2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydın maşallah ne güzel bir haber. Allah yardımcin olsun. Benimde 13 aylık oğlum var ikisi beraber büyüyecek diyorum artık.
Amin hepimizin inşallah kızım 27 aylık hemen hemen 3 yaş arası olacak bebekle bakalım nasıl olacak hayırlısı

Forumu kullanmayı unutmuşum az önce yanlışlıkla mesaj yazmışım silemedim de.

Ben de kadın doğuma gitmedim daha çarşamba sağlık ocağına gideceğim inşaallah. 2. Gebeliğimde tsh sorunu yaşadığım için bir an önce kan vermek istiyorum onun dışında doktora gitmek için acele etmiyorum.
Anladim canim sen yine de doktor isini fazla geciktirme Allah korusun dış gebelik olabilir ya da düşük ihtimali olabilir ve yapilmasi gereken bir sürü testler var cok onemliler onlari yaptirmalisin ve eger tsh sorunun varsa da kadin dogum doktorunun önerdiği şekilde hemen ilaca baslaman gerekir

Kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız benim bünyem kilo almaya çok musait yaaaa napıcam

arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar

Selam bayanlar cumadan beri hayatımın şekli değişti tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım 2. Bebeğime bugün kontrole gittim ilk Dr a , 6+1 keseyi ve az da olsa bebeği gördü kalp atımı da duyuldu şükür ..
Tebrik ederim, sizi çok iyi anlıyprum çinlü aynı durumdayız.. benimde ilk gebeliğim tüp bebekti şimdi kendiliğinden olan 8 haftalık bir gebeyim.. allah sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsin..

Canım ben kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırttım zaten daha kadın Doğum a gitmedim

Ay maşallah ne güzel ben niye hep geriden geliyorum .benim seninle aynı zamanda 6000çıktı☹️

Çok güzel bir değer benim ilk değerim 2200 5+3ken

Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim 5+3de 2200 dü sağlıksız gebelik mi acaba

Çok gezip Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

Amin canım

Amin inşallah

Geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsun canım

Ben ilişki ve yumurtlama tarihini biliyorum.

Ama usg ye göre doktor da söylüyor.

arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar

Ayyy... Zatı muhterem beni gerdi buradan. Bence de değişin. Ben de yolun başında iken değiştirdim.

Gecmis olsun cnm grip icin suan dahiliyeye gorun bakalim ne vericek. Grip ilaci icemiyosun bildig kadari ile antibiyotigide enfeksiyon yoksa yazmiyorlar genelde.
3 hafta sonraki kontroldede kesinlikle bu doktora gitme. Ben sogudum burda valla. Bu ne be. Ben ilk gebeligimde doktorum ayda bir gel derdi ben 3 hafta sonra giderdim dayanamadim cok ozledim gorim derdim. Anlardi beni gel bakalim derdi yani.seni anlamasi lazim evet bazen evham yapiyoz.pipirikleniyoz ama doktor olmak sadece usg ile bakip olcum yapmak degil bence psikolojik olarak da hastanin yaninda.olmasi sart.

Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)

Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)
Deniz vemehtap hpşgeldinnn

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)
Günaydın gebişlerrrrr

Back
X