- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.681
Aynı günüz seninle :)Ben de grubda katıldım, 23 üne randevu aldım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı günüz seninle :)Ben de grubda katıldım, 23 üne randevu aldım :)
Aynen ya benimde ilk çocuğum erkek bunda baştan beri oturdum kalktım kızım dedim.adını bile hazırladım Çin takvimi rus takvimi hep kız dedi inandım. 12.haftamda Dr.a gittim cinsiyet sordum daha belli olmaz dedi. Sonra yanımda oğlumu gördü ilkide erkekmiş dedi evet dedin buda kız olursa iyi olur. Güldü doktor erkendi ama söyliyim o zaman hiç kız bekleme yine oğlan geliyo dediÇok şükür ikili testimiz güzel çıktı kızlar. Bütün cinsiyet teorilerini de çöpe atıyorum. Çin takvimi, nub, ilk duyulan kalp atış sayısı, ikili testteki hcg sayısı hep kız çıkıyordu. Beni her gören kız dedi. Doktor %90 erkek dedi:) sonunda ben de bi tahmin alabildim. 3 hafta sonra tekrar çıkıntıyı görürsem kesin derim dedi doktor. Ama değişme ihtimali düşük çevrenize söyleyebilirsiniz dedi.
Sanırım benden depresifi yoktur aranızda,kan görürüm korkusuyla tuvaletimi yapmak istemiyorum,kasıklarımda ya da belimde bir ağrı olsa başına ne gelecek acaba diyorum,gece uyanıp da tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü sabaha karşı kanamalarımı kıtır,hastaneye yatmak bir ritüel haline geldiği için hastane çantam bile hazır of of offfff
Canım bende 2 gün önce baya baya hissettim hareketlerini ilk kez ama 2 gündür hiç hissetmedim o yüzden endişe etmeKizlar evhamli bi anne daha geldi. Gecenki kontrolumdwn sonra kesin karar vermistim artik hic olumsuz bisey getirmiyccem aklima diye ama simdi 1 hafta gecti kontrolun uzerinden yine başladı benim evhamlar. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslamistim ama bi kac gundur bisey hissetmiyorum. son gunlerde Havuza girdim gunluk 15 20 dk bisey mi oldu acaba diye icim icimi yiyor. Kizimda hic aklima gelmezdi boyle seyler. Son zamanlarda cok olumsuz sey duyunca mi böyle bu hamileligim bilmiyirum sürekli bi endise halindeyim![]()
. Aynı duyguları yaşıyorum her an korku içinde allah yardımcımız olsunSanırım benden depresifi yoktur aranızda,kan görürüm korkusuyla tuvaletimi yapmak istemiyorum,kasıklarımda ya da belimde bir ağrı olsa başına ne gelecek acaba diyorum,gece uyanıp da tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü sabaha karşı kanamalarımı kıtır,hastaneye yatmak bir ritüel haline geldiği için hastane çantam bile hazır of of offfff
Benim idrarda wbc diye bi deger cok yuksek cikti. Ama kültür temiz. Ultrason temiz. Oyle olunca benim agrinin sebebi bulunamadiUltrason ceken doktor küçük kumlarsa yada mesanedeyse görülmez dedi ve kum olabilir dedi
Yeni doktor baya gençten bişi muayne bile ederken diger üroloji doktoru gibi muayne etmedi biraz farklı muayne etti
Olsa böbrek odacıkları büyürdü dedi ne alakaysa işte bende kumdan süphe ediyorum inş atlatırız cnm sendede mi kan cıktı idrarda
