- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.401
Mrb hos geldin Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Esra, Cansu, CeydaMrb kızlar bn yeni katıldım aranıza 18
Haftalık hamileyim ve kızım olucak güzel isimler onerirmisinz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb hos geldin Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Esra, Cansu, CeydaMrb kızlar bn yeni katıldım aranıza 18
Haftalık hamileyim ve kızım olucak güzel isimler onerirmisinz
Verdim canim sikildi canim ya baksana lokosite![]()
Canım benim ilk Doğum sezeryan zaten normal Doğum olmaz şimdi de ama herkeste bendeki gibi yırtılma hissi YÖK sanki aşağıdan yırtılıyorum resmen tam ordan tam aşağıdan![]()
Hayırlı olsun masallah suphanallahKızlarrrrr.....
Normalde 9 eylülde randevum vardı bugün dr ile görüştüm muayeneye gittim. 3 gündür ağzıma ne atsam kusuyorum. O yüzden gittim. Bu de kesin cinsiyetimizi öğrendikErkek
![]()
Hayırlı olsun cnm saglikla gelsin inşallahmerhaba kızlar bende dün gittim erkek dedi banada sağlıklı olmasını dilemek dışında hüzünlüyüm kız bekliyodum kızda istyodum .
Amin cnim ins hepimisinkiniMrb hos geldin Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin Esra, Cansu, Ceyda![]()
Antibiyotik baslancak canim sorma nedir bu idrar yollarindan cektigim bulucam ins onudaEvet az da bakteri çıkmış, doktorunla konuş da antibiyotik verebilir, ama sen bol su ve bulabildiysen yaban Mersin'i suyuna hemen başla canım.
HahahaHic sorma canm ya bn acile gittigim zmn ordaki sekretar kinligime bakiyo gene beyiniz var ayni sorunmu diye guluyo ya esimde diyoki cok unli oldun askim![]()
Benim de öyle ya sanki alt kemiklerim ayrılıyor. Dokt bana bebek aşağıda falan demedi ağrılar normal diyorCanım benim ilk Doğum sezeryan zaten normal Doğum olmaz şimdi de ama herkeste bendeki gibi yırtılma hissi YÖK sanki aşağıdan yırtılıyorum resmen tam ordan tam aşağıdan![]()
Alırsın merak etme... bende almadım. İlk hsmileliktede bunun gibiydi. 8kiloyla bitti. Sonuç 3600 doğdu. Merak etme. Ama takılıyor işte insanın kafasınaYok canm ya hic almadim her gittigimde kilomu olcuyo gecen hafta persenbe gitmistim gene bir kilo vermisim sen hic yemk yemiyomusun dedi yemege calisiyorm dedim gene vitamin yazdi yani korkuyorum niye bn kilo almıyorum uc aydan sonra almayi baslamam lazim di inşallah dedign gibidr canm
Bende beyaz %80 olunca okulda açılacak. Boyadım ama ...Mrb bnde sacimi boyatmayi düşünüyorum canm ama korkuyorum cesaret edemiyorum
Ah canm ins bnm gibi acillerde unlu olmazsin inşallah cabuk gecer bol bol su icHahahane guzel bana garip garip bakmalarindansa sana soyledigi gbi deseler ya unlu olmak iyidir sekerim kendini iyi hissetttirir
![]()
İnşallah canm doktorumda oyle dedi ama iste insan ici rahat etmiyor hangi marka boyayla boyadin soyleyebilicenmi bnde boyicem cunkuAlırsın merak etme... bende almadım. İlk hsmileliktede bunun gibiydi. 8kiloyla bitti. Sonuç 3600 doğdu. Merak etme. Ama takılıyor işte insanın kafasına
Zayıf olanlara daha fazla almalarını öneriyi sanırım dr.lar. bende 56 kiloyum.İnşallah canm doktorumda oyle dedi ama iste insan ici rahat etmiyor hangi marka boyayla boyadin soyleyebilicenmi bnde boyicem cunku
Bebeğin ele gelmesi için erken gibi sanki bu haftalar. Endişelendirmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bende rahim kasilmasi var tam sizin anlattığınız gibi değil ama nette araştırırken sizin dediğiniz şekilde tarifler de gördüm. Bence sık oluyorsa kontrole gidince bi doktorunuza da danışın.Günaydınlar...
Sabahları bebek bir yere yumru gibi toplanıyor gibi oluyor. Sizdede olan varmı. Elinle dokununca hissediliyor sanki... sonra kalkınca falan gidiyor.. benimki mı böyle yoksa olan varmı aranızda çok merk ettim
Canım çok kötü hala boğazım falan baya öksürük var oğlumada geçti onada ilaç başladık parada ilerlemiş görünüyo ama henüz çıkmadı doktor 6 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi çıkma ihtimali var yani şu soğuk algınlığı bi geçse rahat etcez inşallah kızlara bi zararı olmaz bu hastalığın doktor kontrolünede var dahacennet35 canım nasıl oldunuz? Para çıktı mı?