2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarımız da hoş geldiniz :anneadayı:

Ailecek gribiz hala iyi olamadık :110: Hormonlar tepemde bir sinirli bir iyiyim :işsiz:

Acil iyi olup bayram temizliği yapmalıyım Konya ya gitcez kv'lere ordan dönünce de memleketten misafirler gelecek o yüzden evi temiz bırakmam lazım giderken , camları annem silecek ben de dip bucak girişcem her yere :temizlik:

Ayy canım dikkat, çok da zorlama kendini. Temizlikte sıkıntılı hareketler var diye benim ev fena durumda. Allah tan yarın yardımcı gelecek de biraz toparlanır.

Grip için de kivi yiyorsun değil mi?

Bende de şu an hafif bir bulantı var. Bir saattir öğlen ne yesem diye düşünüyorum. Hiç bir şey canım istemedi. Sonra çok saçma bişi geldi aklıma, buraya yazmıyım tabi :) bakalım yiyebilecek miyim?

Bende de şu an hafif bir bulantı var. Bir saattir öğlen ne yesem diye düşünüyorum. Hiç bir şey canım istemedi. Sonra çok saçma bişi geldi aklıma, buraya yazmıyım tabi :) bakalım yiyebilecek miyim?
Saçma sapan seyleri iştahla yeriz saglıklı olanlara burun kıvırıyorum kahvaltı etmek bile istiyorum zorla ediyorum burnumu tıkaya tıkaya

Saçma sapan seyleri iştahla yeriz saglıklı olanlara burun kıvırıyorum kahvaltı etmek bile istiyorum zorla ediyorum burnumu tıkaya tıkaya

Ben bugün öğlene kadar iyiydim canım, nolduysae öğlen oldu. Şu an her an tuvalete koşmam gerekecek gibi hissediyorum. Az bir bulantı ama bir garip. Bugün 7.haftaya başladık, acaba Yen'i mi başlayacak bulantılar?

Ben bugün öğlene kadar iyiydim canım, nolduysae öğlen oldu. Şu an her an tuvalete koşmam gerekecek gibi hissediyorum. Az bir bulantı ama bir garip. Bugün 7.haftaya başladık, acaba Yen'i mi başlayacak bulantılar?
Olabilir bende ögleyim ama cıkartmadım hiç dönüp duruyor sadece

Kızlar yarın akşam gidicem bebegimi görmeye 7+2 olucaz inş kalbinide duyarız endişeliyim inş görür duyarım perşembe demişti perşembe kaynımın düğünü var gidemiyecegim gündüzde kuaför felan çarşamba akşamı inş duyulur.
Kızımda 6+6 da görüp duymuştum.
Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz allahım hepimize tamamını erdirir inş :KK66:
Bugün kontrolü olanlar paylaşın neler oldu :KK66:
benimde randevu yarın 6+5 olucak kalp atışı için deliriyorum :) ama duymasamda olur saglıklı herşey yolunda dese yeter. inşallah sen duyarsın minnagının sesini :))

mart ayında 10.haftada kürtaj olmuştum. o zaman hiç bir şey hissetmedim mesela. ne bulantı ne ağrı.
demekki her gebelikte farklı oluyor canım. terslik olarak düşünme. benim kuzenim 2 tane doğurdu. 1 gün aşermedi. :KK66:
KIZ KORKTUM ŞİMDİ KURTAJ OLDUM DIYINCE. AMA DÜŞSE ANLARIM HERALDE DIMI:110:

Benim de yarin kontrolum kizlar. 6 +5 oluyoruz cok heyecanlıyım. Kalp atışıni duyariz inşallah. Su an Hepimizin ortak derdi kalp atışi heralde:))

töbe töbeee kork diye demedim. :) durumu anlatmak için dedim. ben de kan pıhtılaşması çıktı. kalbi durdu alındı. yani riskli bir gebelik değildi canım.
:halay:VALLA EN KUCUK BISEYDE KORKUYORUM ILK HAMILELIGIM CAHILLIK İŞTE :KK53: BENDE BUGUN KESEYI GORMEYE GITTIM AMA DR BASKA BOLGEYE GITMIS KALAKALDIM BEKLEMEKTE COK BUNALTICI. DEGERLERIM YUKSELDIMI DIYE DE MERAK EDIYORUM :KK17:

töbe töbeee kork diye demedim. :) durumu anlatmak için dedim. ben de kan pıhtılaşması çıktı. kalbi durdu alındı. yani riskli bir gebelik değildi canım.
Canim sende demi pıhtılaşma var bende de var aynı şekilde 10. Haftada kürtaj olmuştum benimde hiç bulantı fan yoktu şu anda yok bünye meselesi sanırım. Şu an iğne kullanıyormusun

:halay:VALLA EN KUCUK BISEYDE KORKUYORUM ILK HAMILELIGIM CAHILLIK İŞTE :KK53: BENDE BUGUN KESEYI GORMEYE GITTIM AMA DR BASKA BOLGEYE GITMIS KALAKALDIM BEKLEMEKTE COK BUNALTICI. DEGERLERIM YUKSELDIMI DIYE DE MERAK EDIYORUM :KK17:
çok strese gireceksen kendin test yaptır.
ya da başka dr a git. . . . ben sabırlıyım bak benimki bide tedaviyle oldu tüp bebeği.:) ama daha kese görmeye bile gitmedim. inşallah kalbide duyarım ctesi günü

Back
X