2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
3. Aya kadar hep vajinal bakacak bana. Bende biraz gobek oldugundan gozukmuyor normal. :KK70:
Bendede var göbek ama kese karından göründü 21mm :)
Gecen hafta bu hafta inş duayrım bebegim saglıkla gelişiyordur gerçi bulantılarım başladı abur cuburu seviyorum ekmege tiksiniyorum:D

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarımız da hoş geldiniz :anneadayı:

Ailecek gribiz hala iyi olamadık :110: Hormonlar tepemde bir sinirli bir iyiyim :işsiz:

Acil iyi olup bayram temizliği yapmalıyım Konya ya gitcez kv'lere ordan dönünce de memleketten misafirler gelecek o yüzden evi temiz bırakmam lazım giderken , camları annem silecek ben de dip bucak girişcem her yere :temizlik:

EKmek pide herseyi denedim yok hamur işleri kokuo :KK43: dişarı cıktık agaçlar kokuyor diyor eşime yok artık diyo :KK70:
aynen her şey çok keskin ve dibimizdeymişiz gibi. artık koklaya koklaya geziyorum :)
bulantı bende aç olunca oluyor. midem kazınıyo gaz var gibi. iştahımda değişiklik yok. zaten pek yemekle aram yoktu.
gerektiği kadar yemeye çalışıyorum çok tat almasamda :(

Kizlar bende bgun 5+4üm ama bende de ne bulanti ne koku hicbisi yok. Gecenlerde biraz olmustu o kadar. Kasik sancilarm vardi onlarda gecti acaba bi sknti mi varya korkular sardi beni :dua:

Kizlar bende bgun 5+4üm ama bende de ne bulanti ne koku hicbisi yok. Gecenlerde biraz olmustu o kadar. Kasik sancilarm vardi onlarda gecti acaba bi sknti mi varya korkular sardi beni :dua:
mart ayında 10.haftada kürtaj olmuştum. o zaman hiç bir şey hissetmedim mesela. ne bulantı ne ağrı.
demekki her gebelikte farklı oluyor canım. terslik olarak düşünme. benim kuzenim 2 tane doğurdu. 1 gün aşermedi. ;)

Nilüfer canım.pembe mavi necdet kırker doktorum.sen hangi doktora gidiyorsun canım?
Ben de çekirge doruk sühendam benderli ye gidiyorum canim. Önceden jimere gidiyordum ama hamile kalınca detayli bir arastirma yaptik sühendam hanima gitmeye karar verdik şimdilik çok memnunum. Ben de emirsultan da oturuyorum

aynen her şey çok keskin ve dibimizdeymişiz gibi. artık koklaya koklaya geziyorum :)
bulantı bende aç olunca oluyor. midem kazınıyo gaz var gibi. iştahımda değişiklik yok. zaten pek yemekle aram yoktu.
gerektiği kadar yemeye çalışıyorum çok tat almasamda :KK43:
Aynen canım mecburen yiyorum ama yine bulantım oluo açken de yerkende :D

yok ya bende hiçbir belirti yok ya onu diyorum. ne koku hassasiyeti ne bulantı ne baş dönmesi. hiç bişey yani... hamile gibi değilim hiç :KK53:
Ne güzel kız daha ne istiyorsun bulantı olumca yüzün buruş buruş geziom
Birde hamile pantalonu aldım karnım davul gibi gazdan

Kızlar bendede belirti kalmadı normal heralde geçen hafta çok kasık ve bel ağrım oldu 3 gündür falan rahatım ben perşembe gideceğim doktpra inş herşey yolundadır
Bende bulanmak istiyorum

Kızlar bendede belirti kalmadı normal heralde geçen hafta çok kasık ve bel ağrım oldu 3 gündür falan rahatım ben perşembe gideceğim doktpra inş herşey yolundadır
Bende bulanmak istiyorum
boşver bulanma. benimde hiç ağrım olmadı. adet ağrımda olmazdı.
herkesin değişik işte :)

Back
X