- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.621
Günaydın kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm eskiler derlerki erkek bebekler erkenden hissedilirmis benimde ilk oglumda hissetmistim annem oglun olacak dedi ama nekadar dogru ne kadar yanlis bilemem kizlargec hissedilirmisKızlar suan cok büyük bir şoktayım ben bebeğin hareketini hissettim yan yatmıştım ve bağırsak hareketi vs olmadığına kesinlikle eminim bebek hareketinin asıl olduğunu cok iyi biliyorum yani bildiğin hissettim onu ama sonra elimi karnıma koysamda devamı gelmedi kızlar bu normal mi ya bu kadar erken bana hiç normal gelmedi
gunaydinlarrGünaydın kızlar![]()
Canım benimde aklıma ilk o geldi aslında ama oğlumu ilk 20 haftalık iken hissetmiştim bilemiyorum belki ilk gebelik diye öyle geç olmuştur ben ayırt edemiyordumcnm eskiler derlerki erkek bebekler erkenden hissedilirmis benimde ilk oglumda hissetmistim annem oglun olacak dedi ama nekadar dogru ne kadar yanlis bilemem kizlargec hissedilirmis
Hissetmiş olabilirsin benimde 2.gebelik bende bazen çok çok nadir hissediyorum. Doktor tam olarak bildiğin içindir dedi. O yüzden hissediyoruz bence.Canım benimde aklıma ilk o geldi aslında ama oğlumu ilk 20 haftalık iken hissetmiştim bilemiyorum belki ilk gebelik diye öyle geç olmuştur ben ayırt edemiyordum
Medipol yeni kuruldu 2 sene olucak cnm onu mu diyorsun ?
Günaydın arkadaşlar,bugün yine kanamam oldu,bu kez ağlayıp sızlamayan bir anne adayı olarak bekledim tüm gelişmeleri,bebekler iyi,yeni bir kanama alanı olmamış ama eski bölge yine kanamış,henüz taburcu olmuşken tekrar yatırmak istiyorlar beni bakalım ne karar verecekler
Günaydın arkadaşlar,bugün yine kanamam oldu,bu kez ağlayıp sızlamayan bir anne adayı olarak bekledim tüm gelişmeleri,bebekler iyi,yeni bir kanama alanı olmamış ama eski bölge yine kanamış,henüz taburcu olmuşken tekrar yatırmak istiyorlar beni bakalım ne karar verecekler
Mutlu pazarlar arkadaşlar.
Şu bebek hareketi meselesi... azcık ben de hissediyorum da :) demiyorum ama hissedilmez daha kuruntu yapıyorsun derler diye. zira kendimden de çok eminin ama :)
Ben doktor randevumu bilerek dört gün ertelemeye aldım. Normalde yarın için gelmemi söylemişti doktor. Ama arada kanamam olup farklı bir doktora da gittiğim için öyle karar aldım. Belirtilerim sıfıra indi. Psikolojik olarak da hamile değilim gibi hissediyorum ama sizden de öyle hisseden olduğunu görünce rahatlıyorum.
Yaaaaaaa ben de hissetmek istiyorumama bizim hissetmemize çok var galiba.
Evet canım bebek hareketinin nasıl olduğunu biliyorum o yüzden karıştırmadığıma eminim ama devamı gelmedi cok üzüldüm o hareketi tekrar bekleyeceğim :))Hissetmiş olabilirsin benimde 2.gebelik bende bazen çok çok nadir hissediyorum. Doktor tam olarak bildiğin içindir dedi. O yüzden hissediyoruz bence.
Hiç canını sıkma canım ne kadar güzel bak bulantıların geçti artık demek ki keşke bende de öyle olsa hala midem bulanıyor mide boş iken bile istifra ediyorum merak etme bebeğin iyidir hep öyle düşün 4 gün daha sabret sonra ultrason da kocaman bir mutluluk göreceksinMutlu pazarlar arkadaşlar.
Şu bebek hareketi meselesi... azcık ben de hissediyorum da :) demiyorum ama hissedilmez daha kuruntu yapıyorsun derler diye. zira kendimden de çok eminin ama :)
Ben doktor randevumu bilerek dört gün ertelemeye aldım. Normalde yarın için gelmemi söylemişti doktor. Ama arada kanamam olup farklı bir doktora da gittiğim için öyle karar aldım. Belirtilerim sıfıra indi. Psikolojik olarak da hamile değilim gibi hissediyorum ama sizden de öyle hisseden olduğunu görünce rahatlıyorum.
Hiç canını sıkma canım ne kadar güzel bak bulantıların geçti artık demek ki keşke bende de öyle olsa hala midem bulanıyor mide boş iken bile istifra ediyorum merak etme bebeğin iyidir hep öyle düşün 4 gün daha sabret sonra ultrason da kocaman bir mutluluk göreceksin![]()
Bugün medipole gidicem canım doktor olarak hangisine gitsem acaba varmı tanıdık bildiginEvet büyük hastanesi, önceden Anadolu yakasında var zaten. Sonra üniversitesini ve büyük hastanesini açmış. Bir kaç yerde okudum oradan çok memnun olanları. Ama kendi tecrübelerim değil.
Sağlık sigortan varsa da memorial Bahçelievler açıldı.
Geçmiş olsun aman dikkat edelim canım sende en kısa zamanda toparlan bir daha da yasama insallahDün geceyi acil de bitirdik kızlar şiddetli bulanti kusma baş ağrısı kulak ağrısı , serum yedim nezle başlamış dedi kulağımda sivi birikmesi var dedi serum biraz rahatlatti çok şükür burun spreyi ve bulantı hapı verdi özelliklede uyardı nezle mevsimi onumuzdeki birbucuk ay boyunca kendini köru çok fazla kalabalığa girme dedi şizde dikkat edin kızlar