- Emoji Skoru
- 560
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.841
masallah cnm az kaldi ogrencez kismetse simdi hangi dr gittin devlete miGittim geldim canım :) çok şükür iyiyiz, dört odacığımız da oluşmuş. Eller kollar hareketliydi bugün. Nutella yiyip gidin kızlar :)
Bu arada cinsiyeti hala göstermiyoruz. Kordon bacaklarının arasındaydı, doktor uğraştı filan ama yok inatla değişmedi :) artık iki hafta sonra Allah kısmet ederse kendi doktorumuza gösterir belki kendini :)
Bu arada hareketleri hissetme olayını sordum, bu kadar küçükken kimsenin hissetmesi mümkün değil daha 40-50 grlar dedi :) 7 cm olmuş baş-popo mesafesi de :)
Şimdi senden bekliyoruz mutlu haberleri.
cnm masallah kendi dr gidecem demissin devlete mi gitmistinGittim geldim canım :) çok şükür iyiyiz, dört odacığımız da oluşmuş. Eller kollar hareketliydi bugün. Nutella yiyip gidin kızlar :)
Bu arada cinsiyeti hala göstermiyoruz. Kordon bacaklarının arasındaydı, doktor uğraştı filan ama yok inatla değişmedi :) artık iki hafta sonra Allah kısmet ederse kendi doktorumuza gösterir belki kendini :)
Bu arada hareketleri hissetme olayını sordum, bu kadar küçükken kimsenin hissetmesi mümkün değil daha 40-50 grlar dedi :) 7 cm olmuş baş-popo mesafesi de :)
Şimdi senden bekliyoruz mutlu haberleri.