Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kontrolumuzu olduk. 18cm 250gr bir kuzu :) bize guzel guzel pozlar verdi, ablasina bol bol el salladi. insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz 1ay sonra detayli ultrason insallah
Günaydın kızlar birsey sorucam gece yatarken karnım çok gergin oluyor agrıyor gibi degil gibi de anlamadım sizde de var mı durum şiddetli degil ama hissediyorum hafif bir gerginlik agrı
karın ağrısı böyle burkulma falan sizdede oluyormu?prebiyotik hap kullanıyordum o bağırsaklarımı baya düzenlemişti ama doktorum bırakalım bir dedİ.Bıraktığım andada günde tuvalete epey bir çıkmaya başladım.
kızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım resmen nazar mı çıktı bilemedim
anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :)
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık
kızlar merhaba tatil boyunca görüşemedik
2 eylül evlilik yıldönümüzdü ayvalığa gittik bayramda sabah kalktım gayet iyiyim güzel bi foto paylaştım resmen nazar mı çıktı bilemedim
anam 2 saat sonra bir kusmaya basladım öyle hamilelik kusması vs de değil yeşil sarı safra 7 8 defa kustum su içtim kustum limonlu çay içtim kustum ayran içtim iyi gelir diye onu çıkardım 1 lokma ekmeği bile çıkardım doktorumu aradık hemen serum bağlansın dedi
gel gelelim aksam 7 de hastaneden çıktı ben resmen uyuşuktum bi yattım ertesi sabaha kadar :)
evlilik yıldönümüzde hastanede geçti :)
hala midem kötü sabah ilaç içtim 10 saniye sonra çıkardım ateşim yok ama mide felaket derecede hiçbir şey almıyor artık
Bu oran normal mi sizce yoksa daha mi dusuk cikmasi gerekiyordu? Sizde kac cikti? Benim yasim 34 oldugu icin de belki orani yukseltmis olabilir dedim ama biraz da endiselendim.
ilk attığım her lokmada mide agrısı çekiyorum sabah kalkınca içtiğim ilk su kesin çıkıyor midemden artık ekmekle ilaç yutar oldum aç karna suyla bsy içemiyorum