Günaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Sonuç mu?İçerde bir maraton,takla atan,bacaklarını ayıran,sürekli bir yerlere ulaşmaya çalışır gibi uzanan eller...kaburgalarımdaki sağlı sollu batma da değerli minik ayaklarmış.Bebeklerin kemik yapısı kıkırdaktan kemiğe dönüştüğü için sertleşmiş artık,tüm gün uyuyup gece atağa kalkmışlar,bu arada sık hareketin sebebi de suda kabarcıklar yaparak oksijen seviyesini artırmakmış,ilk hamileliğim olduğu için anlamamışım hareketleri,iki tane oldukları için de şiddeti daha fazlaymış,nstde de ağrı-sancı ölçülmedi,inşallah yanılmamışlardır,korku dolu gecem gülerek bitti,herşey iyi gidiyormuş,Toprak ve Atlas bebekler geliyormuş bu arada,cinsiyetler de net artık oğluşlarım olacakmış Allah izin verirse,ben yine aç bir kurt gibi uyandım tüm gece süren uykusuzluğa rağmen ama şimdi kuzular uykuda sanırım,gözümden uyku damlıyor ama uyuyamıyorum şimdi
Aklınıza gelirsem be olur dua edin benim için aksilik yaşanmasın artık,bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama elemtere fiş kem gözlere şiş,Allahım hepimizi ve yavrularımızı nazarlardan korusun,esirgesin.

Selam ve dua ile...