- Emoji Skoru
- 4.334
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.321
O zaman koca popolu bir kız geliyor
Maşallah yavru iyi olsun da,zaten göstermeyenlerin çoğu kız çocuğu oluyorbizimki bacaklar havada karşılamıştı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman koca popolu bir kız geliyor
Maşallah yavru iyi olsun da,zaten göstermeyenlerin çoğu kız çocuğu oluyorbizimki bacaklar havada karşılamıştı
![]()
Aynen doktor 10 dk uğraştı göstermedi kesin kız buSende bendensin bende öğrenemedim.. ben yaptırdım bugün sonuçla birlikte kontrol etti doktor
Kızlar yazamadım kusura bakmayın bizim bebiş koca bir popo gösterdi doktor dönderemedi 1 ay sonra gel diyor puf
Ama bebiş iyi çok şükür
Bebiş 15 +2 olması gerekirken 16+3 çıktı çok şükür
Gerçi 3 deger yazıyor biri 16+5
16+3
16+1başı poposu ayrı gidiyor![]()
Senin doktor enazından bakmak için çabalamış bebişin göstermemiş.. benimkin de o bile olmadı :)Aynen doktor 10 dk uğraştı göstermedi kesin kız bu
3 lü testi yaptır dedi doktor yaptırmadım sen bilirsin dedi siz yaptırdınızmı
Ne bileyim cnm aklıma gelmediHadi ya 1 saat sonra geleyim deseydin keşke:)
Doktora sordum bana 20. Haftada hissedersin dedi canımKizl bebek hareketi hisseden varmi icinizde bn hic hissetmiyorum kac haftada hissedilir bilgisi olN varmi
Doktora sordum bana 20. Haftada hissedersin dedi canım
çok gecmiş olsun cnm oglusunada sanada bebişlerin adına cok sevindim böyle güzel güzel buyusunler insallahKızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildimbebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsin insallah gözün aydın :)Hadi bakalım, çoğunluğa karşı oğlumla beraber ben :)
hayırlı olsun cnm gözun aydın saglıkla gelsın ınsallahSağolun kızlarr, farklı bir dünya olacak benim için, yiğenlerin hep kızdı. Yakın arki bebişleri de. Sağlıklı olsunlar, dünyamıza gelsinler inş.
hayırlı olsun cnm saglıla gelsın ınsallahMerhaba arkadaşlar.Bebeğinin cinsiyetini ögrenenlere hatiyırlı olsun.bizde yeni çıktık kontrolden erkekmiş cinsiyeti hepimiz hayırlısıyla sağ salim alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza
Cok kotu benimKızlar kilo durumunuz nasıl??
Ben 10 gündür korkudan tartılamıyorum. Sabah nispeten az bir göbekle güne başlıyorum. Akşam resmen davul gibi şişiyorumCok kotu benim13+2 deyim ve 4,5 kilo aldim.
guzel haberlerini bekliyruz cnmSon 45 dakika :)
hayırlı olsun cnm saglıkla gelsin insallah gözün aydın :)