- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.901
inşallah bi sorun yoktur canım öğrendiğim iyi oldu hiç idrar tahlili yaptırmadim son aylarda tansiyonada 18 haftada baktırmistim arada olcturelim bizdeKizlar tansiyon takibine basladiniz mi 20. Haftadan sonra cabuk yukseliyormus ve Allah korusun kötü sonuclar getirebiliyormus. Bugun saglik ocaginda tesadufen baktirdim 13.3 - 9 çıktı. Idrarda protein de eklenirse bu durumda gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Ve onceki tahlillerime baktığımda sanirim idrarda protein görülmüşsinirlerim bozuldu ya. Madem böyle bisey var ben bunu tesadufen mi ogrenecektim ve benim doktorum bana en son 8 agustosta bakti ve iki ay sonra gel dedi ben bu dönemde yine kendi istegimle klasik tahlillerimi yaptirdim. Iyi ki de yaptirmisim. Neyse bugün sakin olmaya çalışıyorum yarin gidecegim eğer korkulan durum varsa o doktor anasindan doğduğuna pisman olacak....!!!
Geçmiş olsun canm benm tansyon oynuyo bir hafta takip et sonra gel dedi doktor sabah aksam ölçüyorum birde eczanede de ölçtürüyorum doktor kendin ölçme eczanede ölçtür dedi erkenden fark etmen cok iyi oldu dedi banadaKizlar tansiyon takibine basladiniz mi 20. Haftadan sonra cabuk yukseliyormus ve Allah korusun kötü sonuclar getirebiliyormus. Bugun saglik ocaginda tesadufen baktirdim 13.3 - 9 çıktı. Idrarda protein de eklenirse bu durumda gebelik zehirlenmesi olabiliyormus. Ve onceki tahlillerime baktığımda sanirim idrarda protein görülmüşsinirlerim bozuldu ya. Madem böyle bisey var ben bunu tesadufen mi ogrenecektim ve benim doktorum bana en son 8 agustosta bakti ve iki ay sonra gel dedi ben bu dönemde yine kendi istegimle klasik tahlillerimi yaptirdim. Iyi ki de yaptirmisim. Neyse bugün sakin olmaya çalışıyorum yarin gidecegim eğer korkulan durum varsa o doktor anasindan doğduğuna pisman olacak....!!!
Yok canim herseyi denedim, normal yedim suda bekletip yedim olmadiCanım kayısı falanda mı kar etmedi üryan eriği birebir diyorlar
Beni doktorum hic bir sekilde uyarmadi ya ben 2 aydir kendi doktorumu görmüyorum bu ne rahatlik ya... Iyi ki onun gibi saldim çayıra yapmadim ben de... Ve devlet hastanesine kendi isteginle kontrole gitmistim. Iyi ki gitmisim tesadufen idrarda protein görülmüş.. Bu resmen tansiyon ile birlesince zehirlenmeye bagli anne-bebek ölümü demek... Valla yarını zor bekliyorum inşallah gecerli bir açıklaması olur doktorun ya da ben yanlış anlamisimdir olayi....Geçmiş olsun canm benm tansyon oynuyo bir hafta takip et sonra gel dedi doktor sabah aksam ölçüyorum birde eczanede de ölçtürüyorum doktor kendin ölçme eczanede ölçtür dedi erkenden fark etmen cok iyi oldu dedi banada
sen en iyisi doktorunu değiştir.Beni doktorum hic bir sekilde uyarmadi ya ben 2 aydir kendi doktorumu görmüyorum bu ne rahatlik ya... Iyi ki onun gibi saldim çayıra yapmadim ben de... Ve devlet hastanesine kendi isteginle kontrole gitmistim. Iyi ki gitmisim tesadufen idrarda protein görülmüş.. Bu resmen tansiyon ile birlesince zehirlenmeye bagli anne-bebek ölümü demek... Valla yarını zor bekliyorum inşallah gecerli bir açıklaması olur doktorun ya da ben yanlış anlamisimdir olayi....
Kizlar kabizlik durumum cok kotuydu ozellikle son 5-6 gundur. Ne yapsam olmadi biraz once doktorun yardimcisina mesaj attim bana ilac onersin diye. Aranizda kabizlik icin ilac kullanan var mi? Gereksiz mi olcak acaba bilemedim ama zorlanmaktan da korkuyorum artik.
Gunaydin Kizlar, bende de durum bu sekilde. 61 basladim bu sabah 67.1 gordumneyse bundan sonra dikkat etmeye basliyorum.
Canm bnde kendi doktorumu bi aydr görmüyorum bnde şiddetli bas agrisiyle tansyon ölçtürmeye gittim eczaneye eczaci hastaneye gitmem gerektigini tansyonum yuksek oldugunu soyledi davet hastanesine gittim ordeki doktor iyiki erken farketmişsin bi hafta sabah aksam olctur bi hafta sonra gel genelde hamilelikte hipertansiyon 20 haftadan sonra ortaya cikar dedi simdide ölçtürdüm biraz yuksek cikti sabah cok dusuktu Allah yardmcimiz olsun canmBeni doktorum hic bir sekilde uyarmadi ya ben 2 aydir kendi doktorumu görmüyorum bu ne rahatlik ya... Iyi ki onun gibi saldim çayıra yapmadim ben de... Ve devlet hastanesine kendi isteginle kontrole gitmistim. Iyi ki gitmisim tesadufen idrarda protein görülmüş.. Bu resmen tansiyon ile birlesince zehirlenmeye bagli anne-bebek ölümü demek... Valla yarını zor bekliyorum inşallah gecerli bir açıklaması olur doktorun ya da ben yanlış anlamisimdir olayi....
