- Emoji Skoru
- 68.185
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.281
Randevumu keyfi iptal ettiNiye ki canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevumu keyfi iptal ettiNiye ki canım :))
bende öyle yapıyorum. ismi te evlenmeden belliydi. ama kimseye söylemiyorum biliyorum laf yapacaklar.İşte bak yöntem şu,daha karar vermedik düşünüyoruz diceksin doğuma kadar,doğunca da Bilge koyduk hayırlı olsun bu kaaaa![]()
Kendi doktoruma gitmedim cnm eşim cok merak ettigi için gittik nöbetçi bir doktora pozisyon dan dolayı göremedi kendi doktorum da göremedi sorma vallahi hazırlık yapıcam beklemede kaldım baya boyumuz uzun babası gibi 1.87 felan olurmuş büyüyünce :)Maşallah baya büyük ama nasıl göremediki? Başka bir doktora gitsen acaba net söyler mi?
Yok cnm özele gidiyorum ama yan duruyor diye göremiyorlardevlet hastanesine gidiyorsanız bilerek söylemiyorlar kızlar aldırılıyor diye yoksa şimdiye kadar coktan belli oldu cinsiyeti
bu suslu puslu taslılardan falan sa ben kendim yapıcam cnm heem cok kolay hemde zevkli :)Kızlar bu arada hastane çıkışı tulum falan yaptıran varmı aranızda

Gıcıklık yapmış azcık canım o zamanRandevumu keyfi iptal etti

iş yerinde herkes grip hasta ishali gribi hapşuruğu valla kendimi nasıl koruyacağımı şaşırdımBen de hafiften grip olacakmış gibi hissediyorum ama umarım yanılıyorumdur![]()
Keşke maske taksalar canım bulaşmaz kimseye o zaman belki :/ Ben azcık olsam hemen maske takıyorum oğluma bulaşmasın diyeiş yerinde herkes grip hasta ishali gribi hapşuruğu valla kendimi nasıl koruyacağımı şaşırdım![]()
Bakıyorum netten ama tam anlamıyla tamam su diyemedim . Ben de bu konuyla ilgili fikir ve önerilerinizi soracaktım .Kızlar bu arada hastane çıkışı tulum falan yaptıran varmı aranızda
35 kişiyiz canım biri takdsa biri takmaz ben takayım desem darlar o beni hiç gelememBakıyorum netten ama tam anlamıyla tamam su diyemedim . Ben de bu konuyla ilgili fikir ve önerilerinizi soracaktım .
Hangi uygulama bu canım6 aylık oldunuz yazıyor demek ki bende 6 aylığız artık diyebilirim![]()
Gelişimi çok güzel dedi ben halâ hiç kilo almamışım. 20+1 deyiz 358 gram 22,5 cm minnak yeni doktorta gittin deği mi canım oy maşalllah kilo boy iyi gidiyor tütütütü masallahKızlarr geldik. Cinsiyeti kesinleşti oğluşumunGelişimi çok güzel dedi ben halâ hiç kilo almamışım. 20+1 deyiz 358 gram 22,5 cm minnak
![]()
yeni doktorta gittin deği mi canım oy maşalllah kilo boy iyi gidiyor tütütütü masallah