2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cok gecmis olsun sallama kimseyi deymez guzel anlarin tadini cikar
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama insanı boş yere sıkıntıya sokuyolar hergün yeni bi sorun çıkıyo zaten dr riskli gebelik diyo sıkıntı stres yasak ama en yakınlarım bile herkes doğuruyor ne var bi sen mi hamilesin havasında buda sinirimi bozuyo pek dertliymisim yazmışım yine bi sürü şey :)

Benim kayinvalide ve elti sorunlu bayramda gittim normal zamanda gitmiyorum esimde biliyor kv hep eltime gidiyor bana gelmiyor gelmesin kstemiyorum zaten takmayin kafaya bosverin

Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama insanı boş yere sıkıntıya sokuyolar hergün yeni bi sorun çıkıyo zaten dr riskli gebelik diyo sıkıntı stres yasak ama en yakınlarım bile herkes doğuruyor ne var bi sen mi hamilesin havasında buda sinirimi bozuyo pek dertliymisim yazmışım yine bi sürü şey :)
hep oyle zaten insanin ne gelirse en yakinlatindan geliyor benimde burnum kaniyor abim diyoki sende bi hamilesin hep bi sorunlusun napcannn bosveriyom kolay geliyor herkese

Bayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara:emir_bebek:
Evet ben de fark ettim
Kimseler yok
Büyük ihtimalle erkek ama ismine karar veremedik ben Ali eşim Alperen istiyor bir de plesantam asagıda olduğu için şuan tek aklımda olan o sabah akşam onunla ilgili yazı video sürekli onlara bakıyorum o yüzden henüz seslenme yok bebişime :anneadayı:
Sen ne yaptın bakalım

Back
X