2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Günaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
amin canım inşallah sende kısa sürede toparlarsın.

Kizlar gunaydin. 2li tarama sonucumu ogrendim normalde 1/250 den dusuk olmasi istenmezmis olasiligin benim 1/226 cikmis.Cok buyuk sorun degil ama 4lu taramada yapalim dedi doktorum endiselendim

Bu testte doğruluk %85 canım, yani %15 gibi çok ciddi yanlışlık payı var. O yüzden Çan'ını sıkma. Dörtlüdense, maddi durumun da müsaitse harmony testi yaptırmanı öneririm. %99 sonuç veriyor.
Geçen sene arkadaşımın ikilisi çok riskli çıkmıştı, kız mahvoldu. Harmony i yaptırdı, temiz çıktı. Şimdi oğlu gayet sağlıklı.

normalde yansiyonum 12/8 dir son 2 kontrolümde 14/9 çıkıyordu. geçen felaket bir baş ağrısı yaşadım eczanede ölçtürdüm 8/6 olmuş. benim dengesiz sanırım biraz eve bir tansiyon aleti alacağım. takip etmek için

hmm. o ayrı tabi. o zaman bilemedim. ama sen yinede düşün normal doğumu. biri ameliyat neticede. zorunluluk olamdıkça kaçınmak gerekli.

sıfır :KK70: sadece arada göğüs uçlarım yanıyor. loccitane ın shea yağı var onarıcı onu kullanıyorum hemen kesiyor. özellikle sabahları çok acıyor. onun dışında sıfır sıkıntı :KK70:
Bendede hiç belirti yok sıkıntı yapıyorum puffff

Bu testte doğruluk %85 canım, yani %15 gibi çok ciddi yanlışlık payı var. O yüzden Çan'ını sıkma. Dörtlüdense, maddi durumun da müsaitse harmony testi yaptırmanı öneririm. %99 sonuç veriyor.
Geçen sene arkadaşımın ikilisi çok riskli çıkmıştı, kız mahvoldu. Harmony i yaptırdı, temiz çıktı. Şimdi oğlu gayet sağlıklı.
Ah cnm banada moral ver yine depresif takılıyorum

Ben de grubda katıldım, 23 üne randevu aldım :)
bende randevuyu 23 üne mi çeksem napsam :KK70:

Bendede hiç belirti yok sıkıntı yapıyorum puffff

neden kız benim doktor bana allahın sevgili kulusun böyle sorunsuz hamilelik oranı yüzde 1 bile değil diyor :KK70:
benim tek sıkıntım kanama oldu. o da 1 gün sürdü. zaten korkudan olmuştu o zaman bile kesenin yakınında değil sıkıntı yok demişti.önlem olarak günde 1 progestan vermişti 2 hafta kullanmıştım.

benim acı eşiğim yüksek dayanırım. ama şekerim biraz yüksek o yüzden yaralarım çok geç iyileşiyor. millet normal doğumdan korkar ben sezeryandan korkuyorum ölümüne :KK70: öyle de ters bir insanım :KK70:

Benim de çok yüksekti, o yüzden normal Doğumdan hiç korkum yok. İnşallah hayırlısı ile o günleri görürüz de normal doğumu bekleriz.
Dikiş iğrenç bişi zaten ya, ben 4 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Oldukça belirsiz olmasına rağmen o dikişler iyileşirsen hiç hoşlaşmadım.

neden kız benim doktor bana allahın sevgili kulusun böyle sorunsuz hamilelik oranı yüzde 1 bile değil diyor :KK70:
benim tek sıkıntım kanama oldu. o da 1 gün sürdü. zaten korkudan olmuştu o zaman bile kesenin yakınında değil sıkıntı yok demişti.önlem olarak günde 1 progestan vermişti 2 hafta kullanmıştım.
Ne bileyim cnm aklıma deli sorular geliyor kalbi atıyormu yaşıyormu psikolojim bozuldu sanırım

Ne bileyim cnm aklıma deli sorular geliyor kalbi atıyormu yaşıyormu psikolojim bozuldu sanırım
valla o stress çok zararlı. bende korktum. acaba korkudan bir şey olur mu diye diye kanama başlattım kendimde. doktor dedi ki korku kanama yapmaz stress yapar. kendi kendine yapmışsın. stress yapma. rahat olmayı dene. başarabilirsen ne ala.

Günaydın kızlar...bugün 14+5 im. Ben hiç kilo almadım.hatta şuan -2de devam ediyorum.minik bir göbek bide.aslında yiyorum ama az ve sık gece bile sandviç yapıp yedim.ama hiç alamadım.bakamıyomuyum acaba bebitoma :KK43:((

Tatlım bebekler daha 100 gr bile değil, kendinin kilo alamaması da Harika bişi. Bazı kadınlar ne biçim kilo alıyor ama bebek zayıf doğuyor, bazılarında ise tam tersi.

Geçmiş olsun, sağlıkla kucağına gelsin inşallah üçüncü bebek :)

benimde 23 ü:) hadi sende değiştir bari totem yaptık

Benim de çok yüksekti, o yüzden normal Doğumdan hiç korkum yok. İnşallah hayırlısı ile o günleri görürüz de normal doğumu bekleriz.
Dikiş iğrenç bişi zaten ya, ben 4 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Oldukça belirsiz olmasına rağmen o dikişler iyileşirsen hiç hoşlaşmadım.

bende o ameliyatın küçültme çeşidini yaptıracağım nasipse bebiş emmeyi bırakınca. dikiş felaket birşey evet. benim elim kesilse 1 ayda anca geçiyor sezeryan düşünemiyorum. en büyük korkumda özel hastaneler para için sezeryan yapıyor miti. umarım böyle bir şeye denk gelmem.

valla o stress çok zararlı. bende korktum. acaba korkudan bir şey olur mu diye diye kanama başlattım kendimde. doktor dedi ki korku kanama yapmaz stress yapar. kendi kendine yapmışsın. stress yapma. rahat olmayı dene. başarabilirsen ne ala.
Allaha emanetler cnm ama engel olamıyorum amh değerim düşüktü ondan bu kadar kafaya takıyorum sanırım hamile kalmadan önce zaten psikolojim bozuktu sevinmeye korkuyorum ya birşey olursa diye

Geçmiş olsun plasentanin asagida olduğunu kacinci haftanizda söyledi doktor? Bir de belli bir haftaya kadar düzelme ihtimali varmış sanırım tabi dr daha net söylemiştir ama ben öyle duymuştum.

Ah cnm banada moral ver yine depresif takılıyorum

Kuzum maşallah rahat bir hamilelik yaşıyorsun, ne güzel işte. Bu haftalarda belirti diye bir şey yok ki. Mesela ben de enfeksiyon var, ister miydin bu belirtiyi :) şaka bir yana, hamileliğin eeeeeen rahat haftalarındaymışız, 3.trimesterde her şey farklı olacakmış zaten. Bu haftaları güzel güzel geçirelim işte, çık dolaş, serin bir yerlere git.

Back
X