2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende randevuyu 23 üne mi çeksem napsam :KK70:

neden kız benim doktor bana allahın sevgili kulusun böyle sorunsuz hamilelik oranı yüzde 1 bile değil diyor :KK70:
benim tek sıkıntım kanama oldu. o da 1 gün sürdü. zaten korkudan olmuştu o zaman bile kesenin yakınında değil sıkıntı yok demişti.önlem olarak günde 1 progestan vermişti 2 hafta kullanmıştım.

Çek çek :)

Kuzum maşallah rahat bir hamilelik yaşıyorsun, ne güzel işte. Bu haftalarda belirti diye bir şey yok ki. Mesela ben de enfeksiyon var, ister miydin bu belirtiyi :) şaka bir yana, hamileliğin eeeeeen rahat haftalarındaymışız, 3.trimesterde her şey farklı olacakmış zaten. Bu haftaları güzel güzel geçirelim işte, çık dolaş, serin bir yerlere git.
Sağol cnm sanorım duygusalım bugün kızomda ayda bir gidiyordum hiç böyle şeyler aklıma gelmiyordu...
Şimdi en fazla 2 hafta durabiliyorum buda hamile kalmadan önce dpktorların kprkutması yok tüpten başka tutmaz tutsa bile düşer dediler bilinçaltıma işlemiş

bende o ameliyatın küçültme çeşidini yaptıracağım nasipse bebiş emmeyi bırakınca. dikiş felaket birşey evet. benim elim kesilse 1 ayda anca geçiyor sezeryan düşünemiyorum. en büyük korkumda özel hastaneler para için sezeryan yapıyor miti. umarım böyle bir şeye denk gelmem.

Küçültme daha zor ama gerektiğinde şart gerçekten. Bende sadece 2cm ilk iki dikiş var, küçültmede biraz fazla oluyor, görmüştüm o ameliyatı geçiren birini.

Allaha emanetler cnm ama engel olamıyorum amh değerim düşüktü ondan bu kadar kafaya takıyorum sanırım hamile kalmadan önce zaten psikolojim bozuktu sevinmeye korkuyorum ya birşey olursa diye

anladım canım. bende o kanamanın olduğu hafta inanamamıştım düzeleceğine. çok emindim düşük yapacağıma bütün hevesim kaçmıştı. sonra sonra toparladım. seninde bir an önce toparlanman lazım. unutma sen ne hissedersen bebişte hissediyor. korkutma bebişimizi :)

benimde 23 ü:) hadi sende değiştir bari totem yaptık

vallahi çektim :D şimdi eşime biz totem yaptık ondan randevuyu çektim olgusunu nasıl açıklarım onu düşünüyorum :D ayrıca güncel şafak 8 :D

Küçültme daha zor ama gerektiğinde şart gerçekten. Bende sadece 2cm ilk iki dikiş var, küçültmede biraz fazla oluyor, görmüştüm o ameliyatı geçiren birini.
hamile kalmadan önce 90 95 aralığında idi. artık hamilelik sonunda 120 filan olur herhalde. sırt ağrısı felaket yapıyor. çok önceden yapacaktım ama emzirmede sıkıntı yaratır dediler vazgeçtim.

anladım canım. bende o kanamanın olduğu hafta inanamamıştım düzeleceğine. çok emindim düşük yapacağıma bütün hevesim kaçmıştı. sonra sonra toparladım. seninde bir an önce toparlanman lazım. unutma sen ne hissedersen bebişte hissediyor. korkutma bebişimizi :)

vallahi çektim :KK70: şimdi eşime biz totem yaptık ondan randevuyu çektim olgusunu nasıl açıklarım onu düşünüyorum :KK70: ayrıca güncel şafak 8 :KK70:
Benimkide 23

Sağol cnm sanorım duygusalım bugün kızomda ayda bir gidiyordum hiç böyle şeyler aklıma gelmiyordu...
Şimdi en fazla 2 hafta durabiliyorum buda hamile kalmadan önce dpktorların kprkutması yok tüpten başka tutmaz tutsa bile düşer dediler bilinçaltıma işlemiş

