- Emoji Skoru
- 1.533
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #14.721
Sağol canım 2 hafta sonunda çıktı çok rahatladım vallaGözün aydıncennet35 canım Kaş gün geçti böyle şükür çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım 2 hafta sonunda çıktı çok rahatladım vallaGözün aydıncennet35 canım Kaş gün geçti böyle şükür çıktı
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama insanı boş yere sıkıntıya sokuyolar hergün yeni bi sorun çıkıyo zaten dr riskli gebelik diyo sıkıntı stres yasak ama en yakınlarım bile herkes doğuruyor ne var bi sen mi hamilesin havasında buda sinirimi bozuyo pek dertliymisim yazmışım yine bi sürü şey :)cok gecmis olsun sallama kimseyi deymez guzel anlarin tadini cikar
Sağol canım :)Ay hadi cok sukur![]()
Sağol canımGözün aydın canım aynen boşver bunlar mutlu olmaya yeter zatencennet35
hep oyle zaten insanin ne gelirse en yakinlatindan geliyor benimde burnum kaniyor abim diyoki sende bi hamilesin hep bi sorunlusun napcannn bosveriyom kolay geliyor herkeseSağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama insanı boş yere sıkıntıya sokuyolar hergün yeni bi sorun çıkıyo zaten dr riskli gebelik diyo sıkıntı stres yasak ama en yakınlarım bile herkes doğuruyor ne var bi sen mi hamilesin havasında buda sinirimi bozuyo pek dertliymisim yazmışım yine bi sürü şey :)
Ben 9 haftaligim canim 3 kilo aldim hamur işlerine verdim kendimi sivri gibi geliyo ama aldığım kilodandı cıktı gobek yoksa erken mi sence3 aydan sonra karin sismeye basladiginda sanki kilo almis gibi oliyor
tabi erken yani kilodan o gobekBen 9 haftaligim canim 3 kilo aldim hamur işlerine verdim kendimi sivri gibi geliyo ama aldığım kilodandı cıktı gobek yoksa erken mi sence
Saol cvbin icin canim sağlıkla al kucağına darısı başıma insallah sağlıklı bir kizim olsun çok istiyorumtabi erken yani kilodan o gobek
Ömer'imBayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara![]()

Evet ben de fark ettimBayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara![]()
Bayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara![]()
Herkese mrb nasılsınız kizlarrrr
Saol cvbin icin canim sağlıkla al kucağına darısı başıma insallah sağlıklı bir kizim olsun çok istiyorum