2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tatlım kendini bilmez, vicdandan haberi olmayanlar yüzünden neden kendini, eşini ve bebeğini üzüyorsun. Sen eşinle hep Yanyana olmalısın, diğerlerini umursamamalısın. Eşinin suçu olsa ya da sana değer vermese o zaman zorla peynir gemisi yürümez derim ama o saygısızların yaptıkları ile yuva yıkılmaz, yıkılmamalı. Onların yaptığı çirkinliklere inat siz daha güçlü durmalısınız. Şimdi hamilelik hormonlarıyla daha da hassassın belki ama eşini kendinden uzaklaştırma.
Eşim alttan aliyor kahrimi cekiyor Allah tan. Gelmedi o insan musvetteleri eşim de beni aldı bebek magazalarina götürdü o kadar sakinlestim mutlu oldum ki. Alisveris yaptik oğlumuza araba ve yatak baktik. Önümüzdeki ay mobilyasını özel yaptiracagiz. Odasinin planlamasini yaptik. Beni başka hic birsey rahatlatamazdi herhalde. Onlar hem bana hem kocama eziyet ediyor ben de dönüp bütün sinirimi kocamdan alıyorum.

Hamişleri üzmüşler biraz anlaşılan. Elinizden geldiğince takmayın kızlar. Hassas bir dönemdeyiz nasıl takmayacaksak artık bilemiyorum da. Herkesin kızdığı bişeyler oluyor ister istemez ama beni eşim çok rahatlatıyor çok şükür Rabbimin lutfu...

Yok anam ben de hissetmiyorum. Elim vücudumun her yerinde geziyor tık Yok, balık gibi kayan bişe oluyor ,2 dk sonra gaz çıkarıyorum, he gazmış deyip , geçiyorum.Tembel çıktı karetalar:)))

Günaydın güzel anneler bugün okulum başlıyor 18+6 olduk ama daha cinsiyeti tam öğrenemedik. Yarin ayrıntılı ultrason var onda belli olacak insaallah ben 3 gün once 3 tekme hissettim onun disinda nerede olduğunu biliyorum ama hareket yok

Günaydın kızlar. Bebek hareketlerindne bahsedilmiş. Ben bir ara duydum ama şimdi hiç hareket yok. Ilkinde bile 16da net hissediyordum bu oğlum hala ses vermedi:D

kızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım resmen nazar mı çıktı bilemedim
anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :)
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık

Son düzenleme:
kızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :KK70:
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık
Çok gecmis olsun. Midenimi üsüttün ya da birseymi dokundu acaba?

Seneye üçünüz daha güzel kutlarsınız insaallah ;)

Çok gecmis olsun. Midenimi üsüttün ya da birseymi dokundu acaba?

Seneye üçünüz daha güzel kutlarsınız insaallah :KK66:
çok teşekkür ederim cnm
sanırım midemi üşüttüm zehirlenme değildi çünkü eşimle aynı şeyleri yedik bir önceki akşam onda hiçbir sıkıntı yoktu
denizi çok soğuktu eylülden dolayı bir önceki günde girdim üşüdüm baya kasıldım ondan mı oldu bilemedim ama doktor ne ilaç sıktırdıysa seruma duyuyorum gözlerim acık ama dönemiyorum öyle bi uyustum ki anlatamam yıllardır 12 saat bile uyumamıştım resmen 15 saat yattığım yerden kalkamadım :)

Back
X