Valla Allah yazdıktan sonra her şey olur, sağlıkla doğacağı yazıldıysa da ne yaşarsak yaşayalım doğacaklar. Kendimizi rahatlatmamız lazım, bak benim riskim hep devam edecek çünkü hala bilinmeyen bir şey var. Ama elimden geldiğince rahatlamaya çalışıyorum. Aksi halde tansiyon filan bir sürü sıkıntı çıkartırız kendimize.

vallahi çektim :KK70: şimdi eşime biz totem yaptık ondan randevuyu çektim olgusunu nasıl açıklarım onu düşünüyorum :KK70: ayrıca güncel şafak 8 :KK70:

Süpersin, doktor o gün izinliymiş de ;) pembe yalan.

Benim de çok yüksekti, o yüzden normal Doğumdan hiç korkum yok. İnşallah hayırlısı ile o günleri görürüz de normal doğumu bekleriz.
Dikiş iğrenç bişi zaten ya, ben 4 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Oldukça belirsiz olmasına rağmen o dikişler iyileşirsen hiç hoşlaşmadım.
Notmal doğum dikissiz olsa keşke:olamaz:

:halay::halay::halay::halay:
ay hadi bakalım hepimiz güzel haberler alalım aynı günde

Valla Allah yazdıktan sonra her şey olur, sağlıkla doğacağı yazıldıysa da ne yaşarsak yaşayalım doğacaklar. Kendimizi rahatlatmamız lazım, bak benim riskim hep devam edecek çünkü hala bilinmeyen bir şey var. Ama elimden geldiğince rahatlamaya çalışıyorum. Aksi halde tansiyon filan bir sürü sıkıntı çıkartırız kendimize.
Sağolun kızlar daha rahat olmaya çalışacağım

hamile kalmadan önce 90 95 aralığında idi. artık hamilelik sonunda 120 filan olur herhalde. sırt ağrısı felaket yapıyor. çok önceden yapacaktım ama emzirmede sıkıntı yaratır dediler vazgeçtim.

Evet sırt eğriliği filan da yapıyor, ameliyattan sonra çok rahatlarsın. Önemli olan iyi bir doktor bulmak. Küçültme de emzirme sorunu oluyor evet, bende kas altı olduğu için emzirebileceğim Kısmetse.

Süpersin, doktor o gün izinliymiş de :KK66: pembe yalan.
pembe beyaz ve bilimum yalana ilişkimizde yer yok. söyledim totem yaptık biz diye. demek ki hormonları ayağa kalmış bir grup kadın bir araya gelince böyle oluyor diyor :D neyse çektim neticede 23 ağustos 19,45 :D
Notmal doğum dikissiz olsa keşke:olamaz:
valla ben 8 aydan sonra perine masajına başlamayı düşünüyorum. inşallah maşallah :)
:halay::halay::halay::halay:
ay hadi bakalım hepimiz güzel haberler alalım aynı günde

ay hadi inşallah :):)

Sağolun kızlar daha rahat olmaya çalışacağım
seni o kadar iyi anlıyorumki bende ilk kızımda hiçbişey yaşamadım gidiyordum geliyordum resmen doktora bende çok zor hamile kaldım olmaz dedikleri anda sonra o bebeğimin maalesef kalbi durdum ve 10.haftada kaybettim onun üstüne tüm umutlarımı yitirmişken 2.5 ay sonra birdaha bu bebeğime hamile kaldım.hergünüm stres ,şimdide nefes darlığım başladı onunda psikolojık olarak tetıklendıgını dusunuyorum.kafama takarsam çok oluyor takmazsam daha iyiyim.her doktora gidişimde acaba gene kötü bişey oldumu yaşıyormu diye bayıldı bayılıcam.
yanlız değilsin elindede değil çok iyi anlıyorum.
hep beraber bu sıkıntılı günlerimizi atlatıp,Allahın izniyle bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah.

Back
X