Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olur sanırım canım benim nane limon hep midemi bulandırdığı için pek içmem gerçi ihlamurda içmem biti sevmem ben ama hatsalanınca mecburen içiyorum bi de pekmezle terayağı kaynat dediler ben hastalanırsam ama denemedim
Havuzlu hanla ilgili konu olmuş ben gittim ilkinde yani gecen sene ama cok birsey bulamadım. Çesit vardı evet ama zaten başka yerde olan şeylerdi. Biraz tercih meselesi.
önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.
önemli olan çinde üretilmesi değil ki. bazı markalar kendi kaliteli hammaddelerini kullanıyor. ama bazılarının boyası vs sıkıntılı. instagramda çakma mı orjinal mi bilemiyorum.