- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.933
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.561
bugün burası çok sessiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes alisverise gitti bencebugün burası çok sessiz :)
oğlum alışverişte rahat bırakmaz bi bıraksa gidecektim bugün izmirde babymall açılmış bakinirdim ne güzel :)Herkes alisverise gitti bence![]()
bugün burası çok sessiz :)
Ben calisiyorum :/yazın son günlerinde herkes geziyor sanırım :)
benim iglumda pembelesti kixim olck baya halka genis karardi yil 2017 bu bebekler koca karilari bile sasirrtiiKızlar ben de bisey sorcam size.Erkek bebeklerde gögus uclarinin karardigi,kizlarda pembelestigi soyleniyor. Oglumda kararmisti ama hangi ay hatirlamiyorum. Bu kiz bunda da pembelesti.Ama ileriki aylarda mi degisim oluyor bilmiyorum.Ne dersiniz sizce bu koca-kari inanci dogru mu
![]()
Ilk kez duydum. Ama onemli kriterler agirlik ve su gecirmezlik. 5 nokta guvenlik kemeri.ve tekerlerin saglamligi. Bunlara gore sor degerlendir bence. Mesela 10 kg ustu cok hantal oluyor kullanissiz kaliyor.Selam kızlar bisey sorucam ya. Biz bugun bebek mobilyasi arabasi falan baktik. Starbaby diye bir araba markasi var adam bayağı övdü puseti araba koltuğu olarak da kullanilabiliyor. Sağlam ve tekerlek manevrası çok rahattı. Fiyatı 1100 idi sanırım. Bu marka hakkinda bilgisi veya tavsiyesi olan var mi
Canim puset 13 kg yatak 18 kg.. Ama araba cok hafif her parmakla katlanabiliyor. Bütün tekerleri yaylı sistem. Güvenlik kemeri de güzel internette de baktim 1250 tl civarı fiyatlari var. Almadık düşünelim dedim ama ben begendim arabayi size de sorayim dedimIlk kez duydum. Ama onemli kriterler agirlik ve su gecirmezlik. 5 nokta guvenlik kemeri.ve tekerlerin saglamligi. Bunlara gore sor degerlendir bence. Mesela 10 kg ustu cok hantal oluyor kullanissiz kaliyor.
Kiz 18 kilo vok fazla. Sen mağazada duz cilalizeminde rahat surersin ama sokkata ayni rahatlikta surulmez o. Ben 9 kiloluk bir araba aldim. Seninki 2 kati oluyor.Canim puset 13 kg yatak 18 kg.. Ama araba cok hafif her parmakla katlanabiliyor. Bütün tekerleri yaylı sistem. Güvenlik kemeri de güzel internette de baktim 1250 tl civarı fiyatlari var. Almadık düşünelim dedim ama ben begendim arabayi size de sorayim dedim
Hayir canim cocuk tasima kapasitesi 18 kg araba degilKiz 18 kilo vok fazla. Sen mağazada duz cilalizeminde rahat surersin ama sokkata ayni rahatlikta surulmez o. Ben 9 kiloluk bir araba aldim. Seninki 2 kati oluyor.
Heee tamam onda sikinti yok. Agirliktan kastettigim arabanin agirligi. Araba 10 kilodan fazla olmamali demek istedimdi ben.Hayir canim cocuk tasima kapasitesi 18 kg araba degil
Ben bunların hiç birine inanmıyorum canım. Sadece kızlarda sivilcelenme olayının biyolojik bir açıklaması olduğu için mantıklı geliyor.
Hayir canim cocuk tasima kapasitesi 18 kg araba degil
Aynen canim da hic bilmedigim arastirmadigim bir marka ama cok hosuma gitti tekerlekleri çelik raylı sistem. Acele etmek istemedim bakalim biraz daha asartirayim bariBence 18 kg ye zaten hic gerek kalmaz. 18kg 4 yas demek. tabiiiii cocuktan cocuga degisir ama 4 yas cok bence. biz kizimin 1.5 yasindan beri kullanmiyoruz. ki onu gectim o zamana baston felan alirsin daha pratik oluyor.
Benim de aşağıda ama o tip birşey hissetmiyorum. Dediğiniz gibi gaz olabilir belki. Umarım yukarı çıkar, ben de pazartesi gidicem yukarı çıkmış der diye umut ediyorum.Plesentasi asagida olan arkadaslara bi sorum var. Fiziksel olarak herhangi bisey hissediyomusunuz? Benim sanki 2-3 gundur hem alt karina hem de ozel bolgeye bi baski var gibi ama gaz da olabilir diyorum. Doktor 12. Haftadayken asagida dedi bana ama cikabilir dedi. Acaba daha da indi baski mi yapiyor yoksa benim kurumtum mu? Persembe randevum var sorucam ama size de bi sormak istedim.