- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.301
Kızlar tsh için kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz. Ben ikinci hamileligimde endokrine gidiyordum şimdi kadın doğuma gitsem tsh à da bakar mi iki muayne olmasın tek seferde halledeyim dedim. Tsh için gidenler yardimci olursa sevinirim.
Canım ben kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırttım zaten daha kadın Doğum a gitmedim
benimde 5+5 de 17800 du kişiden kişiye değişiyormuş bu değer kalp atışı duyamamıştı. çarşamba 6+5 olucak inşallah duyarız.
Ay maşallah ne güzel ben niye hep geriden geliyorum .benim seninle aynı zamanda 6000çıktı

bu gün 2. kan testimi yaptıracağım bakalım değer katlanmış mı ? ilk degerim 24853 çıktı umarım katlanmıştır.
Çok güzel bir değer benim ilk değerim 2200 5+3ken
Selam bayanlar cumadan beri hayatımın şekli değişti tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım 2. Bebeğime bugün kontrole gittim ilk Dr a , 6+1 keseyi ve az da olsa bebeği gördü kalp atımı da duyuldu şükür ..
Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben 5+1de 20823 cikti degerim..belki gec dollenmedir seninki..ondan duyamamistir..
Sen rahat edemiceksen bosa canini sikma..baska dra git.
Benim 5+3de 2200 dü sağlıksız gebelik mi acaba
Canim tebrikler ben de 3 asilamadan sonra kendiliğinden gebe kaldim. Tatilden sonra tüp benek yaptirmayi düsünüyordum :) gercekten bana bekle zamani var diyenler hakli cikti
Çok gezip Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Merhabalar arkadaşlar. Ben de 2018 Şubat annesiyim. İkinci gebeliğim ve sezeryan olduğum için büyük ihtimalle Ocak annesi de olabilirim. Ama yine de buraya ait hissediyorum kendimi.
İlk çocuğum 6 yaşında.
Ve bugün ikinci meleğimin kalp atışlarını gördüm.
Allah hepimizin umudunu tamamlasın. Kucaklarımızındolduğu gelecek Şubat ayı diliyorum.
Amin canım
Selam herkese bende Allah'ın izniyle 2018 Şubat annesi olucam.
Bugün miniğimin kalp atışlarını duydum mutluyum.
RABbim meleklerimizi sağlıcakla, hayırlısıyla kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin.![]()
Amin inşallah
Benim de sat 2 Mayıs. Ama şuan geç döllenme olduğu için tarihi böyle girdim. Eşitleyince haftasını tekrar giricem beklenen doğum tarihini. 6 Şubat aslında. Ama işte bir hafta fark var döllenme de.
Geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsun canım