda umut yoksa kendi hastanemde 250liraymış ama danışma 17.haftada randevu alın çok sıra oluyor demiş bakalım hayırlısı 250liraymış samsun Medicana
Devlette de çok sıra olur. Bende telaşlandım şimdi.

Back
X