- 22 Eylül 2013
- 658
- 319
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.481
Canım hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallhMerhaba arkadaşlar bugün dr randevum vardı kızım olacak allah nasip ederse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallhMerhaba arkadaşlar bugün dr randevum vardı kızım olacak allah nasip ederse
Ben bennnKizlarrr bnmde bi sorum var bu uc gundur sol kasigimda değişik rahatsz edici gecmeyen hafif sanci var dun konturolum vardi doktoruma sordum rahima bakti bebege bakti hersey yolunda agri normal dedi ama bana cok tuhaf geliyo uzandigim zamn kalkarken hissediyorum birde arada bi yurudugum zmn aranizda boyle olan varmi
Evet ya uc gundur var cok tuhaf sanci var doktor normal dedi ama genede icim rahat degl canm yaBen bennn
Sol kasıgım hala agrıyor ya canım yanıyor agrısından
Bnde surekli acıkıyorum canm bn hp acim canm hp kotu yonu suki kendi yatigim yemegi yiyemiyorum hp birilerinde yemk yiyorumKızlar sürekli acıkıyorum sürekli sürekli
Zaten şimdiden 4kilo aldım
Ay nolur bizde acıkıyoruz diin bana![]()
Bnde surekli acıkıyorum canm bn hp acim canm hp kotu yonu suki kendi yatigim yemegi yiyemiyorum hp birilerinde yemk yiyorum![]()
Kaşıntısı olan varmı hala progestanı fitil olarak yapıyorum onunda kaşıntıya etkisi varmıdır sizce?
Slm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikler..şifremi unutmuştum uzak kaldım buralardan..artık bende sıkı takipteyim
Aranızda banada yer var mı
Kızlar sürekli acıkıyorum sürekli sürekli
Zaten şimdiden 4kilo aldım
Ay nolur bizde acıkıyoruz diin bana![]()
Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyomAyyy çocuklar vardır ya evde yaparız yemezler misafirlikte aç bırakmışız gibi davranırlar![]()
Sabah zaten aç karnına hiç dolanamıyorum bayılasım geliyor yemek yiyorum şimdi ne yesem diyorumbende acıkıyorum ama çok komik, böyle aç değilim 5 dakika geçiyor deli gibi açım. ve mide ağrısı çekiyordum ya, galiba gece midem boş kalırsa oluyor. iki gecedir süt içip yatıyorum daha rahat midem.
Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyom![]()
Çok iyi yaa keşke beni de öyle çağırıp bir de üstüne eve tabak verseler[/QUOTE
Keşke yakin olaydikta bn sana yemk yapardim sen bana canm![]()
Evet sabah akşam yapınca migrenim tutuyor zaten çok sık başım agrıypr bir de aç kalırsam fenaBnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece
Bnde arada bi meyve yiyorum ama beter aciktiriyo canm yaBnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece
bu sol kasık dediğiniz bacakla bağlantılı olan yer mi? Kopacak gibi ağrı ?Ben bennn
Sol kasıgım hala agrıyor ya canım yanıyor agrısından