- Emoji Skoru
- 68.185
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakacağız bakalım.. şafak 3 saat artık
ama ben ufak bir popo görüp döneceğim sanki
ne zaman yiyoruz bu çikolatayı
![]()
Merhaba arkadaşlar.Bebeğinin cinsiyetini ögrenenlere hatiyırlı olsun.bizde yeni çıktık kontrolden erkekmiş cinsiyeti hepimiz hayırlısıyla sağ salim alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza
çıkınca alır yerim o zaman bir gofretÇıkar çıkmaz yaz bak çatlarım :) yok yok gösterecek buz eder annesi.
Ben 45 dakika kala filan yiyorum genelde. Ya da yarım saat.
ben kendimi erkege alistirdim simdiden bana tek kız diyende sensin herkes erkek dediÇıkar çıkmaz yaz bak çatlarım :) yok yok gösterecek buz eder annesi.
Ben 45 dakika kala filan yiyorum genelde. Ya da yarım saat.
Homely_angel bu arada 23 lülerden girmeyen kaldımı kontrole benden başka.
bana tek kız diyende sensin herkes erkek dedikız çıkarsa tek başına şampiyonsun
![]()
Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun canim inşallah.. Bu sene babaların papuçlar dama atilacak genelde :))
Sağolun kızlarr, farklı bir dünya olacak benim için, yiğenlerin hep kızdı. Yakın arki bebişleri de. Sağlıklı olsunlar, dünyamıza gelsinler inş.Ohhh zincirleme güzel haberler, çoook şükür :) valla kız anneleri yandınız, çok damat adayı var bu sene :)
Gözün aydın canım.
Hayirli olsun, cok sevindim canim :)Kızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)
Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Hayirli olsun, cok sevindim canim :)
Hadi ya 1 saat sonra geleyim deseydin keşke:)Kızlar yazamadım kusura bakmayın bizim bebiş koca bir popo gösterdi doktor dönderemedi 1 ay sonra gel diyor puf
Ama bebiş iyi çok şükür
Bebiş 15 +2 olması gerekirken 16+3 çıktı çok şükür
Gerçi 3 deger yazıyor biri 16+5
16+3
16+1başı poposu ayrı gidiyor![]()
Maşallah yavru iyi olsun da,zaten göstermeyenlerin çoğu kız çocuğu oluyorKızlar yazamadım kusura bakmayın bizim bebiş koca bir popo gösterdi doktor dönderemedi 1 ay sonra gel diyor puf
Ama bebiş iyi çok şükür
Bebiş 15 +2 olması gerekirken 16+3 çıktı çok şükür
Gerçi 3 deger yazıyor biri 16+5
16+3
16+1başı poposu ayrı gidiyor![]()
sagol cnm benimsenin de gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik hanım :)
Sende bendensin bende öğrenemedim.. ben yaptırdım bugün sonuçla birlikte kontrol etti doktor3 lü testi yaptır dedi doktor yaptırmadım sen bilirsin dedi siz yaptırdınızmı
O zaman koca popolu bir kız geliyor
Maşallah yavru iyi olsun da,zaten göstermeyenlerin çoğu kız çocuğu oluyorbizimki bacaklar havada karşılamıştı
![]()