2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim dün ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür her şey güzel. Doktorum radyologa yönlendirmişti. Tatlı bi doktor hanıma denk geldim tane tane anlattı. Bebişim uyuyordu uygun bir pozisyonda olduğu için ölçümler çabuk bitti. Yüzünü çok merak ediyordum ama ellerini yumruk yapmış eşine kafasını dayamıştı. Öksürdüm falan çok az görebildik çekince ellerini. Rabbim herkese sorunsuz kontroller nasip etsin. Bütün bebekler sağlıkla gelsin inşallah. 351 gr olmuşuz. Fl 33.11 mm kaç ile çarpıyorduk kızlar tahmini boy uzunluğu için?
Maşallah kuzuya fl yi 7 ile çarpıyoruz

Kızlar bize bir prenses daha geliyoooor
:KK200::emir_bebek::KK200:
Yanlız başka doktora gitmiştim hep 1 hafta önce çıkan bebiş şimdi tam gününde çıktı normal mi acaba ultrasondan farkeder mi
Ne kilo söyledi ne bişey bu yüzden devlete gitmeyi hiç sevmiyorum
gözünaydın canım sonunda gösterdi senin minik :)

Yanlız başka doktora gitmiştim hep 1 hafta önce çıkan bebiş şimdi tam gününde çıktı normal mi acaba ultrasondan farkeder mi
Hadi gozunaydin canim nihayetgosterdi demek

Tüh üzüldüm ya, sen ergo baktım diyince hemen ona baktım ben de 400 küsüre geliyordu. Boba 4G ya da Neko düşünmez misin peki?
Boba 4g de bakiyoruz aslinda ama eşim ergobabyi daha cok begenmis.Bende baktim jojerin sitesina ama iki model varmis sadece uzulmeyelim birsey kacmamis vakitte var daha

Oooo gözünaydın canım :nazar::KK200:

Ben yarim.kilo aldim basladigim kiloya gore. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Yalniz benim doktorun zayif bir hastasi varmis 50 kilo hamile kalmis 6. Ayindaymis suan 92 kilo olmus :) cokta sey yapmayin yani

Ben de ateş ölçer Beurer ft 70 bakıyorum epeydir aklımda bir türlü alamadım, hem kulaktan hem de alından ölçtüğü için tercih edeceğim

Ben de ateş ölçer Beurer ft 70 bakıyorum epeydir aklımda bir türlü alamadım, hem kulaktan hem de alından ölçtüğü için tercih edeceğim

Kilo durumum da 47yle hamile kaldım şu an 48,5 civarlarındayım, çok şükür iştahım normal ya

Biz de nimomed temassiz ates olcer kullaniyoruz 3 senedir. Bundan once koltuk alti ve kulaktan kullandik. En memnun kaldığım bu oldu

O konuda kesin kararim Braun. Ama kulaktan mi alsam temassiz mi bilemiyorum.

Tesekkurler kızlar hepsini inceleyecegim aklimı diger karistiran kulakdan ölcen mi alındanmi bilemedim ama genelde herkes temazsız önermiş :anneadayı:

Back
X