2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)
Hoşgeldin :)sağlıkla gelsin bebişler
Yarın tekrar kan testi yaptırın değer iki günde bi iki katına çıkması gerek sonra da doktoraaaa

arkadaslar bugun grip sikayetim iyice artti once kadin dogumcuma goreniyim sonra dahilye ye gitmek amacimla dr gittim dr daha odasinin kapisunda niye geldin bir tavirla bakti bende siz bana carsamba gelin demistinix ancak ben cok grip oldum kontrol amcla geldim dedim drda bana degil dahiliye gideceksin bana gelmiceksin dedi bende siz bana kese olustu kalp atisi var mi yokmu ona gore ilac kullanmami etkiler mi dedim soyle gec bakalim gozukurmu gozukmrz mi deyip yattim kalp atisini duydum cok sukur ama dahileye gitt 6 haftalik oldugunu soylersin dedi anlayacaginiz ben bu dr hic memnun kalmadim yandaki dr cok met ediuorlar acaba onami gorunmsrn 3 hafta sonra bilemedim ben bi kere negatif isem bi daha pek duzelememm cok soguk ve suratsiz siz ne dusunurdunuz yandaki dr gorunsemmi bi akil verin kizlar
Valla canim ben senin durumunda olsam emin ol tartisirdim onunla. Allah rızası icin bakmiyorsun bana parani alıyorsun. Sana hasta çok bana doktor çok deyip postayi koyar çıkardım heralde.. Baştan tat vermediyse hic devam etme derim canım senin psikolojinden daha onemli degil su an hic birsey

Kızlar günaydınlar merhabalar:)))) 28 Şubat 2018 tahmini doğum tarihimle ben geldim:)
2 yıl sonunda ağlayarak geldimmmmmm sevinçle geldimmmmm:)

dün akşam sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim:) hcg değerim 83 çıktı:) şimdi napıcam:) hepimizin hayırlı olsun:)
Canim hoşgeldin hayirli olsun insallah gebeligin:)) şubat ayi anneleri asagi yukari belli oldu artik son günü de sen aldigina göre:)) bundan sonra gebeligini ogrenenler marta kalacak büyük ihtimal. Hadi bakalim teker teker dogumlarimizi da yaptigimizi yazarız inşallah:)))))

Canim hoşgeldin hayirli olsun insallah gebeligin:)) şubat ayi anneleri asagi yukari belli oldu artik son günü de sen aldigina göre:)) bundan sonra gebeligini ogrenenler marta kalacak büyük ihtimal. Hadi bakalim teker teker dogumlarimizi da yaptigimizi yazarız inşallah:)))))

aminnnnnnnnnn

Back
X