- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.741
Ben de bakiyorum ona beurer de kalibrasyon ozelligi yokmus ama alman mali olmasi guven veriyor.visio focus var bir de onun kalibre ozelligi var ama italya malı kararsiz kaldim ikisi arasinda.oglumda hep koltuk alti kullandik onu da beklemek sinir ediyor ve kalibresi onlarin da bozuluyormusBen de ateş ölçer Beurer ft 70 bakıyorum epeydir aklımda bir türlü alamadım, hem kulaktan hem de alından ölçtüğü için tercih edeceğim
Ben varım hala bilfiil emziriyorumMerhaba kızlar benim göğüs ucum hiç yok ve göğüslerim küçük. Emzirince nasıl olcak tedirgin oluyorum.benim gibi olan var mı:)
merhabaaMerhaba kızlar benim göğüs ucum hiç yok ve göğüslerim küçük. Emzirince nasıl olcak tedirgin oluyorum.benim gibi olan var mı:)
Kulaktan ölçen kesin sonuç veriyor ama ölçmesi zor. Temassız çok kolay ama yanılma oluyor üst üste ölçülünce. Ben temassiz aldım bide eski tip bir ölcer aldım. Temassızsa ölcüyorum eğer süpheli gelirse ölçüm 38 gibi kulaktan ölçüyorum. 38.5 olmadan hiç ilaç vermedim ama bu yöntemle ölçtüm hep.O konuda kesin kararim Braun. Ama kulaktan mi alsam temassiz mi bilemiyorum.
Çok sevimdim ilgilenmesine önemli bence.Kızlar ben geldim kızım gayet iyi kalbe özellikle bakıldı iyiymiş masallah bi beşlik çaktı bize kasik kuku ağrım bası asagiya donmuş artık ondan olabilir bir de idrarına bakalım dedi idrar verdim hemşiresiyle konuşmam ise yaramış doktor baya ilgilendi hatta içeri girdi ismimle vs konuştu bir sıkıntı olursa benimle kesinlikle paylaşın hiç çekinmeyin dddi ayrıntılımız 20 dk falan sürdü omuriliğine beyincigine baktık 380 gr olmuşuz 3 haftada 180 gr almış benim sipa
25.27 de cm olmus
Hesaplamaya göre 20+0 idim ama ayrıntılı da 21+3 çıktık demek ki diğer normal ultrason da tam gözükmüyor
Ayrıca @nemeslis cnm sordum hicbir klofeni doğru mu yazdım bilemedim kendim franjit olduğumda kullandım hocam bsy olur mu dedim olmaz kullanabilirsin dedi
Bizde durumlar böyle cok sukur içimize sindi bu görüşme
Ayrıca 1 kilo almışım 80le başladım 84 olmuşum Şişliktir diye baya güldük ama olabilir dedi doktor da
Merhaba kızlar, ben 9.haftamda 54.5 kiloydum sonra kusmalar sonucu 52 kiloya düştüm 12.haftada şimdi 56kiloyum ben şimdi kaç kilo almış oluyorumHangisini saymalıyım
merhabaa
benim 2. gebeligiim .benimde gogus ucum yok fazlada cikmadi.bebegimde oyuzden veni emmedi maalesef.
ama simdi aventin gogusucu cikaarici urununu aldim.denedim inanilmaz derecede buyuttu.fakat gebigin ilk 4 ayinda kullanimi uygunmus.gercektende oyle.denedigimde gogus ucuumda minik minik sütlerin ciktigini gordum .oyuzden simdi kullanmiyorum..gebeligin son haftasinda tekrarr baslicam.emzirmeden 5 ďk once kullanip bebegime hazir hale getirmeyi dusuunuyorum.ve bu urun duzenli kullaniminda kalicii oldugunu okudum.tekrar gogus ucun eski halinedonmuyor.
tavsiye ederim almani.
Saol canim icim rahatladi valla. Senin sonuclarda iyiymis sevindim. Artik sira bizim ayrintililarda benim daha 13 gun varKızlar ben geldim kızım gayet iyi kalbe özellikle bakıldı iyiymiş masallah bi beşlik çaktı bize kasik kuku ağrım bası asagiya donmuş artık ondan olabilir bir de idrarına bakalım dedi idrar verdim hemşiresiyle konuşmam ise yaramış doktor baya ilgilendi hatta içeri girdi ismimle vs konuştu bir sıkıntı olursa benimle kesinlikle paylaşın hiç çekinmeyin dddi ayrıntılımız 20 dk falan sürdü omuriliğine beyincigine baktık 380 gr olmuşuz 3 haftada 180 gr almış benim sipa
25.27 de cm olmus
Hesaplamaya göre 20+0 idim ama ayrıntılı da 21+3 çıktık demek ki diğer normal ultrason da tam gözükmüyor
Ayrıca @nemeslis cnm sordum hicbir klofeni doğru mu yazdım bilemedim kendim franjit olduğumda kullandım hocam bsy olur mu dedim olmaz kullanabilirsin dedi
Ayrıca 1 kilo almışım 80le başladım 84 olmuşum Şişliktir diye baya güldük ama olabilir dedi doktor da
Belirsizlikler bitti artıkKızlar bize bir prenses daha geliyoooor
Yanlız başka doktora gitmiştim hep 1 hafta önce çıkan bebiş şimdi tam gününde çıktı normal mi acaba ultrasondan farkeder mi
Ne kilo söyledi ne bişey bu yüzden devlete gitmeyi hiç sevmiyorum
Kızlar ben geldim kızım gayet iyi kalbe özellikle bakıldı iyiymiş masallah bi beşlik çaktı bize kasik kuku ağrım bası asagiya donmuş artık ondan olabilir bir de idrarına bakalım dedi idrar verdim hemşiresiyle konuşmam ise yaramış doktor baya ilgilendi hatta içeri girdi ismimle vs konuştu bir sıkıntı olursa benimle kesinlikle paylaşın hiç çekinmeyin dddi ayrıntılımız 20 dk falan sürdü omuriliğine beyincigine baktık 380 gr olmuşuz 3 haftada 180 gr almış benim sipa
25.27 de cm olmus
Bende temizlik yaptım canım ve çok acıktım yemek molası vrrdim kendime ama bebişin olduğu yere ağrı girdi benimde
Özellikle deneyimli anneler ve arastirma yapan anneler ateş ölcer marka öneri istesem bana yardımcı olurmusunuz???
Merhaba kızlar, ben 9.haftamda 54.5 kiloydum sonra kusmalar sonucu 52 kiloya düştüm 12.haftada şimdi 56kiloyum ben şimdi kaç kilo almış oluyorumHangisini saymalıyım
Evet benimki de geçSaol canim icim rahatladi valla. Senin sonuclarda iyiymis sevindim. Artik sira bizim ayrintililarda benim daha 13 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?