2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar soğuk algınlığı ve öksürük için doğal tavsiyeleriniz var mı geçmiyo bi türlü doktorda ilaç vermek istemiyo

Bebeğin ele gelmesi için erken gibi sanki bu haftalar. Endişelendirmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bende rahim kasilmasi var tam sizin anlattığınız gibi değil ama nette araştırırken sizin dediğiniz şekilde tarifler de gördüm. Bence sık oluyorsa kontrole gidince bi doktorunuza da danışın.
Hımmm tamam. Sadece sabahları oluyor. Sonra geçiyor.. Ben en iyisi sonra sorayım teşekkürler

Günaydınlar...
Sabahları bebek bir yere yumru gibi toplanıyor gibi oluyor. Sizdede olan varmı. Elinle dokununca hissediliyor sanki... sonra kalkınca falan gidiyor.. benimki mı böyle yoksa olan varmı aranızda çok merk ettim
Ben bu kadar erken hissetmemiştim. Ama evet ilk olarak bende yumru şeklinde toplanma olarak hissettim :)

Hımmm tamam. Sadece sabahları oluyor. Sonra geçiyor.. Ben en iyisi sonra sorayım teşekkürler[/QUOTE

Sadece sabahları idrara sıkışıkken oluyorsa sorun yok rahimle mesane birbirlerine baskı yaptığı için oluyor biri diğerini yukarı doğru itiyor ama önemli olan tuvaletinizi yapar yapmaz inmesi gerek. Kasilma demek için gün içinde de yattığınız yerde idrariniz yokken de top gibi elinize gelir rahîm hafta ilerledikçe de hafif sancıyla birlikte hissedilir ilk zamanlar rahîm daha küçük olduğu için sadece yatarken farkediyor kadınlar zamanla rahîm büyüdükçe otururken ya da ayaktayken de anlaşılıyor ancak sadece sabahları demissiniz kasilma olduğunu düşünmüyorum

Kasilma mevzusu olmuşken size sorayım dedim daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Ben 4 gündür mg alıyorum ayrıca bol su ve çok sevmesem de maden suyunu icebildigim kadar içmeye çalışıyorum ama hala ayakta karnım sert oturur veya yatar vaziyette yumusuyo. Sizce mg yeterli gelmiyo olabilir mi yoksa en azından 1 hafta 10 güne falan mı etkisini gösterir. Her ayağa kalktığımda kontrol ediyorum paranoyak oldum iyice. Rahim ağzını da olcturmustm cumartesi günü sıkıntı yok dedi dr. Bi sonraki randevuyu da 3 hafta sonraya verdi. Kafama takmalı miyim yoksa abartiyo muyum hiç bilmiyorum. D dondurma00

Günaydınlar...
Sabahları bebek bir yere yumru gibi toplanıyor gibi oluyor. Sizdede olan varmı. Elinle dokununca hissediliyor sanki... sonra kalkınca falan gidiyor.. benimki mı böyle yoksa olan varmı aranızda çok merk ettim
Canim bende doktora sordum o bebek degil kasilmadir dedi magnezyum eksikliginden oluyormus biraz onemli de bi konu doktoruna bilgi ver muhakkak korkulacak bisey degil ama ben onun icin efermag adli ilac kullaniyrm.

Canım çok kötü hala boğazım falan baya öksürük var oğlumada geçti onada ilaç başladık parada ilerlemiş görünüyo ama henüz çıkmadı doktor 6 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi çıkma ihtimali var yani şu soğuk algınlığı bi geçse rahat etcez inşallah kızlara bi zararı olmaz bu hastalığın doktor kontrolünede var daha

Merhaba kızlar soğuk algınlığı ve öksürük için doğal tavsiyeleriniz var mı geçmiyo bi türlü doktorda ilaç vermek istemiyo

Fena kaptınız şifayı, çok geçmiş olsun. Para kendiliğinden çıkacak inşallah.

Balın üzerinelimon sıkıp yemek Boğaz'a iyi geliyor. Kivi, yaban Mersin'i çok tüketmeye çalış ki hamileler için antibiyotik niteliğinde.

Back
X