- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.881
Ben de meraktayım özellikle cinsiyeti söyledi mi diye
Ay garcekten cok heycanla bekliyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de meraktayım özellikle cinsiyeti söyledi mi diye
Ay garcekten cok heycanla bekliyorum ya
masallah cnm az kaldi ogrencez kismetse simdi hangi dr gittin devlete mi
cnm masallah kendi dr gidecem demissin devlete mi gitmistin
benimki öğrenci iken hep bistrolarda çalışmış yardımcı olarak. değişik yemekler yaparOhhh süper, suyu da fazlasıyla sıcaktır şu an. Hiç üşütmezsin :)
Hayatın döngüsü şu an böyle bizim için, ben işe gitmediğinden rahatım ama önceki hamilelikte çalışıyordum. Çok zor gerçekten.
Eşin gerçekten nesli tükenen cinsten :) biz de yok onlar, hayatında hiç mutfağa girip yemek yapmadı. Zaten girerse kim bilir başıma neler gelir :)
kız 3 doktor neSağol canım.
Benim gittiğim üç doktorda özelde tatlım.
Teşekkür ederim canım
Senin nasıl geçti kontrolün herşey yolunda mı?
merhaba cnm ,bende bir kaç hafta öndesiniz diye bu guruba sordum ama anlaşılan cevap veren olmayacak
Şaka gibi ama arkadaşıma 6 doktor kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu anlaşıldı oyüzden inanmıcam doğana kadar. Kayınvalidemin komşusundada kızı oldu ve 9 ay boyunca göstermemiş süpriz oldu yani :))
Eki Görüntüle 2031175 Eki Görüntüle 2031174 Arkadaşlar merhaba cinsiyet tahmini yapabilecek var mı
benim erkek kardeşimede doğum için kontrole gidene kadar kız dediler :) son kontrolde bir bakıyor doktor erkekŞaka gibi ama arkadaşıma 6 doktor kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu anlaşıldı oyüzden inanmıcam doğana kadar. Kayınvalidemin komşusundada kızı oldu ve 9 ay boyunca göstermemiş süpriz oldu yani :))
kız 3 doktor ne![]()
Yok yok merak etme popo da bişi yok, göbek ben burdayım diyor artık :)
maşallah valla. allah kolaylık versin bacım. tek doktorun kontrolü bile beni stresse sokuyor. 3 doktor için valla bünyem iflas eder. gerçi 25 ağustostan önce başka bir doktora gidip cinsiyet öğrenmeyi denemek istemiyor değilim :)Canım bizim hastanede kural olarak ikili testi Perinatolog yapıyor. O yüzden otomatik olarak ikinci doktorum oluştu.
Üçüncü de beni öncesinde muayene eden bir Perinatolog vardı, ona da görünmek istedim.
maşallah valla. allah kolaylık versin bacım. tek doktorun kontrolü bile beni stresse sokuyor. 3 doktor için valla bünyem iflas eder. gerçi 25 ağustostan önce başka bir doktora gidip cinsiyet öğrenmeyi denemek istemiyor değilim :)
anladımmm. allah kolaylık versin bacım.Üçüncüye sürekli gitmeyeceğim zaten, ikşncşyle de sadece ikili test, ayrıntılı ultrason gibi durumlarda karşılaşıcaz ki 20-22. Haftalar filan. Oyüzden zor olmayacak canım, riskli gebelikte perinatolog mutlaka görsün dedikleri için biraz da mecburum maalesef.
kontrol süresi var bildiğim kadarıyla olmazsa sonraki 10 gün içinde tekrar giderim birde ultrason da ense ölçümü için ekstra ücret alıyorlarmı?Merhabalar. Benim ikili testim 11+4'te yapılmıştı. İsterseniz birkaç gün daha bekleyin cumadan sonra...
Canim bizim tarihler yakin. 12. Haftada daha net olur dedi bana.12+1 de randevum varmerhaba kızlar herkesesanırım en minnak
bebek benim ama doğumum şubatta olacak sezeryan olduğum için ,9 yıl ara verince çoğu şeyi unutuyorum benim cuma günü doktor kontolüm var 11+0 oluyoruz ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum 2 li test için erkenmi yoksa kontrolumu sonrki haftayamı alayım?
Canim bizim tarihler yakin. 12. Haftada daha net olur dedi bana.12+1 de randevum var
Ben 7. Haftada kullandim ama birkac doktora daha sordum ondan sonra. Augumentin 625 mg gunde 3 defa 5 gun boyunca kullandim. Tum kutuyu bitirtmedi yani. 3 hafta bekledim sonra kontrol yapildi temiz cikti cok sukur.Merhaba canım geçmiş olsun. Idrar yillari enfeksiyonu için ilaç kullandın mi?benimde idrar yollarimda enf. Var, 11. Haftadan sonra antibiyotik vereckmis dr.um. sen kullandıysan hangi ilaci kullandın. Iyi geldi mi? Hamilelikte ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama mecbur kalınca yapacak bir şey yok malesef.
kontrol süresi var bildiğim kadarıyla olmazsa sonraki 10 gün içinde tekrar giderim birde ultrason da ense ölçümü için ekstra ücret alıyorlarmı?