2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese:anne:

2günlük şehirdışı gezmesinden sonra evimdeyim çok şükür:dua: güzel zevkli bi gezi oldu:KK76: bebeğimin de hareketlerini hissediyorum artık ufak ufak:emir_bebek: yani ben bebek olduğunu düşünüyorum en azından :KK48:

Bizim ayrıntılıya daha var ama bebeciği de özledim keşke görsem:KK68:

kızlar hafta hesaplarken son adet tarihinizin son gününü mü ilk gününü mü yazdınız
36: haftama sınav denk gelıyor aöf kaydımı yaptırsam mı bılemedim kız cocuk erken gelme ıhtımali de yuksek öndende gidio kafam karıştı

kızlar hafta hesaplarken son adet tarihinizin son gününü mü ilk gününü mü yazdınız
36: haftama sınav denk gelıyor aöf kaydımı yaptırsam mı bılemedim kız cocuk erken gelme ıhtımali de yuksek öndende gidio kafam karıştı
son reglin ilk günü canım.

ayrıntılı için aradım da kızlar ayın 3 üne yani yarın ki randevular kapalıymış açılmamış daha sık sık arayın dediler inşallah alırım yarına :dua::işsiz::KK51:

İlk gününü. Okadar erken gelme ihtimali düşük canım.

6 aylık oldunuz yazıyor demek ki bende 6 aylığız artık diyebilirim :anneadayı:

Eklentiler

• 4525ADE9-043D-4A75-9CE0-94BABED35FE2.webp
    4525ADE9-043D-4A75-9CE0-94BABED35FE2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 96
Alamıyorum kızlar randevu haftam geçiyor ya Konak a gitçem op.dr a mecbur prof un randevusu doluymuş hep :işsiz::KK11:

Kızlar dün kıyafet bakayım dedim malum karın büyüdü ve artık kış geldi ne hm de ne lcw de hiçbir şey bulamadım hm de guzel kazaklar var büyük beden karın örtmelik ama 80 lira 120 lira alacagım seneye gıyemeyeceğim diye almadım lcw desen hiçbir şey yoktu
kışın hamile olmak ne zormuş yazın bı tayt bı büyük beden tişört cek tamam ayağın şişse bi terlik bi sandaletle halledersin sımdı ayak sıs koca bi ayak bot almak zorunda kalıcam :/
şimdi kazağı montu botu yağmurluğu derken ne alcağımı bilemiyorum sonra da giyememek var tabi
subatta dogum nerdeyse kış ankarada nisan sonuna kadar devam ediyor e alınan seylerı de dıger aylarda cok kılo vermezsem bırden gıyerım dıye dusundum ama hicbir sey bulamadım
aslında bı kalın tay bulsam karınlı ustune hırkayla popo da kapatır takılırım dıyorum ama o taytlardan bulamadım :)
pantolon desem kendım kılolyydum zaten suan 42 44 beden hamıle pantolonları olmaz bacaklar aynı karın yerı buyuk sadece o pantolonların halbukı bacaklar aldı popo aldı basını gıttı

önereceğeiniz yerler var mı kıyafet için ankarada ya da marka olarak
Mont kaban bence alma. Ben panço kullanmıştım. Bir tanıdık vermişti kendi bedeninde alsan örgülü olunca göbek esniyor. Bide hamileyken çok aşırı üşünmüyor ama bilemem tabi.

Gunaydin canim lcw, defacto nun online satislari daha uygun fiyatli oluyor, hem de hamile outlet falan var. ben oalardan aldim. Bi de Batik diye bi marka var orda hamile bolumu yok ama elbiseler ve ustler cok salas bol.Bir de hic almadim ama N11.com sitesinin hamile bolumunde hep indirim oluyor.
Evet batiği ben çok beğeniyorum

eliz ve ipek arasında kaldık iyi mi kime sorsam ikisi de harika diyor :)
kafalar karışık

Dün doktora gittim 25 gün sonunda bebegimi gördüm ama cinsiyet yine yok sadece 1 kez kız gibi dendi yan duruyor diye cinsiyet emin degil doktorum :( okadar cok merak ediyorum ki 21+5 tim
25.2cm 452.13gr dı cok şükür

Dün doktora gittim 25 gün sonunda bebegimi gördüm ama cinsiyet yine yok sadece 1 kez kız gibi dendi yan duruyor diye cinsiyet emin degil doktorum :KK43: okadar cok merak ediyorum ki 21+5 tim
Maşallah baya büyük ama nasıl göremediki? Başka bir doktora gitsen acaba net söyler mi?

Dün doktora gittim 25 gün sonunda bebegimi gördüm ama cinsiyet yine yok sadece 1 kez kız gibi dendi yan duruyor diye cinsiyet emin degil doktorum :KK43: okadar cok merak ediyorum ki 21+5 tim
devlet hastanesine gidiyorsanız bilerek söylemiyorlar kızlar aldırılıyor diye yoksa şimdiye kadar coktan belli oldu cinsiyeti

Back
X