2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oooo sizler süpersiniz maşallah ya kglarınız çok iyiymiş ben güya çok kilo almadım 1 kg onu da şu son iki haftada aldım ama 70 le başladım zaten baştan kaybetmişim

Ben de ateş ölçer Beurer ft 70 bakıyorum epeydir aklımda bir türlü alamadım, hem kulaktan hem de alından ölçtüğü için tercih edeceğim
Ben de bakiyorum ona beurer de kalibrasyon ozelligi yokmus ama alman mali olmasi guven veriyor.visio focus var bir de onun kalibre ozelligi var ama italya malı kararsiz kaldim ikisi arasinda.oglumda hep koltuk alti kullandik onu da beklemek sinir ediyor ve kalibresi onlarin da bozuluyormus

Merhaba kızlar benim göğüs ucum hiç yok ve göğüslerim küçük. Emzirince nasıl olcak tedirgin oluyorum.benim gibi olan var mı:)

Kızlar ben geldim kızım gayet iyi kalbe özellikle bakıldı iyiymiş masallah bi beşlik çaktı bize kasik kuku ağrım bası asagiya donmuş artık ondan olabilir bir de idrarına bakalım dedi idrar verdim hemşiresiyle konuşmam ise yaramış doktor baya ilgilendi hatta içeri girdi ismimle vs konuştu bir sıkıntı olursa benimle kesinlikle paylaşın hiç çekinmeyin dddi ayrıntılımız 20 dk falan sürdü omuriliğine beyincigine baktık 380 gr olmuşuz 3 haftada 180 gr almış benim sipa
25.27 de cm olmus
Hesaplamaya göre 20+0 idim ama ayrıntılı da 21+3 çıktık demek ki diğer normal ultrason da tam gözükmüyor
Ayrıca @nemeslis cnm sordum hicbir klofeni doğru mu yazdım bilemedim kendim franjit olduğumda kullandım hocam bsy olur mu dedim olmaz kullanabilirsin dedi
Bizde durumlar böyle cok sukur içimize sindi bu görüşme
Ayrıca 1 kilo almışım 80le başladım 84 olmuşum Şişliktir diye baya güldük ama olabilir dedi doktor da

Merhaba kızlar, ben 9.haftamda 54.5 kiloydum sonra kusmalar sonucu 52 kiloya düştüm 12.haftada şimdi 56kiloyum ben şimdi kaç kilo almış oluyorumHangisini saymalıyım

Merhaba kızlar benim göğüs ucum hiç yok ve göğüslerim küçük. Emzirince nasıl olcak tedirgin oluyorum.benim gibi olan var mı:)
Ben varım hala bilfiil emziriyorum

Bebek göğüs ucunu değil göğsu emiyor. Hem o zaman daha az yara oluyor göğüsler hić meraklanma.

merhabaa
benim 2. gebeligiim .benimde gogus ucum yok fazlada cikmadi.bebegimde oyuzden veni emmedi maalesef.
ama simdi aventin gogusucu cikaarici urununu aldim.denedim inanilmaz derecede buyuttu.fakat gebigin ilk 4 ayinda kullanimi uygunmus.gercektende oyle.denedigimde gogus ucuumda minik minik sütlerin ciktigini gordum .oyuzden simdi kullanmiyorum..gebeligin son haftasinda tekrarr baslicam.emzirmeden 5 ďk once kullanip bebegime hazir hale getirmeyi dusuunuyorum.ve bu urun duzenli kullaniminda kalicii oldugunu okudum.tekrar gogus ucun eski halinedonmuyor.
tavsiye ederim almani.

O konuda kesin kararim Braun. Ama kulaktan mi alsam temassiz mi bilemiyorum.
Kulaktan ölçen kesin sonuç veriyor ama ölçmesi zor. Temassız çok kolay ama yanılma oluyor üst üste ölçülünce. Ben temassiz aldım bide eski tip bir ölcer aldım. Temassızsa ölcüyorum eğer süpheli gelirse ölçüm 38 gibi kulaktan ölçüyorum. 38.5 olmadan hiç ilaç vermedim ama bu yöntemle ölçtüm hep.

Çok sevimdim ilgilenmesine önemli bence.
Maşallah diyorum bebisinede

Merhaba kızlar, ben 9.haftamda 54.5 kiloydum sonra kusmalar sonucu 52 kiloya düştüm 12.haftada şimdi 56kiloyum ben şimdi kaç kilo almış oluyorumHangisini saymalıyım

Verilen kiloları geri alınca da kilo almış sayılıyormuş canım yani mantıklı geldi bana da :)

Canım ürünün adı ne bnm de o sorunum var oğlum emmedi hiç :)

Saol canim icim rahatladi valla. Senin sonuclarda iyiymis sevindim. Artik sira bizim ayrintililarda benim daha 13 gun var

Belirsizlikler bitti artık
Allah gönlüne göre versin canım

Gözün aydın canıım sevindim iyi olmanıza maşallah bebişe de

Bende temizlik yaptım canım ve çok acıktım yemek molası vrrdim kendime ama bebişin olduğu yere ağrı girdi benimde

Aynen benimde bebeğin olduğu yeri artık tam anlamıyla hissettim. Bir de eğildim filan sıkıştırdım mı çocuğu dedim bidaha yapmıcam valla.

Özellikle deneyimli anneler ve arastirma yapan anneler ateş ölcer marka öneri istesem bana yardımcı olurmusunuz???

Ben henüz araştırmadım almadım ama ablam yeğenime hem koltukaltı hem alnından ölçen kullanıyordu. İkisi farklı sonuç verdiğinden dr’a sormuş hangisini kullanmalıyım diye dr koltukaltı daha doğru demiş. Diğeri sanırım daha yüksek veriyormuş sonucu.

Bende 60a yakın başladım, 56.5’a indim şimdi tam 58im. Ablam da zayıflamıştı dr ilk kilodan sayacaksın demiş. Yani ben -2deyim. Sende +1,5

Saol canim icim rahatladi valla. Senin sonuclarda iyiymis sevindim. Artik sira bizim ayrintililarda benim daha 13 gun var
Evet benimki de geç
Devlet olunca
Ekimin 9unda pazartesi günü
Oradakiler saat 4te gel sıra vereceZ mesaileri 4-6araso zaten dedi
Beklemek sıkıntı değil ama kesin bakılır dimi
Bir de dersim o gün 3.40ta bitiyor + nöbetçiyim mefta olduğum bir gün yani 4ten önce mümkün değil yetişemem ama gittiğimde bebeğim yorgunlukta.çn ben gibi fenalaşmış olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…