- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.501
Ay ayni ya ayni canm ama bnmkisi esime degl eltilerime kaynilarima didikodumu yapiyo yuzume diyo bnm kizimda hamile o sanki hamile deglmis gibi hareket ediyo elinde bir yasinda kizi da var hm temizligini yapiyo hm cocuk bakiyo bu ne sen hp belini tutuyorsun gobegini tutuyorsun becerikszsn hp ah vah yapiyosun nasl hamilesin sen diyo yahu gorumcem normal yolla ardi ardina hamile kaldi bn tup bebekle baya ugraslarla hamile kaldim anlamiyo cok cahil ya valla ici fesatay ay aynı mubabetler önceden onların yediği içtiği fayda ediyormus biz resmen hormonlu gıdaların esiri olduk dna miz bile değişti düşük oranları çok artık her şey hassas keşke onların zamanı gibi olsa bizlerde yorulmasak üüzlmesek telaslı olmasak yediğimiz içtiğimiz şifa olsa cocugumuza ama değil bunu kabul edemiyorlar benim karnım agrıyordu göbek bagı olusuyormus megerse kalktım salona gecıcem esıme arkamdan dıyor kı bu ne boyle gobegını tutup duruyor ovuyor neymıs bu daha sımdıden dıyor o zaman 5 haftalıktım sanane yanı ister ovarım üster hoplarım hemen mutfaktan cıkar cıkmaz dedıkodumu yapıyor