Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Banaysa doktorum ikinci sezeryanda olusabilecek komplikasyonlarla normalde olusabilecek komplikasyonlar arasinda pek bir fark yok dedi. Doktor milleti bir ilginc.
Mrb sanada iyi bayramlar canm bn hamile kaldigimdan beri o ruyalari görüyorum ilk baslarda korkuyordum simdi hic dikkate almıyorum sende takma kafana hamilelikte bu ruyalar cok goruluyormus
Ay canım ya hep bebeğimi kaybettiğimi düşürdüğümü gördüm onu gösterdiler falan inanılmaz etkilendim.heralde birde dün anlattığım gibi kızımda birşeyler dedi ya ondan da etkisinde kaldım.çok sağol cevap yazdığın için insan bir destek arıyor Liviya
Ay canım ya hep bebeğimi kaybettiğimi düşürdüğümü gördüm onu gösterdiler falan inanılmaz etkilendim.heralde birde dün anlattığım gibi kızımda birşeyler dedi ya ondan da etkisinde kaldım.çok sağol cevap yazdığın için insan bir destek arıyor Liviya
Ay canm bn hep oyle gordum birde elimden aliyorlardi bebegimi aglayarak uyaniyordum gun boyu etkisinde kaliyordum agliyordum bi kitap okudum şeytan hamile kadini bebegiyle korkutmayi cok seviyormus birde psikolojik olarak ta anne bebegini cok dusundugu icin etkisinde kaliyo ve ruyasinda goruyormus sen etkilenmemeye bak rahat ol bebisin iyidr canm sen boyle stres yaparsan yavrunu uzersin