Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın kızlar
dün tatsız bır olay yaşadım kayınpederimle
iş yerinde fenalastım üstüne gece uykumdan uyandım tansıyon fırlamıs şimdi biraz iyiyim ama kendimi kasmaktan dün dişlerim birbirine vurdu ambulans çağıracaklardı yıkadılar resmen işte beni
bebeğe bsy olacak diye çok korktum
cuma kontrol var inş kötü bşy yoktur
Günaydın bugün dr gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah. 2 li taramadan sonra ne istiyorlar arkadaşlar ayrıca yaş 35 benim.. Bende cinsiyet merak esenlerdenim. 11+3 de kız gibi demişti.. ama kesin değil demişti meraklardayım.
Günaydın bugün dr gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah. 2 li taramadan sonra ne istiyorlar arkadaşlar ayrıca yaş 35 benim.. Bende cinsiyet merak esenlerdenim. 11+3 de kız gibi demişti.. ama kesin değil demişti meraklardayım.
Ay bana dedi ben mi duymadım yada demesini son zamanlarda pek bi dalgınlaştım. Yaştan dolayı biraz korularımda vardı.. teşekkürler arkadşım cebi için.. şu cinsiyeti de öğrensem bi
Gunaydin kizlarr :) bugun hepimiz öğreniyoruz sanirim her seyi :) ben ruyamda hep bir kız bebekle oynadim gece baskasini. Kiziydi ama. Kendiminde iglu olacakmis onu gordum bakalim ruyam tutacakmi
Ilk randevu Homely_angel
indi sanirim birazdan gelir :)