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bir süredir takip ediyorum yazılarınızı ama yazamamıştım. 10. Haftada yoğun kanamayla hastanede yattım hala ara ara geliyor kanama şu an 13. Haftadayım plasentam aşağıda hep tedirginim iki tane oğlum var inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Öyle tabi :) en güzeli rahat olmak zaten çoğunluğumuz artık riskli zamanları geçirdiko zaman hamilelikten :) takıcak şey ararsak o kadar çokki
İnşallah canim dusunmemeye caliscam artikCanım bende 2 gün önce baya baya hissettim hareketlerini ilk kez ama 2 gündür hiç hissetmedim o yüzden endişe etme
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
nemesis
Homely_angel
Almilaa93
Bencede kesinlikle normal dogum. Hatta benimki nasip olursa ssvd olacak. ilk dogumum tamamen doktorun yonlendirmesi nedeniyle sezeryan oldu veHomely_angel dedigin gibi o dikislerin iyilesme sureci ve gobek kismini hicbir zaman hissetmeyecek olmak cok sinir bozucu :)
Gözünaydın cnm hayırlı evlat olur inşÇok şükür ikili testimiz güzel çıktı kızlar. Bütün cinsiyet teorilerini de çöpe atıyorum. Çin takvimi, nub, ilk duyulan kalp atış sayısı, ikili testteki hcg sayısı hep kız çıkıyordu. Beni her gören kız dedi. Doktor %90 erkek dedi:) sonunda ben de bi tahmin alabildim. 3 hafta sonra tekrar çıkıntıyı görürsem kesin derim dedi doktor. Ama değişme ihtimali düşük çevrenize söyleyebilirsiniz dedi.
Biz de söyleyemeyiz hiç, haftasonu eşime sürpriz Doğum günü hazırladım. Öldüm ya, fark ettirmemek için. Biz 14 yıldır beraberiz, o yüzden artık minicik bir mimikten bile anlıyoruz.
Benim randevum sabah 8 de :)
anladım canım teşekkürler :)Çıkıntıya göre cinsiyet tahmini yapıyorlar canım:)
Kaçıncı haftanızda öğrendiniz cinsiyeti bende 2li yaptırdım tahmin hiç yapmadıÇok şükür ikili testimiz güzel çıktı kızlar. Bütün cinsiyet teorilerini de çöpe atıyorum. Çin takvimi, nub, ilk duyulan kalp atış sayısı, ikili testteki hcg sayısı hep kız çıkıyordu. Beni her gören kız dedi. Doktor %90 erkek dedi:) sonunda ben de bi tahmin alabildim. 3 hafta sonra tekrar çıkıntıyı görürsem kesin derim dedi doktor. Ama değişme ihtimali düşük çevrenize söyleyebilirsiniz dedi.
Rica ederim insan çok şey öğreniyor zaman geçtikçe bende hiç bilmezdim:)anladım canım teşekkürler :)
1/59 riskle harmony test yaptırıp temiz çıkan bir arkadaş avrdı burda. geçenlerde okumuştum konusunu. 2 li testlerde yüzde 15 yanılma pAYI vAR CANIM. senin risk ne çıktı?selam kızlar ben uzun suredır gırmıyodum yazıların hepsını okuyamadım ama sımdı sıze bı soru sorucam. benım ıkılı testımde rısk yuksek cıktıdr 2 hafta sonra 4lü tets yapıcak onda da kotu cıkarsa benden kan alınıp amerıkaya yollanacak. ozele gıdıyorum sızce para tuzagı olabılıır mı yaa? cok uzulduk esımle cok agladık ama cogu kısıler ınanma o sadece ıhtımal dıyolar. ama tabı korkularımız var sıze de boyle rısklı dıyen dr oldu mu ?
valla risk bınde 117 dedı galıba tam anlayamadım kı bende. ama baska dr a da sorduk o da dedıkı bunun ıcın uykularımı bıle kacırmam bosa uzuluyosunuz bebegınızın ense kalınlıgı burnu gayet ıyı dedı bısey cıkıcagını sanmıyorum dedı saglıklı bı bebek zaten dedı ama bılmıyorum yaa allak bullak olduk1/59 riskle harmony test yaptırıp temiz çıkan bir arkadaş avrdı burda. geçenlerde okumuştum konusunu. 2 li testlerde yüzde 15 yanılma pAYI vAR CANIM. senin risk ne çıktı?