2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 6. Aaya kkadar kilo alınmayabilir. Hatta hamilelik boyunca jiç olmayanda olabiliuorrmuş. Bebek sizin vitsminlerinizi alıyo. Siz aslında kendiniz için yemiş oluyorsunuz yani. kilo almadım verdim diye pek konuşmasak mı diyorum. Alan arkadaşların morali bozuluyordur.
Hiç almamak normal değil bence 10-12kilo almak normal en az.sonuçta bebek 3kilo+su 3kilo+rahim 2kilo nasıl almıycaksınki..başta verip sonra eski kiloya döndüyse bilemem tabi..

ben hala günde bir tane şekersiz kahve içiyorum, içmezsem inanılmaz başım ağrıyor. doktora hiç sormadım ama sezeryan sonrası çok baş ağrım olmuştu o zaman doktor bol bol kahve iç demişti, onun için başım ağrıdıkça içiyorum

Ne kadar itersen okadar iyi :)

Sirt cantasi :) evde var bir yane tek gozlu ama bence su iki uc gozlu olanlarin kullanimi daha kolay olur bence. Dogum cantasi dusunmedim daha.

Valla aile gecmisime bakinca 20 kg lerle doguran annem ve ablalarim var. Korkumdan hamur isi ve tatli yemiyorum. Abur cuburmus paketli gidaymis hic yanina yaklasmadim bu halde 2 kgaldim. Boyle devam edicem sanirim insallah cok almam. Karnimda acaip cikti sanki 6 ayligim birde dikki. ama ic karin yok sanirim. :)
2 kilo nedirki:) benim doktorda gene mi kilo almadın diye kızıyo :) bende 2kilo aldm ve normal bence.

Bugun 16+0 olduk nette 17 hafta diyor boyle mi hesap ediliyor yani 16 yi bitirdim 17den hafta mi almis oluyorun

@Tutuna hifam0242 hifam0242 SSVD konusunda destek olalım birbirimize, ben doktora sordum henüz erken konuşmak için dedi, eski sezeryan yerine bakayım dedi, gayet iyi durumda çok güzel iyileşmiş hiç belli olmuyor dedi, tabi ben de iyice gaza geldim :) evde çocuk varken bir de sezeryan beni korkutuyor açıkçası, mutlaka normal doğumu zorlayacağım, çabucak toparlanmak şart
Ben ilcede yasiyorum doktorum muayanehanede hizmet veriyor.dogumu konyada anlastigi bir hastaneyle yaptiriyor.daha once ingilterede 200 tane falan ssvd yaptirdigini fakat burdaki hastanenin sartlari uygun hale getirmeye cok yanasmadigini anlasabilirse yaptirabilecegini soyledi. Ssvd destekleyen doktor secmek onemli cunku doktorlar olabilir deyip son anda hastalari riskli deyip caydiriyorlar. Konyada bir tane destekleyen doktor yok maalesef.ancak artik herseyiyle hazir olan sezeryana alamayacak kadar acilmasi olanlara yapiyorlar ssvdyi.en destekleyeni daha once yaptirmis olani benimki bakalim nasıl olcak.
O kadar icimde kaldı ki normal dogum yapmak ruyalarima bile girer.ins hayirlisiyla saglicakla bu sefer olur canim

:) 2 gundur hissetmiyorum pazar baya tekme atti aksamina kizim icin esimle atistik disarda huzur vermedi diye sanirim etkilendi bekliyorum hic tekme atmiyor olmadi yarin gidicem zaten hastayim birde
Ben daha hissedemedim hiç bazen birşeyler oluyor ama emin olamıyorum bugün karnımın altında bir ağrı var inş iyidir bebişler

:) 2 gundur hissetmiyorum pazar baya tekme atti aksamina kizim icin esimle atistik disarda huzur vermedi diye sanirim etkilendi bekliyorum hic tekme atmiyor olmadi yarin gidicem zaten hastayim birde

Bu ara her gün hareket edecek diye bişi yok zaten canım, ben de hissetmedim bir kaç gündür.

Kızlar trendyolda e bebek indirim yapmış ilgilenenlere duyurulur:KK66:
şimdi birkaç ürün karşılaştırması yaptım. mesela alt açma örtüsüne baktım baby me iki yerde de 8,99 uyku arkadaşı emzik iki yerdede 49,90. kandırmaca yani indirim muhabbeti. bizim gibi taze anneleri kandıracaklar utanmadan kampanya diye.

şimdi birkaç ürün karşılaştırması yaptım. mesela alt açma örtüsüne baktım baby me iki yerde de 8,99 uyku arkadaşı emzik iki yerdede 49,90. kandırmaca yani indirim muhabbeti. bizim gibi taze anneleri kandıracaklar utanmadan kampanya diye.
Ya birde indirim diyorlar ben e bebeğe daha bakmadım bayağı indirmiş gibi görünüyorlar şişir indir yapmışlar:KK51:

Kızlar yardım edin bana vücut temizliği yapacağım epilatörle yapıyorum ama cnm çok yanıyor siz ne kullanıyorsunuz keşke hamile kalmadan lazer yaptırsaydım:işsiz:

Back
X