Gün boyu hissediyorum onu kızımda 34haftalıkken baslamıştı bunda erken yasıyorumSelamm bugün detaylıya girdim ikinci kez maşallah herşey yolundaaa çok şükür..ara ara vajinadan bacağa vuran ağrım oluyor doktorum normal olduğunu söyledi, biraz rahat biridir kendisi ama çok güveniyorum..var mı benim gibi tam vajina girişinden akşamları özellikle yorulunca ağrısı olan.
Benimde baş agrım cok oluyor korktum şimdi keşke dün baktırsaydım tetenoz olurkenCanm bnde kendi doktorumu bi aydr görmüyorum bnde şiddetli bas agrisiyle tansyon ölçtürmeye gittim eczaneye eczaci hastaneye gitmem gerektigini tansyonum yuksek oldugunu soyledi davet hastanesine gittim ordeki doktor iyiki erken farketmişsin bi hafta sabah aksam olctur bi hafta sonra gel genelde hamilelikte hipertansiyon 20 haftadan sonra ortaya cikar dedi simdide ölçtürdüm biraz yuksek cikti sabah cok dusuktu Allah yardmcimiz olsun canm
Boşuna evham yapiyor da olabilirim. Eve geldim limon suyu yaptim ictim cok şükür tansiyonum 11 e düşmüş. Ama mesele o degil gebelik takibi icin 2 ay sonra gel denilir mi ben bu süreçte cok daha kötü bir durumla karsilasabilirdim. Beni saglik ocagi uyardi resmen.. Neyse benim hep gitmek istedigim bir doktor vardi yarin gidip ona da danisacagim kabul ederse bundan sonra onunla devam edecegimsen en iyisi doktorunu değiştir.
Korkma canm belki tansyonun dusmus olabilir tansyon yukselincede dusuncede ayni agri oluyo farkedemiyordum bnde ama genelde her gebede 20 haftadan sonra tansyon takibi yapilmasi lazimmis devlet hastanesindeki doktor söylemiştiBenimde baş agrım cok oluyor korktum şimdi keşke dün baktırsaydım tetenoz olurken
Benim hayatimda ilk defa bu kadar yuksek cikti canim 11-6 olan tansiyonum nerelere firlamis ve dedigin gibi 20. Haftadan sonra cok tehlikeli bir durum takibi gerekiyormus. Benim baş agrim yok gün boyu halsizlik yasiyordum sadeceCanm bnde kendi doktorumu bi aydr görmüyorum bnde şiddetli bas agrisiyle tansyon ölçtürmeye gittim eczaneye eczaci hastaneye gitmem gerektigini tansyonum yuksek oldugunu soyledi davet hastanesine gittim ordeki doktor iyiki erken farketmişsin bi hafta sabah aksam olctur bi hafta sonra gel genelde hamilelikte hipertansiyon 20 haftadan sonra ortaya cikar dedi simdide ölçtürdüm biraz yuksek cikti sabah cok dusuktu Allah yardmcimiz olsun canm
hanımlar merhabaaaa..
dün 1.doz tetonoz aşımı vuruldum. şuana kadar ağrı, ateşlenme, şişlik vb bir yan etkisi olmadı.
yalnız yaşadığım ilde 2gündür hava baya serinledi ve yağmur yağıyor o yüzden sanırım vücudumda hafif bir kırgınlık hissediyorum..
bir de benim bir sıkıntım var kızlarrrben galiba hemoreid oldum çok afedersiniz dün hafifti ama bugün birazbüyümüş galiba, az biraz dışarı çıkıyor her wc gittiğimde geri ittiriyorum off off.. ne yapcam ben ya neden böyle olduki hafifte acı var orada, kanama yok ama
2 ay çok uzun bir süre, kontroller arası neden bu kadar uzak..Beni doktorum hic bir sekilde uyarmadi ya ben 2 aydir kendi doktorumu görmüyorum bu ne rahatlik ya... Iyi ki onun gibi saldim çayıra yapmadim ben de... Ve devlet hastanesine kendi isteginle kontrole gitmistim. Iyi ki gitmisim tesadufen idrarda protein görülmüş.. Bu resmen tansiyon ile birlesince zehirlenmeye bagli anne-bebek ölümü demek... Valla yarını zor bekliyorum inşallah gecerli bir açıklaması olur doktorun ya da ben yanlış anlamisimdir olayi....
Benim de baş ağrım var hatta yüksek tansiyon sanıp limonlu su falan içmiştim. Bugün eczanede olcturdum meğer dusukmus. Eve tansiyon aleti alıcam sanirim. Kullanan varsa önerdiğiniz bir marka model var mı?Canm bnde kendi doktorumu bi aydr görmüyorum bnde şiddetli bas agrisiyle tansyon ölçtürmeye gittim eczaneye eczaci hastaneye gitmem gerektigini tansyonum yuksek oldugunu soyledi davet hastanesine gittim ordeki doktor iyiki erken farketmişsin bi hafta sabah aksam olctur bi hafta sonra gel genelde hamilelikte hipertansiyon 20 haftadan sonra ortaya cikar dedi simdide ölçtürdüm biraz yuksek cikti sabah cok dusuktu Allah yardmcimiz olsun canm
Olsa da yemezdim diye düşünüyorum.. Fas'ta food yerdim çünkü...Arkadaşlar hergün dışarda yemek zorunda olan var mı? Ben öğle aralarında mecburen dışarıda yiyorum ve bugün dalgınlıkla salata da yemiş bulundum sonradan aklıma geldi. Şu toksoplazma bu kadar kolay bulaşmaz herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?