- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.841
Arkadaşlar bugun ben biraz fazla dut kurusu yedim sonradan farkettim idrar söktürücü özelliği varmış bir zararı varmıdır tüketilmesinin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende anlamadım sata göre 15+4 cnm ama ultrasonda 16+6 çıkıyor 1 hafta önde gidiyorIciyorum onuda canim sagol ben senden once idim 16+6 demissin ben daha 16+3 um![]()
Kendini gostermemekte cok kararli cikti bu minnak kuzu:))Kızlar başka doktora gittim bugün baktı bacakları kapalı açmıyor sıpa doktor kız diyelim diğer aya netleşir dedi
Burada bebiş 16+6
178 grm olmuş tontişim![]()
Aynen cnm şimdilik kızım diye seviyorum erkekse bozulmaz inşKendini gostermemekte cok kararli cikti bu minnak kuzu:))
Sağol canım
Normal cnm takma kafana tatilin keyfini çıkarKızlar tatildeyşm güya ama kafam hep bebekte.göğüslerim artık tamamen boşaldı sanki takmıycam güya demiştim ama gene aynıyım.
Bu kadar normale dönmesi normalmi acaba ne acı ne başka bişey yumuşacık oldu.
Hadi gözün aydın cnmBende bugün doktora gittim yuzde yetmis erkek dedi.kizim kiz bekliyordu anne azda olsa kiz olma ihtimali var bu bana yeter diyor :)
Peki bebegin normal dogummuydu sezeryanmiydi? Iri bebek normal doguma sikinti sanirim :/
Aynen cnm şimdilik kızım diye seviyorum erkekse bozulmaz inş![]()
Bende bugün doktora gittim yuzde yetmis erkek dedi.kizim kiz bekliyordu anne azda olsa kiz olma ihtimali var bu bana yeter diyor :)
Kısmet 5.aya kesinleşir artıkBende ilk hamileligimde oyle oldu :) erjek dediler once, sonra ben 1 ay oglum diye sevdim, sonra hooopp kizmis :) ay insanin dili de donmuyor biliyormusun. simdi hep kizim kizim acilmisim oglum bi garip geliyor :)
Kısmet 5.aya kesinleşir artık
Ben en iyisi bebişim diye seviyim![]()
Tesekkur ederim canimHadi gözün aydın cnm
Bana gore 15+3 gunluk doktora gore16+6 gunluk acmadi gordigum kadariyla dedikacinci haftadasin canim, acmadi mi bacaklari :)
O bendede oluyor cnm doktor normal dedi sonuçta bebiş kendine yer açıyoriyi fikir canim :) benim dilim donmedigi iin bende oyle diyorum alisicam insallah.
ya benim bugun yine bicaklar saplandi sag kasigima insanin aklina neler neler geliyo tirt...