- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.461
Merhaba arkadaşlar bugün dr randevum vardı kızım olacak allah nasip ederse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi tatilde olduğum için evde zaten sürekli yatar vaziyetteyim. Dediğiniz yontemi denicem ama şimdiye kadar elime öyle bişey gelmedi. Sadece ayaktayken sürekli olarak karnım komple sert. Sadece göbek deligimin altı yumuşak o kadar. Yatarken veya otururken hiç bir problem yok. Peki sizin kasılmalar icin rahim ağzını mi dikmişlerdi? Kacinci haftanizda geçti ya da doğuma kadar sürdü mu? Bu nidilat vs denen ilaçları şimdiden doktordan istesem verir mi ki acaba bebeğe bu haftalarda zararı olur mu? Ve bu ilaçlar kesin çözüm mü? Çok fena kafaya taktım araştırıp duruyorum ama hala ne yapacağımı bilmiyorum. Bi de önceden sormuş muydum hatırlamıyorum ama kasılmalar için de sürekli yatmak mi gerekiyor?
Maşallah gozun aydin Allah bagislasin canmMerhaba arkadaşlar bugün dr randevum vardı kızım olacak allah nasip ederse
Evet sırt üstü uzanırken toplanıyor benimki de :)Sabahları sırt üstü yatarken... evet yumru gibi. Sonra hiç olmuyor
Gerçekten çok zor bir hamilelik geçirmişsiniz Allah cocugunuzu size bağışlasın. Ben de sancı gibi girip çıkan birşey olmadığı için ciddiyetini çözemiyorum. 2 kez ultrasonda göründü doktorum sadece bol su iç dedi. Sonra dr değiştirdim ona gittiğimde ultrasonda çıkmadı. Ama şikayetlerim sebebiyle mg verdi. Şimdi kendisine dayanamayıp msj attım nidilata baslasam olmaz mı geçmiyor diye. Ama daha erken olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. 11 inde kontrolüm var bakalım inşallah iyiye gidiş olur. Bu süre zarfında fazlasıyla stres yaptım sanırım kontrole kadar artık dusunmeyı ve araştırmayı birakicam. Nasibi varsa zaten ben napsam yapayım sağlıkla gelir. Bilgilendirdiğiniz için de size çok teşekkür ediyorum. Kontrole gittiğimde şikayetim devam ederse ilaç için bi kez daha danisicam belki verir bu sefer. Kullanıp faydasını gören çok kişi okudum internette bakalım hakkimizda hayırlısı.Hayır doktorum bende dikişe gerek duymadı çünkü dikiş de kasilmayi tetikleyebilir kas yaparken göz çıkarmayalım dedi. Benim kasılmalarım tam 10. Haftada başladı çünkü ben düşük tehlikesinden dolayı da sürekli yatar haldeydim farkına varmam kolay oldu ama kasilma olduğunu anlamam 15. Haftayı buldu ben de hep bebek zannediyordum onu. 17. Haftaya kadar olan sürede kaç tane doktora gittiysem ikna edemedim çünkü ne ultrasonda gözüküyordu ne de rahimagzinda bi sıkıntı vardi. Bana da sadece magnezyum veriyorlardı ama hic bir işe yaramıyor sonra bi gece kasılmalar arttı sanciyla acile gittim rahimağzı 3 gün önce 3.7ydi o gece 2.2 olmuş 3 günde 1.5 cm kısalma tam bir felaket tablosuydu hemen acile yattım damardan ilaç vermeyi denediler çünkü o haplar aslında ancak 27 28 haftadan sonra kullanılıyor normalde ama damardan verilen ilaç bende yan etki yaptı mecburen kesip haplara başladık ki onlar bile tam fayda etmedi aslında ama baska seçeneğim yoktu yalnız bu süreçte doktorum bana hep destek oldu iyi olacağına ikna etmeye çalıştı sonra aynı şekilde bi kez daha hastaneye yattım bu sefer hunislesme de başlamıştı ve durum çok ciddiydi kesin yatak istirahati yaptım 4 ay heyet raporu aldım ilaçlarımı 34. Haftaya kadar kullandım doktorum 28e ulaşırsan mucize demişti ama enteresan olan rahîm ağzım 37 haftadan sonra 3.8 e cıktı. Korku dolu bir hamilelik geçirdim aylarca kurumadı gozumun yaşı sadece tuvalete kalktım artik yatmaktan heryerim tutulmuştu ama bence tek çözümü buydu belki sizinki tam kasilma değildir sürekli sertlik yaşamadım ben çünkü benimkiler aynı doğum kasılmaları gibi gün içinde oluyordu ama sıklığı fazlaydı günde 3 4 olan kasilmanin çok bir zararı olmaz herhalde ben saatte 4 5 kasiliyordum umarım sorunsuz geçirirsiniz maalesef çok can sıkıcı bu durum
