- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.161
Kızlar Yen'i bi site keşfettim, çok tatlı şeyler var, bakın derim.
patpat.com
patpat.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda iyiymis :))))
Burda da hastanede yattigin surece hastane giydiriyormus ama vermiyor. sen cikarken kendi goturduklerini giydiriyormussun, o yuzden bebek icin bir canta yapmaya gerek olmuyormus. En ilginci de refakatci yokmus :-/
Anaaaa ne demek refakatçi yokmuş, kim ilgilenecek sürekli hemşire mi bekliyor başında, çok kızdım bak şimdi![]()
Canım doğalı canını yakmaz ama marketinkisi yakar bol sulu yapmalısın onu. Karbonatlı su yapamazsan maden suyuylada temizlenebilirsinCanim Sirke elma sirkesimi? dogal olandanmi olmali ? Birde sadece vajina bolgesini mi siliyorsun ne zaman silmek gerekiyormus :)) denerim bende ya olmadi yukselmis yani benimde akintim var ondan olabilir gecmedi ilac kulaandigim halde![]()
Evet surekli hemsire duruyormus basinda. valla bende nasi olacak diye dusunuyorum ama arkadaslarim yok ya hep basindalar korkma diyorlar.
Oh seninki en iyisiymis:)Ben tercumanim :) kizimdan once eu projelerinde calisirdim, kizimdan sonra evden yazili yapmaya basladim, hem ev hanimiyim hem calisiyorum yani![]()
Senin Nasıl olmuştu canım ben kaçırmışım
EvettBenim de memorial, ilk foto memorial şapkası ile oluyor :)
Neden vermiyor ki? Ne yapıyorlar sonra onları ya da aynı kıyafet kullanılıyor diyecegim ama sanmıyorum.Oda iyiymis :))))
Burda da hastanede yattigin surece hastane giydiriyormus ama vermiyor. sen cikarken kendi goturduklerini giydiriyormussun, o yuzden bebek icin bir canta yapmaya gerek olmuyormus. En ilginci de refakatci yokmus :-/
Haftanda baya büyükmüş ama. Ben anlamadım görmeden mi söylediki yani bazen yapıyorlar ya göremedk kiz gibi.11. Haftamda kendi doktorum erkeğe benziyor demişti. Daha sonra 13+4 te 2 li tarama testlerini yaptırdım ordaki daha gelişmiş ultrasonda %95 kız denildi. Hatta doktor ultrason fotoğrafını verirken al bakalım kızının fotoğrafını demişti. Aradan 3 hafta sonra gittik yine erkek denildi.
Neden vermiyor ki? Ne yapıyorlar sonra onları ya da aynı kıyafet kullanılıyor diyecegim ama sanmıyorum.
Refakatci şart değil bana göre ama, ben destek için isterdim birilerini doğumdan sonra çok moda girmiştim 3 4 gün durup durup ağladim![]()
Haftanda baya büyükmüş ama. Ben anlamadım görmeden mi söylediki yani bazen yapıyorlar ya göremedk kiz gibi.
Aynısını ben de yaşadım bu gece. Bir sağ bir sol giriyor çok acı vericiGunaydinlaaaarr. Cok kotu bir bacak krambi ile sabah 6 da uyandim. Agrisi hala devam![]()
cnn sordugumda fark etmez dedi ama en hafifi elma sirkesidir sen bence aklına geldikçe sil bana şu kadar sil demedi çişten sonra yıkadıktan sonra falan sil bence hatta ablam mantar olmustu sırkelı suyla yıkadı gectıydı banyoda sırkelı suylada içi dışı yıkayabılırsınCanim Sirke elma sirkesimi? dogal olandanmi olmali ? Birde sadece vajina bolgesini mi siliyorsun ne zaman silmek gerekiyormus :)) denerim bende ya olmadi yukselmis yani benimde akintim var ondan olabilir gecmedi ilac kulaandigim halde![]()
Ben de kahvaltıdan önce bir saat normal yemeklerden önce iki saat diye biliyorum artık kim hangisini uygular zaten ben 1 saat bile bekleyemiyotum midemi mahvediyor canımBir saat minimum bekleme süresi, çünkü peynir, süt gibi ürünlerle midede buluşmaması isteniyor. Benim doktorum o yüzden iki saat önce iç dedi.
Gunaydinlaaaarr. Cok kotu bir bacak krambi ile sabah 6 da uyandim. Agrisi hala devam![]()