2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
:) 2 gundur hissetmiyorum pazar baya tekme atti aksamina kizim icin esimle atistik disarda huzur vermedi diye sanirim etkilendi bekliyorum hic tekme atmiyor olmadi yarin gidicem zaten hastayim birde
Ay benimde cumartesi çok hareketliydi. Akşam merdivenden düştüm. Erttesi günü okadar gazım vardı gene kıpırdamadı.
içtim onuda. ağrı kesici tuzlu ayran kahve şeker herşeyi yaptım :KK43:
cnm karanfil yağı sürmeyi dene şakaklarına. Sakıncalı olacağını sanmam ama yine de sor doktora

Kontrole gidecek analar son stresli kontrolünüz olacak inşallah,bundan sonra yavrular kımıl kımıl ben burda iyiyim mesajları verecek cinsiyetler belli olacak,isim bulma ve alışveriş telaşından stres yapmak gelmeyecek aklınıza inşallah:KK36:hadi bakalım bekliyoruz güzel haberler.
cennet35 cennet35 çok geçmiş olsun sana da oğluna da,bebişlerle de maşallah,inşallah abileri de bir daha böyle maceralara atılmaz

doktorda sorun etme gelişimi iyi dedi ikisi içinde canım ama ayrı ayrı gösteriyor üst üste duruyorlarmis bi ikisinin yan yana fotosu yok doğunca kismetse :) röntgen çekildi oğluma 50 kuruş gibi görünüyo 3 yaşına geldi ilk defa böyle bişey yaşadık inşallah çıkar

Büyüdüler ya artık sığmıyorlar demek ki :) aman maşallah büyüsünler de.
İşte arada bir yaramazlık yapacak annesi, inş çıkar canım. Bir tanıdığımız iğne yutmuştu, üstelik kocaman kız eşarbına takacakken oluyor olay. O bile bir yerlere takılmadan çıktı.

Hissetmiyorum hiç bi şikayetim yok ama işte kıvamı yogun olunca internette biraz araştırdım mantar olabilir yazıyor. Umarım degildir. Kanama kabizlik derken şimdi bi de bu çıktı. Allah beterinden korusun.

Mantar olsa kaşınıyor diye biliyorum, progestan kullanıyormuşsun, ben de kullanıyorum ve hem o kıvamlı akıntı hem de su gibi akıntı sürekli oluyor.

Büyüdüler ya artık sığmıyorlar demek ki :) aman maşallah büyüsünler de.
İşte arada bir yaramazlık yapacak annesi, inş çıkar canım. Bir tanıdığımız iğne yutmuştu, üstelik kocaman kız eşarbına takacakken oluyor olay. O bile bir yerlere takılmadan çıktı.
inşallah çıkar canım suan tek isteğim o

Kontrole gidecek analar son stresli kontrolünüz olacak inşallah,bundan sonra yavrular kımıl kımıl ben burda iyiyim mesajları verecek cinsiyetler belli olacak,isim bulma ve alışveriş telaşından stres yapmak gelmeyecek aklınıza inşallah:KK36:hadi bakalım bekliyoruz güzel haberler.
cennet35 cennet35 çok geçmiş olsun sana da oğluna da,bebişlerle de maşallah,inşallah abileri de bir daha böyle maceralara atılmaz
ins gizel haberledonecegiz

Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildim :KK43: bebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık

aaaa cok gecmis olsun canim ya. insallah cikartir oglun bence bi sekilde basariyorlar onlar cikartmayi. insallah ayagin onemli degildir?

Bugun kizimin bogazinda tamamen sans eseri boyle aft benzeri beyazliklar gordum, sok oldum tabii hemen doktoru aradim kontrol felan derken, streptokok enfeksiyonu kapmis. normalde yetiskinlere gecmezmis ama an itibariyle kulak burun bogaz bas agrisi ile bendede kendini gostermis bulunuyor.... doktoru kizima penisilin verdi, bakalim doktorum bana ne diyecek. tirt.

Kızlar günaydın. Bugün büyük gün. Endişe diz boyu. Randevum 10.45'te. Daha önce cinsiyet tahmini yapmadı doktorumuz 11+4'te, ben de sormadım. Bugün 14+4. Cinsiyet için çağırmıştı. Hiç fark etmez ama içime erkek olarak doğuyor. Daha önemlisi her randevuda kalp atışlarını duyana kadar meraktan ölüyorum. Şimdi yine bastı heyecan. Halbuki çok rahattım. Bugün aynı durumda olan bir sürü kişiyiz. Hepimiz iyi haberler alalım. Öncelik sağlık tabii. Bebeklerinize selamlar :)

Bugun kizimin bogazinda tamamen sans eseri boyle aft benzeri beyazliklar gordum, sok oldum tabii hemen doktoru aradim kontrol felan derken, streptokok enfeksiyonu kapmis. normalde yetiskinlere gecmezmis ama an itibariyle kulak burun bogaz bas agrisi ile bendede kendini gostermis bulunuyor.... doktoru kizima penisilin verdi, bakalim doktorum bana ne diyecek. tirt.
cok gecmis olsun

Back
X