- Emoji Skoru
- 15.637
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
- #19.781
Ben sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünlerihemen bakayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünlerihemen bakayım![]()
Geçmiş olsun, nane limon ve ayaklarinin altina limon sürmeni tabsiye ederimNane limon olmaz mı ki canım
yanlız lüks değildir markalar yok öyle. ama kalitesiz de değiller.pasaj 4 katı birden bebek eşyaları varA baya olmus canm herkes orayi tefsiye ediyor merak ettim gitsemmi gitmesemmi![]()
Anladim en iyisi gidip görmek sanirim eger begenmezsemde en azindan yatak susleri kapi susleri alirim sizin ihtiyaç listeniz tammi canmyanlız lüks değildir markalar yok öyle. ama kalitesiz de değiller.pasaj 4 katı birden bebek eşyaları var
bu markayada bakayım hemen not ediyorum : mağazası ankarada nerde canımBen sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünleri![]()
bala limon damlat ye canım. hatta mallı limonlu suda yap ):Olur sanırım canım benim nane limon hep midemi bulandırdığı için pek içmem gerçi ihlamurda içmem biti sevmem benama hatsalanınca mecburen içiyorum bi de pekmezle terayağı kaynat dediler ben hastalanırsam ama denemedim
ay sanıırm carteers urunlerı satan bı yermıs bende baska bı marka sandımBen sweatmarkabebeden alıyorum instagramdan mağazaya gidip bakıyorum sonra oradan alıyorum aynı ürünleri![]()
İstanbuldeki arkadaşlar eminonudeki havuzluhandan alışveriş yapan varmi
Her ihtimale karşı git bence, öncesinde sarı filan oldu mu hiç?
İnsallah toptan degildir canm ya banada arkadasim soyledi git orasi cok iyi diye yarin bakim begenirsem ordan alışveriş yapicamBen yapmadım ama ablam gitmişti toptan satış yapıyorlar diye duymuştum![]()
Bu marka carters ürünlerini daha uygun fiyata satıyor. Cartersın magazasına gidip bakıyorum sonra buradan alıyorum uygun bedeni ve modeli; )bu markayada bakayım hemen not ediyorum : mağazası ankarada nerde canım
birde ıslak mendil bebek bezi pişik kremi vs ne kullandın ilk çocuğunda
deneyimli anneler paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar
Zaten cartersın üretim yeri çininstagrama güvenmiyorum ben. çinden vs mal getirtip el emeği diye satıyorlar sizde garantili yerlerden alın bence :)

Hayırlı haberlerle gel insaallah.Kizlar bn konturola gidiyorum dua edin
önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.Zaten cartersın üretim yeri çin
Ben magazadanda aldım. Hem amerikadan hem türkiyeden. Onlarda made in china. Onu görünce zaten internetten almak cazip geldi.
önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.Zaten cartersın üretim yeri çin
Ben magazadanda aldım. Hem amerikadan hem türkiyeden. Onlarda made in china. Onu görünce zaten internetten almak cazip geldi.