2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben kontrole gittiğimde ayağımda şu yeni topuklu sandaletler var ya kısa topuklu onlardan vardı doktor o ayağındakileri de çıkart demişti :KK70:

Ayağıma bakıyor her gittiğim de :KK70:

Yaa ne var idare etseler.bende öğretmenim.sağolsunlar nöbet filan vermemişler rapor mapor sormadılar hiç, programımıda boş günlü ve çok düzenli yapmışlar yorulmayım diye,biraz anlayıştan ne zarar gelecek sanki..sana bi öğrenci çarpsa, yada ayakta kalmak xarar verse bınun vebalini kim ödeyecek..cidden sinir oluyorum bu bencilliğe
Ay bu arada daha önce de sormuşumdur sormuşumdur ama sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben jimerde idim medikalparka geçtim, ayrıntılıyı da medikalpark da yaptırcam ama hala doğum için evet bu doktor olsun dediğim bir doktor bulamadım. Hepsinde bir sebepsiz sezeryan planı. Daha şimdiden böylelerse doğuma yakın kesin sezeryana dönerler gibime geliyor...

Yaa ne var idare etseler.bende öğretmenim.sağolsunlar nöbet filan vermemişler rapor mapor sormadılar hiç, programımıda boş günlü ve çok düzenli yapmışlar yorulmayım diye,biraz anlayıştan ne zarar gelecek sanki..sana bi öğrenci çarpsa, yada ayakta kalmak xarar verse bınun vebalini kim ödeyecek..cidden sinir oluyorum bu bencilliğe
Ay bu arada daha önce de sormuşumdur sormuşumdur ama sen hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben jimerde idim medikalparka geçtim, ayrıntılıyı da medikalpark da yaptırcam ama hala doğum için evet bu doktor olsun dediğim bir doktor bulamadım. Hepsinde bir sebepsiz sezeryan planı. Daha şimdiden böylelerse doğuma yakın kesin sezeryana dönerler gibime geliyor...

Ben çok güveniyorum doktoruma.pembe mavide necdet kırker. Ben 1.5sene hamile kalmak için uğraştm.bi sürü sıkıntı yaşadım, necdet hocaya gittim ikinci ayımda gebe kaldım.önce Allahtan tabi.doktorum paracı değil, çok kontrollü, sezeryanın s sinden bahsetmedi.orda nedret hanım var onuda çok beğeniyorlar.

Tamam canım sağol ben bunları kenara not edeyim, şehrin yabancısıyım vakit yaklaşınca bir sıradan gezinirim bunları inş. Carfour tarafında babymall da yeni açılmış ve fiyatlar fena değilmiş. Ben daha hiç bakamadım bir yere ayrıntılıya da gireyim inşallah ufaktan başlayacağım

Eklentiler

• IMG_1926.webp
    IMG_1926.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_1928.webp
    IMG_1928.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1929.webp
    IMG_1929.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1926.webp
    IMG_1926.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1928.webp
    IMG_1928.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1929.webp
    IMG_1929.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 57
kizlar gecengun drgittim yazamadim okul telasimiz devam ediyor bebisim masallah iyi 280 gr olmus kizcem dr alisveristen bahsettim oda prensip olarak 7 aydan sonra alisveris yapilir dedi bende anlamadim ben simdiden zorlanmaya basladim 7 ayi ne olurum bilmem arada bikac bisi aldim ama daha eksiklerimiz var tabiki siz ne dusunuyorsunuz carsamba gunu ayrintilu ultrasonum var ins iyi cikar benden bu kadar canlar

kizlar gecengun drgittim yazamadim okul telasimiz devam ediyor bebisim masallah iyi 280 gr olmus kizcem dr alisveristen bahsettim oda prensip olarak 7 aydan sonra alisveris yapilir dedi bende anlamadim ben simdiden zorlanmaya basladim 7 ayi ne olurum bilmem arada bikac bisi aldim ama daha eksiklerimiz var tabiki siz ne dusunuyorsunuz carsamba gunu ayrintilu ultrasonum var ins iyi cikar benden bu kadar canlar
Banada annem demisti 5 ay dolmadan alinmaz ugursuzluk gelir diye. Hadi ordan dedim ne bulduysam aldim. Simdi ıvır zivir disinda alacak bisey kalmadi kafam rahat ;)

Onlar garanti olsun diye diyor canım sonradan başları ağrımasın diye bence ne olcak ki alınır artık anca biter eksikler :KK69:

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 85 beden olan göğüslerim şuanda 95 oldu. Hatta 95 olanı tellilerden takınca canımı çok yakıyor. Yani o kadar büyüdülerki şaşırıyorum artık. Kaşınıyor da.. sanki bana ağırlık yapıyor:110: hayır ne takacağımı şaşırdım.:KK57:

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 85 beden olan göğüslerim şuanda 95 oldu. Hatta 95 olanı tellilerden takınca canımı çok yakıyor. Yani o kadar büyüdülerki şaşırıyorum artık. Kaşınıyor da.. sanki bana ağırlık yapıyor:110: hayır ne takacağımı şaşırdım.:KK57:
ayni sikinti bendede var kocaman oldular penye aldim sarkik duruyor yine tellibaldim ama aci yapuyor ya evde hic kullanmiyorum disardan disari takiyorum

Ben de ayni durumdayim evde kullanmiyorum artik. Cok kasiniyor takinca ama çıkarınca azaliyor kasinti. Bu sefer de cok agir geliyo ama napiyim kasinti daha fena

Benden baska gece uyuyamayan var mi? Genelde kizim 3 4 arasi uyanip cagiriyor su istiyor tuvaletini yaptırıyorum benim uyku kaciyor. Kalkip oturuyorum artık

günaydın kızlar
meme büyümesi bende de var resmen taşıyamıyorum ağırlaştılar baya

Günaydın kızlar:anneadayı:

Dün yoğun geçti günaydından sonra katılamadım size:işsiz:

Bu hafta artık yürüyüşe başlıcam çok kararlıyım. Aslında spora aşina biriyim ama niyeyse bu ay tembellik ettim:KK14: bir de ben işe aktif olarak başladığımda (şuan işim yoğun değil) baya hareketli olucak. Çünkü masabaşı çalışmıyorum şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda:halay:

Normal işe gittiğim bir gün 8bin ila 10bin adım atıyorum:kahve:

Bir de ben bebeçikoma daha bişeyler almaya başlamadım cinsiyeti de yeni öğrendik zaten. Ama herkesin baya yol katetttiğini görünce ben geç mi kaldım diyorum:işsiz:

Bir de burda bir arkadaş geçtiğimiz hafta suwen’de indirim var demişti, onun sayesinde indirimle 144tl den 42 tl ye düşen bir pijama takımım oldu, kendime yatırım yaptım:KK53:

Kaç gecelik ve pijama almalıyız:KK51:

Back
X