• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yazamadım kusura bakmayın bizim bebiş koca bir popo gösterdi doktor dönderemedi 1 ay sonra gel diyor puf
Ama bebiş iyi çok şükür
Bebiş 15 +2 olması gerekirken 16+3 çıktı çok şükür:nazar:
Gerçi 3 deger yazıyor biri 16+5
16+3
16+1başı poposu ayrı gidiyor:KK76:

Aaa saklambaça devam :) olsun kuzum sonuçta kendi çok iyi, maşallah.

Kızlar aşk olsun hiç kimse merak etmemiş şu saatte yeni girebildim :KK43: bebislerim çok şükür iyi kafa kafaya vermişlerdi büyümüş kuzularim 9 cm e yaklaşmış boyu ikisininde ama haftasından 9 gun geri çıktılar bide ayağımı incittim kızlarımı görmeye giderken bi aksilikte oğlum yaşattı para yutmuş takipteyim dua edin çıksın kızlar operasyona gerek kalmasın moralim hem iyi hem kötü kızlarım iyi ama oğlumla ben sakatlandık
çok gecmiş olsun cnm oglusunada sanada bebişlerin adına cok sevindim böyle güzel güzel buyusunler insallah

Kızlar geldim kusura bakmayın yazamadım İnternetinim yoktu doktordan cıkınca direk eve gelmedim çünkü kızlar cok şükür herşey yolunda ama cinsiyetimizi öğrenemedik malesef sağlık olsun devlet hastanesine gittiğim için ultrason cihazı pek iyi değildi bayram dönüşünde tekrar gel cinsiyetine de bakarız dedi ama şimdilik bir sıkıntı yok adet tarihi ile uyumlu gidiyoruz 9 bucuk cm olmuş minnağım benim gibi cinsiyet öğrenemeyen ler kaldı mı acaba?? Homely_angel Homely_angel

Back
X