- Emoji Skoru
- 1.533
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.941
gözünaydın canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kızın :)Kızlar doktor %80 kız dediiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kızın :)Kızlar doktor %80 kız dediiiiiii![]()
Benim eşim 3.cüye tövbeli bende canım zaten maddi durum 3.cüyü kaldıramaz hem maddi hem maneviSen gençsin en kötü 3.de tutturursun:) benim de kız çocuğunu süsleyip püslemek içinde kaldıolsun abisiyle daha güzel vakit geçirir belki cinsiyet aynı olursa da napalım,hem de ekonomik olur
![]()
Amin cnm bu akşam gidicem bakalım ne diycek :)Teşekkür ederim canım bulursun inşallah herkesin gönlüne göre olsun inşallah ya :)
Maşallah canım sevindim senin adına tabi önce sağlık ama kız olmasi da ayrı bir güzel oldu senin içinKızlar doktor %80 kız dediiiiiii![]()
evet canım gebeligi ilk öğrendigimde yapıldı idrar tahlili bişey çıkmadı ama kaşıntı kokulu akinti vardı bende bol su içtim dikkat edince geçti gibi ama hala koku var azda olsa ağrı var tekrar tahlil yaptırcamŞüpheleniyorsan hemen tahlil yaptır canım, çok basit sonuçta.
İnşallah canım amin :)Cok sevindim canim umarim herkesin gönlündeki olur :)) masallah :))
Oğluma civciv aldık o bile horoz çıktıelimi attığım erkek
Amin cnm bu akşam gidicem bakalım ne diycek :)
Maşallah canım sevindim senin adına tabi önce sağlık ama kız olmasi da ayrı bir güzel oldu senin için
Vallahi o kadar merak ettin ki cok sevindim senin için cok sükür. Ultrason resmi varmı karşılaştırsak?Tabi ki canım Allah biliyor ya gönlümüzden geçen kızdı eşim de kız istiyordu oldu şükür hayırlı olur inşallah :)
Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok benceHadi inşallah canım nasipten öteye köy yok derler Allah ne yazdıysa o hakkında hayırlısı sağlıklısı canım sonra da gönlüne göre inşallah :)
Vallahi o kadar merak ettin ki cok sevindim senin için cok sükür. Ultrason resmi varmı karşılaştırsak?
Hayırlı olsun canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTabi ki canım Allah biliyor ya gönlümüzden geçen kızdı eşim de kız istiyordu oldu şükür hayırlı olur inşallah :)
Ögle birtanem inşallah erkek der :) kızda olsa ne güzel benim ablam yok kız kardeşim yok onun olucak kız kardeş kadar güzel bişi yok bence
İkincide gayet net kız olduğu bence[ATTACH=full]2032411[/ATTACH] Eki Görüntüle 2032410
Çok teşekkür ederim canım bunlar var ama net değil gibi :)
masaallah