2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar tsh için kadın doğum doktoruna mi gidiyorsunuz. Ben ikinci hamileligimde endokrine gidiyordum şimdi kadın doğuma gitsem tsh à da bakar mi iki muayne olmasın tek seferde halledeyim dedim. Tsh için gidenler yardimci olursa sevinirim.

Canım ben kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırttım zaten daha kadın Doğum a gitmedim

benimde 5+5 de 17800 du kişiden kişiye değişiyormuş bu değer kalp atışı duyamamıştı. çarşamba 6+5 olucak inşallah duyarız.

Ay maşallah ne güzel ben niye hep geriden geliyorum .benim seninle aynı zamanda 6000çıktı☹️

bu gün 2. kan testimi yaptıracağım bakalım değer katlanmış mı ? ilk degerim 24853 çıktı umarım katlanmıştır.

Çok güzel bir değer benim ilk değerim 2200 5+3ken

Selam bayanlar cumadan beri hayatımın şekli değişti tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım 2. Bebeğime bugün kontrole gittim ilk Dr a , 6+1 keseyi ve az da olsa bebeği gördü kalp atımı da duyuldu şükür ..

Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ben 5+1de 20823 cikti degerim..belki gec dollenmedir seninki..ondan duyamamistir..
Sen rahat edemiceksen bosa canini sikma..baska dra git.

Benim 5+3de 2200 dü sağlıksız gebelik mi acaba

Canim tebrikler ben de 3 asilamadan sonra kendiliğinden gebe kaldim. Tatilden sonra tüp benek yaptirmayi düsünüyordum :) gercekten bana bekle zamani var diyenler hakli cikti

Çok gezip Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

Merhabalar arkadaşlar. Ben de 2018 Şubat annesiyim. İkinci gebeliğim ve sezeryan olduğum için büyük ihtimalle Ocak annesi de olabilirim. Ama yine de buraya ait hissediyorum kendimi.

İlk çocuğum 6 yaşında.

Ve bugün ikinci meleğimin kalp atışlarını gördüm.

Allah hepimizin umudunu tamamlasın. Kucaklarımızındolduğu gelecek Şubat ayı diliyorum.

Amin canım

Selam herkese bende Allah'ın izniyle 2018 Şubat annesi olucam.
Bugün miniğimin kalp atışlarını duydum mutluyum.

RABbim meleklerimizi sağlıcakla, hayırlısıyla kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin.:anne:

Amin inşallah

Benim de sat 2 Mayıs. Ama şuan geç döllenme olduğu için tarihi böyle girdim. Eşitleyince haftasını tekrar giricem beklenen doğum tarihini. 6 Şubat aslında. Ama işte bir hafta fark var döllenme de.

Geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsun canım

Canim kalp atisi icin 6 haftani doldurmak gerek sen degerlere takilma benim de 6+3 bugün. Deger 100.000 leri çoktan aşmıştır ama sabirla bekliyorum. Yeter ki her sey yolunda olsun gec duysak da olur. Persembe günü randevum vsr insallah duyarim kalp atisini... Hepimiz duyariz insallah..
geç duysam da olur tabi canım önemli olan sağlıklı olmasi bugün 7+1 olduk bizde

Ben 5+1de 20823 cikti degerim..belki gec dollenmedir seninki..ondan duyamamistir..
Sen rahat edemiceksen bosa canini sikma..baska dra git.
geç döllenme olabilir zaten benim dr başka ama özel muayenehanesi var kan falan vermeye hastaneye yolluyor ondan bugün kan vercem diye hastaneye randevu almıştım sonraki kontrolleri kendi dr uma giderim artık

Endokrine gerek yok canim ben de tedbir amacli yaptirdim doktorum saglik ocagina yaptir getir dedi. Tsh her yerde baktirabilirsin ac karnına yaptirirsan iyi olur
Kadın doğum doktoru
Canım ben kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırttım zaten daha kadın Doğum a gitmedim

Bende kadın doğuma gitmedim daha

]

Forumu kullanmayı unutmuşum az önce yanlışlıkla mesaj yazmışım silemedim de.

Ben de kadın doğuma gitmedim daha çarşamba sağlık ocağına gideceğim inşaallah. 2. Gebeliğimde tsh sorunu yaşadığım için bir an önce kan vermek istiyorum onun dışında doktora gitmek için acele etmiyorum.

Ay maşallah ne güzel ben niye hep geriden geliyorum .benim seninle aynı zamanda 6000çıktı☹️

Çok güzel bir değer benim ilk değerim 2200 5+3ken

Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim 5+3de 2200 dü sağlıksız gebelik mi acaba

Çok gezip Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

Amin canım

Amin inşallah

Geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsun canım
Benim ilk gebeligimde 5+3 te değerim 2900 dü. Ilk öğrendiğim değerdi ve hersey normal ilerledi çok şükür;) önemli olan düzenli bir şekilde artmasi aslında. Çünkü adete göre hesaplanıyor ya, ama döllenmeyle değer artmaya başlıyor kiminin döllenme 10 gun olmuştur kiminin 5 gün.

Merhabalar arkadaşlar. Ben de 2018 Şubat annesiyim. İkinci gebeliğim ve sezeryan olduğum için büyük ihtimalle Ocak annesi de olabilirim. Ama yine de buraya ait hissediyorum kendimi.

İlk çocuğum 6 yaşında.

Ve bugün ikinci meleğimin kalp atışlarını gördüm.

Allah hepimizin umudunu tamamlasın. Kucaklarımızındolduğu gelecek Şubat ayı diliyorum.
Maşallah ben kalp atışı için cuma gideceğim günlerimiz yakın bende görebilirim umarım. Vajinal mi gördun karından mı? Benim ilk bebeğim normal doğumdu ama bende beklenen tarihten 19 gün önce doğum yapmıstım 37+3 te:D bunda da bir atraksiyon bekliyorum;)

Selam bayanlar cumadan beri hayatımın şekli değişti tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım 2. Bebeğime bugün kontrole gittim ilk Dr a , 6+1 keseyi ve az da olsa bebeği gördü kalp atımı da duyuldu şükür ..
Gözün aydın maşallah ne güzel bir haber. Allah yardımcin olsun. Benimde 13 aylık oğlum var ikisi beraber büyüyecek diyorum artık.

Back
X