2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ya kafam bi milyon pıhtılaşmaya da baktır diyorlar:KK70: ne zaman bakıalcak bana aşama aşama yazın:KK70: doktora gitmedim doktor tanıdığımıza haber yolladım 6. haftaya kadar gelme demiş... e ben şimdi boş boş beklicem mi

valla ben sürecimi yazayım

1. adet günü idrar testi pozitif
2. adet 7 gün geçmesini bekleyip kan testi (sadece 1 kere yok 2 katı yükseldi mi diye sorun etmek yok 1 kere yaptır değer güzel tamamdır)
3. 6 haftaya kadar bekleyip kadın doguma kadar gitmek

pıhtılaşmaya falan baktırmadım :)

evet boş boş bekledim :)

valla suan benım gobegım senden daha cok:KK71: gaz var bende asırı sekılde karnım 5 aylık hamıle karnı gıbı :sus: nasıl kılo almim ben sımdı ki:oops:

Gaz şişkinliği geçer canım illa ki kalıcı değil sonuçta:)
Ekmek yeme ıvır zıvır yeme kilo da almazsın kolay kolay illa ki alıcaz ama kalıcı olmaz en azından :))

Gaz şişkinliği geçer canım illa ki kalıcı değil sonuçta:)
Ekmek yeme ıvır zıvır yeme kilo da almazsın kolay kolay illa ki alıcaz ama kalıcı olmaz en azından :))
ınsallah olmaz canım valla boy da yok top gıbı gezınırım etrafta :halay: dıkkat etmeye calısıcam artık

Ben de çekirge doruk sühendam benderli ye gidiyorum canim. Önceden jimere gidiyordum ama hamile kalınca detayli bir arastirma yaptik sühendam hanima gitmeye karar verdik şimdilik çok memnunum. Ben de emirsultan da oturuyorum
Yani bi araştır geçen olumsuz bir olay okudum onunla ilgili doğrumudur bilmem tabi..jimerde cenk bey çok iyiydi..çok kalabalıktı ama.ben necdet beye geçtim..çok çok memnunum Allah razı olsun

Kızlar selam Şubat 2013 annesiydim. .
2018 Şubat belki olabilirim bir takım sorularım var yeni anne adayları cevaplayabilir misiniz
Malum hamilelik dahil 5 yıl oldu unuttum da :(

Yani bi araştır geçen olumsuz bir olay okudum onunla ilgili doğrumudur bilmem tabi..jimerde cenk bey çok iyiydi..çok kalabalıktı ama.ben necdet beye geçtim..çok çok memnunum Allah razı olsun
Cok arastirdik canim ondan daha iyisi yok diyorlar genelde ödüllü bir doktor diyorlar aile sagligi merkezindeki hemsiremize de sordum kesinlikle cok iyi cok dikkatli bir doktor sakinn vazgecme dedi. Hastalari da genelde memnun.

Ben de çekirge doruk sühendam benderli ye gidiyorum canim. Önceden jimere gidiyordum ama hamile kalınca detayli bir arastirma yaptik sühendam hanima gitmeye karar verdik şimdilik çok memnunum. Ben de emirsultan da oturuyorum
Selam kızlar erkenden sevinmek istemiyorum ama Rabbim nasip ederse inşallah ben de şubat annesi olucam. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu anda. Bursa'dayım ben de ve Yen'i geldim hastaneler hakkında hiçbir fikrim Yok, tüpü Acıbadem'de yaptırdık ama takiplere orda devam etmek istemiyorum dehşet fiyatlardan bahsediyorlar. Normal Doğum ücreti tüp bebeği geçmiş!

Özel takıntılı biri değilim devlet de olur. Evim Nilüfer'de işim Yıldırım'da. Eve yakın hastane mi mantıklı işe yakın mı ona da karar veremedim. Çekirge devlet hastanesi ile Zübeyde hanım farklı hastaneler mi? Bu ikisinden hangisinin ne avantajı var? Beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Temmuzda kalp atışını duymak için (inşallah) bir yerden randevu almam lazım ama hala karar veremedim

Selam kızlar erkenden sevinmek istemiyorum ama Rabbim nasip ederse inşallah ben de şubat annesi olucam. Tüp bebek tedavisi ile hamileyim şu anda. Bursa'dayım ben de ve Yen'i geldim hastaneler hakkında hiçbir fikrim Yok, tüpü Acıbadem'de yaptırdık ama takiplere orda devam etmek istemiyorum dehşet fiyatlardan bahsediyorlar. Normal Doğum ücreti tüp bebeği geçmiş!

Özel takıntılı biri değilim devlet de olur. Evim Nilüfer'de işim Yıldırım'da. Eve yakın hastane mi mantıklı işe yakın mı ona da karar veremedim. Çekirge devlet hastanesi ile Zübeyde hanım farklı hastaneler mi? Bu ikisinden hangisinin ne avantajı var? Beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Temmuzda kalp atışını duymak için (inşallah) bir yerden randevu almam lazım ama hala karar veremedim

Hayırlı olsuuuuun :) bende hamile olabilirim. Gelirim eğer hamileysem topiginize. .. bi kaç belirti sorcaktim ama kimse yazmadi. Hamile olmayanı almiyorlar galiba :)))

Hoşgeldin, tüp bebek annelerine bir yenisi daha eklendi :) bir kaç kişiyiz burada :) hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Canim zubeyde hanim hastanesi cekirge devlet hastanesinin ek binasi zaten. Sadece kadin doguma bakiyorlar orda. Tanidigim bir doktor yok biraz arastir cevrende doktor tavsiye eden olur. Gebeligin de hayırlı olsun inşallah. Ben cekirge doruk hastanesine gidiyorum ama maddi olarak bakiyorsan cok uygun fiyatlara dogum gerceklestiren özel hastaneler de var canim hakkinda hayirlisi insallah

Back
X