Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dr dan geldim kese var dedi ama kalp atışı falan dinletmedi bebek var mı dedim kese var işte dedi ultrason kağıdında d1 20.1 mm
D2 11.8mm yazıyo ne demek bunlar
Kızlar dr dan geldim kese var dedi ama kalp atışı falan dinletmedi bebek var mı dedim kese var işte dedi ultrason kağıdında d1 20.1 mm
canım ne demek dinletmedi 7 haftalık olmussun sanırım ben 5 haftamda dinledim ondan sonra 3 kere dinledim her gittiğinde dinletmek zorunda bi problem mi var acaba çünkü onlar görüyolar ?
sinir oluyorum düzgün açıklama yapmıyorlar. muhtemel doğum tarihin doğru mu. doğruysa kalp atışı başlamış olmalı canım. geç döllenmeyse belki daha duyulmayabilir.
beta hcg yapacaktın. kaç çıktı.
çok saol canım şuan işte 7+3 olduk şuan bi, sıkıntım yok geçti çok şükür hep dinlendim kızlar sizde mümkün oldugunca dinlenin bence yürümeyin yorulmayın mümkün oldugunca dinlenin:)
ben kendime göre değerlendirirsem içiyo sayılmıyosun çünkü ben 1 pakete yakın içiyodum şuan bıraktım zaten çok şükür ama arada aklıma düşmüyo değil hani
ben kendime göre değerlendirirsem içiyo sayılmıyosun çünkü ben 1 pakete yakın içiyodum şuan bıraktım zaten çok şükür ama arada aklıma düşmüyo değil hani
Ben iciyordum. Günde bir pakete yakindi. Ogrendigimden beri icmiyorum ama cok zorlandim. Sende durumlar nasil? Bugün 6. Gunum hic icmedim sukur Ppamukprenses60
Ben iciyordum. Günde bir pakete yakindi. Ogrendigimden beri icmiyorum ama cok zorlandim. Sende durumlar nasil? Bugün 6. Gunum hic icmedim sukur Ppamukprenses60
bende şuan içmiyorum canım ben bırakalı 3 hafta oldu ama arada tek tük eşim içerken otlandım ama ben normaldede sigara yı içime çekemem yani fuzuli ziyan:)