İlk hamileligin se canm bnce biraz erken bnmki 18 haftalik olduk hala net hissetmiyorum geçmiş olsun bol bol su ic bnde bu bademcik iltihapindan sorun yaşıyorum bir aydr bademcigimde beyaz iltihap var antibyotiada gecmedi agrisi kasintisi var bakalim ne zmn gecicek gecmezse kbb yakicagini soylediKızlar selam yazamasamda çoğu zaman okuyorum.bende henüz hissedemeyenlerdenim.buarada biliyorsunuz bende sürekli idrar yollarından sorun yaşıyorum hala kaşıntım oluyor bugünlerde ara ara.oda heralde bakteriden dolayıdır diye düşünüyorum.bu haftada benim için hissetmek için erken heralde dimi?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canmKızlar bende yarın doktora gidicem cinsiyet için. Çokk heycanlıyım. Hep rüyamda erkek görüyodum ama dün ilk defa kız diyodu doktor önemli olan sağlıklı olması ama insanın içi kıpır kıpır oluyo![]()
Cnm geçmiş olsun. Ama senin hamileliğin zaten riskliymiş. Bence sıkıntıların sebebi sadece öyle sertliğin olması değildir. Şuan bakıyorum benzer haftalarda olan çoğu arkadaşta aynı sertlik sancı tarzı şeyler var. Benim geçen iki hafta vajinamda sancımsı ağrılarım vardı. Doktor iyice bakti merak edilecek bişi değil Bazı gebeliklerde olur dedi. Şimdilşk hafif sertlik oluyor. Önceden daha fazlaydı. Dönemsel diye düşünüyorumHayır doktorum bende dikişe gerek duymadı çünkü dikiş de kasilmayi tetikleyebilir kas yaparken göz çıkarmayalım dedi. Benim kasılmalarım tam 10. Haftada başladı çünkü ben düşük tehlikesinden dolayı da sürekli yatar haldeydim farkına varmam kolay oldu ama kasilma olduğunu anlamam 15. Haftayı buldu ben de hep bebek zannediyordum onu. 17. Haftaya kadar olan sürede kaç tane doktora gittiysem ikna edemedim çünkü ne ultrasonda gözüküyordu ne de rahimagzinda bi sıkıntı vardi. Bana da sadece magnezyum veriyorlardı ama hic bir işe yaramıyor sonra bi gece kasılmalar arttı sanciyla acile gittim rahimağzı 3 gün önce 3.7ydi o gece 2.2 olmuş 3 günde 1.5 cm kısalma tam bir felaket tablosuydu hemen acile yattım damardan ilaç vermeyi denediler çünkü o haplar aslında ancak 27 28 haftadan sonra kullanılıyor normalde ama damardan verilen ilaç bende yan etki yaptı mecburen kesip haplara başladık ki onlar bile tam fayda etmedi aslında ama baska seçeneğim yoktu yalnız bu süreçte doktorum bana hep destek oldu iyi olacağına ikna etmeye çalıştı sonra aynı şekilde bi kez daha hastaneye yattım bu sefer hunislesme de başlamıştı ve durum çok ciddiydi kesin yatak istirahati yaptım 4 ay heyet raporu aldım ilaçlarımı 34. Haftaya kadar kullandım doktorum 28e ulaşırsan mucize demişti ama enteresan olan rahîm ağzım 37 haftadan sonra 3.8 e cıktı. Korku dolu bir hamilelik geçirdim aylarca kurumadı gozumun yaşı sadece tuvalete kalktım artik yatmaktan heryerim tutulmuştu ama bence tek çözümü buydu belki sizinki tam kasilma değildir sürekli sertlik yaşamadım ben çünkü benimkiler aynı doğum kasılmaları gibi gün içinde oluyordu ama sıklığı fazlaydı günde 3 4 olan kasilmanin çok bir zararı olmaz herhalde ben saatte 4 5 kasiliyordum umarım sorunsuz geçirirsiniz maalesef çok can sıkıcı bu durum
Gözünaydın canımMerhaba arkadaşlar bugün dr randevum vardı kızım olacak allah nasip ederse
Amin canımm inşallahhİnşallah güzel haberlerle gelirsin canm
Cnm geçmiş olsun. Ama senin hamileliğin zaten riskliymiş. Bence sıkıntıların sebebi sadece öyle sertliğin olması değildir. Şuan bakıyorum benzer haftalarda olan çoğu arkadaşta aynı sertlik sancı tarzı şeyler var. Benim geçen iki hafta vajinamda sancımsı ağrılarım vardı. Doktor iyice bakti merak edilecek bişi değil Bazı gebeliklerde olur dedi. Şimdilşk hafif sertlik oluyor. Önceden daha fazlaydı. Dönemsel diye düşünüyorum
Sizin sertlik nasıl tarif edebilir misiniz? Benim doktorum da çok üstünde durmadı. Tedirginim.Cnm geçmiş olsun. Ama senin hamileliğin zaten riskliymiş. Bence sıkıntıların sebebi sadece öyle sertliğin olması değildir. Şuan bakıyorum benzer haftalarda olan çoğu arkadaşta aynı sertlik sancı tarzı şeyler var. Benim geçen iki hafta vajinamda sancımsı ağrılarım vardı. Doktor iyice bakti merak edilecek bişi değil Bazı gebeliklerde olur dedi. Şimdilşk hafif sertlik oluyor. Önceden daha fazlaydı. Dönemsel diye düşünüyorum
3 aydan sonra karin sismeye basladiginda sanki kilo almis gibi oliyorCanim ne zaman yaygınlaştığını hissettin bnm 9 haftalik kiz istiyorum Allah 'in izniyle ama çok yayvan değil gibi erken mi fark etmek icin
Merhabalar bu şifre meselesi bana da çok oldu bu forumda telefon değişince falanSlm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikler..şifremi unutmuştum uzak kaldım buralardan..artık bende sıkı takipteyim
Aranızda banada yer var mı