• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen gençsin en kötü 3.de tutturursun:) benim de kız çocuğunu süsleyip püslemek içinde kaldı :KK8:olsun abisiyle daha güzel vakit geçirir belki cinsiyet aynı olursa da napalım,hem de ekonomik olur:ıslık:
Benim eşim 3.cüye tövbeli bende canım zaten maddi durum 3.cüyü kaldıramaz hem maddi hem manevi
Kıyamam sana daha kesin degil belki kızdır dur bakalaım :)

Kizlarrrr bn cok tuylendik ya epilasyon gidiyordum baya azalmisti kalmamisti sayilir ama suan bir yerden 4 tane tuy cikiyo ya maymuna donusuyorum resmen

Şüpheleniyorsan hemen tahlil yaptır canım, çok basit sonuçta.
evet canım gebeligi ilk öğrendigimde yapıldı idrar tahlili bişey çıkmadı ama kaşıntı kokulu akinti vardı bende bol su içtim dikkat edince geçti gibi ama hala koku var azda olsa ağrı var tekrar tahlil yaptırcam

Tabi ki canım Allah biliyor ya gönlümüzden geçen kızdı eşim de kız istiyordu oldu şükür hayırlı olur inşallah :)
Vallahi o kadar merak ettin ki cok sevindim senin için cok sükür. Ultrason resmi varmı karşılaştırsak?

Hadi inşallah canım nasipten öteye köy yok derler Allah ne yazdıysa o hakkında hayırlısı sağlıklısı canım sonra da gönlüne göre inşallah :)
Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok bence

IMG_5536.webp
IMG_5535.webp
Vallahi o kadar merak ettin ki cok sevindim senin için cok sükür. Ultrason resmi varmı karşılaştırsak?

Çok teşekkür ederim canım bunlar var ama net değil gibi :)

Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok bence

O konuda çok haklısın bir iki kız kardeşiz o kadar iyi anlaşıyoruz ki arkadaş gibiyiz giysilerimizi giyiyoruz makyaj malzemelerimizi kullanıyoruz birbirimizin paylaşıcak çok şey oluyor canım :)

Back
X