2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnsanlar olumsuzluğa mı şartlanmış durumda anlamadım ki, allah korusun bir şey olsa araba elinde kalacak diye mi düşünüyorlar bakar kötü mü olursun diye düşünüyorlar anlamıyorum.. son dakikaya kadar bir şey yapmamak da saçma bana göre, ben de artık tatil dönüşü başlayacağım yavaştan ama erken olduğunu düşünmüyorum, bir kere önümüz kış olduğundan odayı boyatmamız lazım, e alışverişler de yüklü olduğundan parça parça ödemem adına alacağım bir şeyler
Valla su saaten sonra kotu bisey olsa ben bebegime uzulurum alinan odaya degil. Anlamiyorum bazilarini ama cok gerildim.

Kizlarrr bnde konturoldan ciktim 4 lu test icin kan verdim bir hafta sonra cikicakmis inşallah iyi cikar
Bel agrisi kasik agrisi olan arkadaslar agrilar normalmis vucut yavas yavas doguma hazirliyormus kendisini birde bebisler buyudugu icin omurgaya baski yapiyomus boyle durumda banyo et rahatlarsin dedi doktor birde bsy diycem kizlar bnm bebis uyuyormus uyandrmak icin gobegimi biraz salladi doktor inşallah zarari yoktur dimi
gobek sallamayi cok yapiiyorlar bebegin hareketlerini gorsunler diye bi problm olacagini sanmiyorum

Hamilelik takvimimde artık alışverişe başlayabilirsiniz yazıyor kızlar :21: bugün yine bebişe birşeyler baktım da beden konusunda karar veremedim kızlar sizler 50 mi 56 mi almaya başlasam ?

ağrılar normalmiymiş canım ya benım bugun sabah anıden başladı dayanılmıycak gibi değil ama genede korkuyor ınsan göbeğini niye salladıkı ılk kez duyuyorum uyuyorsa eğer acil bişey yoksa daha sonrakı muayene bakardı
Agrilar normal dedi sen korkma bebek buyuyo dedi ya uyanmadi uyuyormus biraz salladi gobegimi 5 dkk sonra uyandi canm korktum biraz salladigi icin

Hamilelik takvimimde artık alışverişe başlayabilirsiniz yazıyor kızlar :21: bugün yine bebişe birşeyler baktım da beden konusunda karar veremedim kızlar sizler 50 mi 56 mi almaya başlasam ?
Evet canm bnde basladim alışverişe once buyuk esyalari aliyimde kucukleri devami gelir ya cok guzel bsymis ya bu bebek alışverişi

Cucuk odasi takimi alan arkadaslar internettenmi sipariş verdiniz bnde almayi düşünüyorum da bildigim bi yer yok ilk oldugu icin baya acemiyim bu konuda

Cucuk odasi takimi alan arkadaslar internettenmi sipariş verdiniz bnde almayi düşünüyorum da bildigim bi yer yok ilk oldugu icin baya acemiyim bu konuda

canım öncelikle baya iyi araştır fiyat falan bak hemen karar verme. beğendiğin modeli belki daha uygun fiyatlı bulursun. boyalarına dikkat et. bazı yerler boyalar için sertifika falan gösteriyorlar çıok zararlı olmadığına dair. illaki boya sonuçta içinde birşeyler olucakta. internettede kurulum vb. durumuna bakın. eğer biz kurarız diyorsanız internetten alınabilir ama dolap vb kuramam diyorsanız kesinlikle kurulum desteği veren firmalar olsun bence.

Gittim gordum bebegimi 16 cm 180 grammis :)
Baya buyumus artik ayri ayri hesap ediliyoe ultrason boydan vermiyor artik :)
Saglikla doguralim sanirim sistit oldum onun icin gittim baya yanma var ve yapiyorum tekrar gelir gibi bir his oluyor.
Cok sukur iyiyiz biz ozlemisim 17 hafta 1 gunluk

Back
X