2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım bi doktoruna danış istersen
benim bildiğim normal zamanda da solumak yerine ayak topuguna sürmek daha faydalı duymustum ama arkadasın dokoru onada yasak demıs

ben sorayım
lısterın kullanıyorum klorobenden daha faydasını gordum hıc de sormadım zararlı mı dıye acaba lısterın de mı zararlı
gercı zararlı olsa hamıleler kullanmasın yazardı dye dusundum sımdıde kafamda delı sorular :KK70::KK70::KK70::KK70:
Listerin zararli degildir cunku kozmetikcilerde satiliyor ama tantum kloroben falan eczanelerde satiliyo ya aklima takildi. Aman sorda banada haber ver :KK70:

Listerin zararli degildir cunku kozmetikcilerde satiliyor ama tantum kloroben falan eczanelerde satiliyo ya aklima takildi. Aman sorda banada haber ver :KK70:
canım netten baktım da
DOKTORUNUZA DANIŞMADAN KULLANMAYINIZ.

GEBELİKTE KULLANIM (Kategori B):
Gebelerde, kombinasyonu oluşturan etken maddelerin bir arada güvenli kullanımı saptanmamıştır. Bu nedenle ilacın gebelik sırasında kullanımı kontrendikedir.

LAKTASYON:
Emziren kadınlarda herhangi bir veri mevcut değildir. Bu nedenle emziren annelerde kullanımı kontrendikedir.

yazıyor prospektüste yinede sorarım aksam

inş hayırlı sonuçlar alırım umarım

kızlar gecen beri kasık agrısı resmen adet agrısı cekıyorum kuku agrım merdıven cıkarken genıs adım atarken oluyor sureklı agrıması gectı sımdı yerını kasık agrısına cevirdi :KK43: ne rahimmiş arkadaş bi genişlemedi gitti yaa
Agrilar cok sık oluyo 3 gun suruyo agŕıdımı aksam dayanamadım aldım agrı kesiciyi korku sarıyo agrılarım olunca seni anlıyorum

canım netten baktım da
DOKTORUNUZA DANIŞMADAN KULLANMAYINIZ.

GEBELİKTE KULLANIM (Kategori B):
Gebelerde, kombinasyonu oluşturan etken maddelerin bir arada güvenli kullanımı saptanmamıştır. Bu nedenle ilacın gebelik sırasında kullanımı kontrendikedir.

LAKTASYON:
Emziren kadınlarda herhangi bir veri mevcut değildir. Bu nedenle emziren annelerde kullanımı kontrendikedir.

yazıyor prospektüste yinede sorarım aksam
Evet bende oyle.okudum ondan icime kurt dustu. Sen sor bakalim ne diyecek :D

Temizlik yaptım yoruldum galiba:işsiz: aslında yardımcı kadın gelecekti ama başlayınca şunu da bunu da yapayım derken bitti:temizlik: ama karnıma da biraz ağrı girdi dinleneyim..

merhaba bende şubat annesi olacağım kısmetse ama ikinci ve sürpriz yumurta olunca anne hamileliğe adapte olabildim. bugün ayrıntılı ultrasonum var kendi dr yaptı mide böbrekler parmaklar eller ayaklar baktı ama biraz kiloda olunca kalp ve kafaya 2 hafta sonra bakalım dedi:) kızım olacak bu arada kısmetse

merhaba bende şubat annesi olacağım kısmetse ama ikinci ve sürpriz yumurta olunca anne hamileliğe adapte olabildim. bugün ayrıntılı ultrasonum var kendi dr yaptı mide böbrekler parmaklar eller ayaklar baktı ama biraz kiloda olunca kalp ve kafaya 2 hafta sonra bakalım dedi:) kızım olacak bu arada kısmetse
Merhaba canım benim de ikinci kız bekliyorum ben de 2 yaşında oğlum var :) Sevindim canım iyimiş bebiş kalp kafa da normaldir herşey zaten Allah ın izniyle :)

Ay çok duygusalım yine ağladıktan sonra normal yaşantıma devam :D Doğum geldi aklıma yine girmedem oğluma sarılıp koklamak istiyorum daha çok var biliyorum ama elimde değil :cry:

Temizlik yaptım yoruldum galiba:işsiz: aslında yardımcı kadın gelecekti ama başlayınca şunu da bunu da yapayım derken bitti:temizlik: ama karnıma da biraz ağrı girdi dinleneyim..
benimde son temizlikte cok agrım oldu artık her seyı bıraktım bayan cagıracagım bende
yat dınlen kendını yorma cnm

ne yesem ne yesem bızımkı hareketlensın dıye gıdıyorum hep babası gibi yatışta :)

Bende temizlik yaptım canım ve çok acıktım yemek molası vrrdim kendime ama bebişin olduğu yere ağrı girdi benimde

Ay çok duygusalım yine ağladıktan sonra normal yaşantıma devam :KK70: Doğum geldi aklıma yine girmedem oğluma sarılıp koklamak istiyorum daha çok var biliyorum ama elimde değil :cry:
Sarılmak istiyorum daha çok var biliyorum ama elimde değil deyince bende bizim kız bayağı duygusala bağlamış dedim. Bende o dönemlerini çok özlüyorum. Doya doya yaşayamadık o dönemlerini kısmet olmadı ama buna şükür. Sapasağlam yanımda

Kızlar e bebek sitesinde indirim var bebek ihtiyaçlarında. Avent biberonlar filan indirimli ben akşama bu tarz ihtiyaçlarının hepsini alıp bu işten sıyrılmayı düşünüyorum hazır indirim varken :)

Back
X